1,40 dan alırım bigborsa
Printable View
1,40 dan alırım bigborsa
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f0553cb9eb.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nolucak bu kağıt çıkış sürer mi yoksa saman alevi gibi mi olur şu aralar pohpohlanıyor gibi gelio
Endeks düşerken düşüyordun tamam...peki olumsuz ne var şimdi kasana paralar girdi endeks artıda düşüşün sebebi ne izah edecek varmı
Tavan 2,05
Hadi bakalım
bugün zor bigborsa ...ama bikaç güne belki???
https://pbs.twimg.com/media/DLNFaXVW4AU81rP.jpg:large
#ULAS
2012'de 1,60 eurodan halka arz edilmiş /SPK onay vermiş / 6.74 TRY / + faiz 10 TL
Şimdi 0,40 euro / biz aldık / 1,70 yani 1/6 fiyatında
Bu dönemde Alanya batmadı
Pazarlama bu işte
ytd
icbc almış hazmedemezse kusabilir.
https://i.hizliresim.com/nJmA7V.png
16 milyon borcu olması bilançoda kar gelmesini engellemez borç ayrı kar ayrı şeylerdir...neticede kar gelirse bunu bahane edip eldeki malları çakmak için fırsat yükselişini yapacaktır...
Ha işin detayına inersek eldeki paranın çoğu borca gideceği için buda bi olumsuzluktur ve ilerde kar satışlarınında sebebi olacaktır...
düşmek için bahane arıyor en ufak harekette ver aşağıya...Ha birde bu bigborsa denen arkadaş fazla uçuyorsun tiweterdede bakıyorum yok kasımda 3,50 falan..milletin ahını alma zor çıkar...
162 sağlam destek oraya azalış girdim bakalım verecek mi??
Çok güzel. Götürün-getirin böyle. Al-sat yapıyoz hamdolsun.
Bilanço, kar, mar ilgilenmiyorum. Al-ver, al-ver.
Spekler sakın götürmeyin fazla. Böyle jimnastik hareketleri yaptırın 1.5-1.70 arası
bigborsa nickli arkadaşa şakın kanmayın ona yazdırtıyorlar tamamen mal pazarlama takdiği bırakın 3 lü rakamları 2 ki rakamları bile göstermezler her yukarıda blok mallar çıkılıyor gelecek olan kar bilançoyu düzeltmeyecek bir sonraki bilançolarda yine zarara koşa koşa gidecektir ,kısa vadeli borçlar,geçmiş yıl zararları kapanmayacak.
Kesinlikle katılıyorum madem bu kadar iyi olacak bu kağıdı şimdiye kadar neden beklettiler ? Yer satışı haberi geldikten sonra neden yükselmedi ? Bundan sonraki bilanço yine zarara doğru gidecektir,insanlar bilanço kalemlerine iyi baskınlar kendinizi ateşe atmayınız 3lü rakamlar tamamen pazarlama takdiğidir kanmayınız paranıza yazık olur
iade faturası kesecekler, 1 milyon sadece ordan gidecek.
euro üzerinden iade faturası kesilecek, kur farkı gideri olacak.....
iyi kötüde yükselir-iner-çıkar bu hisse....birileri PARA KAZANACAK. kaybedende hr zaman ki gibi KÜÇÜK YATIRIMCI OLACAK.
BU HİSSE BATIKSA SİZ NEDEN BU KADAR İLGİLENİYORSUNUZ?
SATTINIZ BUGÜN DÜŞSÜN DE ALALIM DİYE Mİ?
7 MİLYON ÖZSEMAYE VARLIKLARDAN YÜKÜMLÜLÜKLER ÇIKILTIKTAN SONRA KALAN
23 MİLYON KAR ÖZVARLIK 30 MİLYON OLDU
Toplama bilmeden nasıl borsacı olacaksınız?
BURADA YAZANLAR İYİ NİYETLİ DEĞİL
SANKİ SATIŞ OLUNCA BORÇLAR ORTAYA ÇIKTI, SATIŞ OLUNCA GEÇMİŞ YIL ZARARLARI HATIRLANDI
Onlar değişti diyen var mı?
Onlar orada ve onlara rağmen özsermaye 7 milyon
Arsa 30 milyona satıldı, defter değeri düşülünce 23 milyon kar oldu.
