Evet, bıraktığım gibi duruyor. Bu hoşuma gitti. Dillenmemiş hisse. Bugün dipten dönüş, toplama , toparlanma zamanı dediniz sn. tahtacı. Eğer 2-3 gün daha istikrarlı giderse trene bineriz efendim.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Evet, bıraktığım gibi duruyor. Bu hoşuma gitti. Dillenmemiş hisse. Bugün dipten dönüş, toplama , toparlanma zamanı dediniz sn. tahtacı. Eğer 2-3 gün daha istikrarlı giderse trene bineriz efendim.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu hisseyi büyüsün diye mi uyutuyorlar?
O eskiden di ; uyusunda büyüsün ninni ninni..... Artık çocukları uyutmuyorlar. Her daim aktif tutuyorlar. Sürekli bilgi yüklüyorlar. O kurstan diğerine koşturuyorlar. Bizim tahtacı eski kafa . Kendisi uyuşmuş uyuya uyuya . Fakat birisi dürter de uyandırırsa ayıkana kadar ne yapacağı belli olmaz.
Bu hisse Diyarbakır karpuzu mu? Yata yata büyüyecek?
Ne güzel bomboş bir başlık. Maşallah.
Bu çocuk tıpış tıpış yürüsün diye mi büyüsün?...
3.70 %20 tenzilatli verildi yaklasik 3 tl...ya yukariya cekip mali verecekler...yada 3..3.70 arasi heryeri. Hisseye bogacaklar...
Gazman bu mallari vermezde..otellerin cogu ruskide..izalosyona alininca carlik..pek turist gitmiyor olsa gerek..gazmandan mal cikmaz yoksa
Beni dökmeyi başardı. Kalanlara bol kazançlar dilerim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir aydır topicte tık yok... Bende başka kağıt sayfasına mı baktım dedim kendi kendime!!!
Ama bugün Endekse rağmen iyi durdu..
Şenlendi ortalık....:bravo::bravo::plc:
5,72.... tavana kitler mi acep..
Aheste aheste gitsin iyidir....
Nasıl yıldız pazar hissesi yahu bu.
PD:DD = 0,93
Son bir haftada %22 bir yılda ise %45 düşmüş. 1 milyar kârı var sürekli düşüyor. Enteresan valla. :wu:
şu kağıdın haline bak,tuvalet kağıdı bile bundan daha değerli,tüü sizin halinize...
Hayret buraya yazan mı vardı yahu? Bu satanların maliyeti ne ki bu kadar baskı yapabiliyorlar bu kağıda?
Firma 600 milyon Euro değerim var diyor. 12,5 milyar TL eder.
Şu andaki tahta değeri ise 3,60 x 1,3 milyar = 4,68 milyar TL.
Anladınız siz onu.
Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
Geri alım yok ,kap yok yatırımcıyı Nasdaq in getirdigi giderken de bize bıraktıgı algo robotlarına teslim ettiler .Robotlar insana karsı.Insafları da yok .YTD
Toplamaya devam daha alacağım biraz daha bekle spek..
Kimsenin olmaması çok güzel...2023 iyi bir yıl insallah...x2 neden olmasın...teknik temel hersey güzel...ytd
https://i.hizliresim.com/g6cxpu7.PNG
Yıllık bazlı grafik... Bu yıl için olası dirençler 7,8....10,2.......21,8.......Bilanço teorik ederi 26 tl...ytd
çimento hisseleri giderken gyo hisseleri yerinde kalacak değil herhalde.. sektörün canlanması için herşey yapılıyor...genel olarak fk lar yerlerde ilgi artabilir...
Endekse bağlı göreceli grafik dip yapmış durumda 1-2 ay içinde endeks üstü performans gösterecektir...ytd
İnşallah.. Belki aracı kurumlar. Malı bitirdi veya buyuk hareket için bekliyor bilemem
Sayı. Rex yanlış anlamayın.. Bu fiyatlar neredeyse aracı kurumun fıyatları cıvarı da. Anlatmak istedıgım. Patron bu kadar bilgisizmi,, malını bedava verdı.. Tamda degerinden verdi. Burdaku fıyat ederıdır. Almak içinde en ideal fıyattır. Diger anlamda 260 mılyon lota para veren aracı kurumlar bu fıyatı verdılerse. Bu fiyatta onlara gore para kazanılacak fıyat.. Sonuç fıyat alım için guzel.. Pahalı degıl.. Aşagı pek inmez gorunuyor aracı kurumlardaki mal duruyorsa
Rusya da oteller var bu savaş nedeniyle belki ve ambargolar için belki stratejik bır satıstı.. Bilemiyorum..ambargo vs su bu..
hocam hissenin geçmişini bilmem ama son bilancoya göre ederi 26 tl...diyeceksin bu nasıl olur ...bu potansiyel olduğu için buradayım böyle potansiyeli olmayan hisseyi toplamam...hayal diyebilirsin bende zaten azar azar alıyorum topu topu 10 bin lot hedefim var daha fazla almam...
Sahibinden coma antalya satılık otel yazıp yuksek fiyattan dusuge listelerseniz uc otelin toplam fiyatında islem goruyor.Antalyada satılan bazi oteller arazisi bile olmadan satılıyor 49 yıllıgına kiralanan oteller de var.Akfenin bazı otelleri kendi mulku bazılari da kiralık.Ayrica arsalar ve ogrenci yurtlari var.Sogutlucesme projesinin yaninda Bursada 250 donum arsa uzerine penguen gida ile karma proje anlasması var.Fakat ….iste herkesin bildigi o fakat da var.Sahipsiz bir tahta .Insanlar korkuyor girmeye.Su an pozitif ve negatif yanlar terazide dengeli duruyor.Tam ortada.YTD
Bilanço tahmınler nedır ustadlar
Net Dönem Karı veya Zararı
1.725.490.895
1.079.516.799
Net Dönem Karı veya Zararı
3.082.287.680
2.083.753.201