Bence de hubvc dopdolu bir şirkettir .Alsat fırsatlarını değerlendiriyorum ben de .
Printable View
O zaman ben de takip edeyim ağalarımın yolunu bakalım.
Klimasan mı havalar soğuyunca işe yarayan [emoji4]JKM-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
28 e niyet 27 ye kısmet[emoji56]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatip ağa sen mi yüksek satış verdin de hisse -12.34 açtı
42000 TL yıl 300000 yaptım şimdi ev alıyorum biraz da kredi çekerim şimdi halk bankasından çıktım güzel kardeşim SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mavideniz kardeş güle güle kullan hayrını görürsün inş en mantıklısını yapıyorsun
Bana bunlarla gelin
Helal olsun güle güle harca
Ananenin ak sütü gibi
Bunlarda para almak zor
Senin adına sevindim
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey dir
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah razı olsun kardeşim borsada kazandığını borsa dışına çıkarmak gerek yoksa sonuç bazen hüsran oluyor bazen de büyüyorsun Allah cümlemize hayırlısını versinSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah razı olsun SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen Doğru söylüyorsun
Sonra elinden alırlar.
Ne güzel git ev al
Gene üç beş kuruş yaparsan
Gelirsin
Evi bi garantile sen
Y.t.d
Amacım bu zaten az ile de olsa yine buralarda olurum borsa ek gelir yoksa memur maaşı ile ev alınmazSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reis boşver evı gel parayı betona bağlama :)... Gıt altın al 2 yıl sonra yuzde ellı fazlası olur enaz, ulke deprem bolgesı bende deprem olan bölgenin insanıyım kimse binaların yuzune bakmıyor bır sure sonra, daha üç beş ay once kimse ev satamıyordu ulkede altın herzaman altın...
33.00 HUBVC :halay:
Hub isterse 500 TL olsun
Işim olmaz.
Yemez hayvan terli .
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey dir
Eşleşme 34.00 te :halay:
Yaaaa
Biraz kibar ol Arkadaş ım
Sonra özür dilemek zorunda kalırsın.
Biz çok gördük . Böyle şeyler
Burda herkes birey .
Kimse kimsenin elini tutmuyor
Isteyen alır isteyen satar
Burası yorum yeri isteyen
Isdedigi gibi yorum Yapar.
O yorum doğru anlamına gelmez
Zaman gösterir.kimin haklı kimin
Haksız olduğunu.
Koca koca prf .ekonmistle
Yorum yapıyorlar birtane si tutmadı
Zaman en iyi
Zamana bırakıyorum
Daha yorum yapmıyorum
Herkese bol şans diliyorum.
[emoji106][emoji106][emoji106]SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Te 35.00 te .Agalarim yine iyiyiz.Hepinizin alnından öpüyorum.:halay:
Abi ne saygısı Allah için bildiğin itlik köpeklik peşinde bunlar.
Teknosada 1 haftadır bu köpeklerle çarpışıyoruz ********ler milleti panikletip teknosa battı bitti deyip 8-10 hesaptan yazdılar millet 7 TL den panikle kaçtı gitti. Bunlar bildiğin Allahsız kitapsızın önde gideni.
Allah hayırlı uğurlu etsin Ağam.Para araçtır .Hayati kolaylaştıran ,hayallerimize götüren bir araçtır .Maşallah güzel kazanmissin.Ben de yıllar önce borsadan kazandiklarimi arsaya gommustum.Bundan sonra kazandiklarimi borsada tutacağım diye kendime söz vermiştim.İhtiyacim olan parayı ise borsadan çekeceğim demiştim.Yani arsa aldigim bana yeter .Yatirimlarimi yine borsada değerlendireceğim.
Haftasonu ben de galerileri gezdim.2020 model JEEP RENEGATE beğendim kendime .Ama Mart Nisan aylarında gelecekmiş yurtdışından 2020 modeller .Bekleyecegim artık o zamana kadar .Belki de o zamana kadar bedavaya getiririm JEEP RENAGATE yi .Elimdeki hisselerin performansları mükemmel şu günlerde maşallah.
Lafımı geri alıyorum Stonhand Ağam.Ben hubvc ,klimasan topigini okuyorum .Bilmiyordum.Salla gitsin o zaman .
Yahu elinde hisse yok ne yazıp durarsin?Vereceksen akılı camilerdeki dilencilere , uyuşturucu ,alkol ,sigara ,fuhuş muptelalarina ver .
Buralarda millete akıl vermeken daha sevaplidir .Biz batarsak batalım .En kötü para kaybederiz zaten de paramız kredi değil , ihtiyacımiZ olmayan para .
Hayret birşey .Ne insanlar var ülkemde :kahkah:
Adamsın
Adamın kıralısın bu işte bu
Öz güven
Kendinden emin ne yaptığını
Bilen bir kardeşimiz
Bol şans
Yaaaaa son yorumum
Burda herkes bir yorum
Yapar zaten herkes aynı
Yorumu yapıyorsa o zaman
Hiç bir anlamı olmaz .hiç
Bir kıymeti olmaz
Heeeee.
Başka yorumlarda bakarsın
Gene bildiğini yaparsın.
Zenginlik olur .
Kalbinin sesini dinlersin.
Her zaman her yorum
Zenginliktir okursun geçersin.
Te 35.50 :halay:
Allah razı olsun SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mavideniz000 kardeşim hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle oturmayı nasip etsin
Agalarim te şu an 35.96 da.İnsallah 36.96 tavan kapatırız .:halay:
Aynen öyle [emoji122]SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok doğru anlayana[emoji106][emoji106][emoji106]
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah daha güzel mutlu günlerinizi yaşamayı nasip etsin hayırlı Olsun SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah razı olsunSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim siz de keşke cuma günü alsaydınız ama kâr realize şart bu tip hisselerde çünkü bir günde %40 verdi SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.