Kar olmadan geçmiş yıl zararlarına sayılamaz.
Borç ödenince özvarlık artmıyor mu?
Bu kadar bilgisizlik art niyetle açıklanabilir.
Bigborsa bekliyorum senin malı 1.48 den geri alacağım.Az kaldı bakalım elin mahkum döküleceksin patır patır:oleyo:
Bugüne kadar, konakevlerinden hiç para, avans almamış olsan, 22 milyon kar edersin bilançoda.
önceden aldıklarını, düşeceksin ordan.......öyle gelip hesap yapacaksın burda.
Ben kar demiyorum
Şirket diyor
Neden kötülemeye çalıştığınızı söyleyin bakalım
Benimle mücadele etmek mi amacımız?
Almadığınız hissenin peşinde ne arıyorsunuz?
Kar falan yok, özvarlık bitmiş
Siz ne istiyorsunuz?
https://i.hizliresim.com/mJ7EV2.png
borçları ne yapacaksınız sayın bigborsa
satışa konu edilen otel varlıkların içerisinde gözüküyordu zaten
İşlem Bedelinin Ortaklığın Yönetim Kurulu Karar Tarihinden Önceki Altı Aylık Günlük Düzeltilmiş Ağırlıklı Ortalama Fiyatların Aritmetik Ortalaması Baz Alınarak Hesaplanacak Şirket Değerine Olan Oranı (%)
170,24
Bunun değeri %170 diğer otelde sayıldığında %270 daha yükselecek diyebiliriz.
boşver bildiğin gibi yap
GRUP olarak aldık, buralarda pazarlıyoz ki, size taşıtalım, bizim gücümüz yetmiyo, size 3 diyoruz ama, biz çaktırmadan çıkmış olacağız o vakte kadar de........
CANIMIZI YE.....DÜRÜST OL.....
dobur, megap, gibi yapacağız. 7 liradan alacaksınız, 5 e satamayacaksınız, zamanında satsaydınız diyeceğiz....... DE CANIMIZI YE...
@bigborsa hiç o hisseleri almadı
Biz o dediğin kişiyle hiç tanışmadık
Hiç ilgimiz olmadı
Bir hisse alırken daha önce çok kazıklanan varsa bu iyidir
Bizim size aldırma niyetimiz yok,
6,00 olunca kime satacağız onun hesabını yapıyoruz
Buralarda olun
Hedef 20 diyeceğim o zaman
toplam varlıklarda oteller kaç tl!? olarak yer almış? 1 tanesi kaça satılmış? değerleme aporu herşey yeniden yapılıp 1 tanesi arsa olarak satıldı diğer yükümlülüklerdende kurtulundu! yeni bilançoda bu net görülür o zaman bakarız. varlıklara değere. illaki bu para girişiyle ilgili satıştan dolayı bir pilanı vardır şirket sahiplerinin... düne takılmak yarını boşa götürür.zaten araştıran şirketin satmadan yaptırdığı araştırmayı ve ne gibi + ları olduğunu anlayacaktır.işine gelen alır gelmeyen almaz serbest piyasa hissede olmak ayrı olmadan onlarca karalayacak hisse varken sayfada nöbet tutmak ayrı. herkes kendi bilgisiyle hareket etmeli kimse kimsenin yatırım danışmanı değil. hissem varsa bildiğimi paylaşırım yoksa zaman harcamama dahi değmez hissede veya sayfasında bilgi paylaşmak. kap haberleri! denen bir bilgi kaynağı var ve şirketin açıklamaları okuyupta anlamayan borsada kendisine zarar ettirmesin boşuna.hissedar olmak bir nevi ortaklıktır kimse malını haksız yere kötületmez. işine gelen alır gelmeyen almaz satar beni ilgilendirmez. ciğer kötüyse kasap dükkanının önünde beklemek olmaz.
6 aylık finansal rapor burada
23 m ekle
Başka bir şey değil konu
https://pbs.twimg.com/media/DLPzYnrW4AAHPOC.jpg:large
#ULAS
23 milyonu ister varlıklara ekle, ister yükümlülüklerden düş.
7 milyon olan özsermaye 30 milyon olur
30 M ÖZ.SER/11 M ÖD.SER= DD 2,72