iyi tahmin aselsanci
Printable View
iyi tahmin aselsanci
bu gidişat tavanı gösteriyor öğleye kalmaz tavana yapışabilir
Ben uzunca bekleyenlerden değilim. Tahminim gerçekleşti ve bugün çıktım. Kalanlara bol kazançlar.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
Allah bereket versin hayırlı kazançlar Tebrikler @aselsancı
3.67 satış yazmıştım 3.69 görmesine rağmen satmamış neden olur
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah yazdım yazdığımda henüz görmemişti 3.69'u
Bir kez bende de öyle oldu fakat bi soraki güne emir girmişim
Saati kontrol ettim, emri mobilden verdim. Emir girdiğim dakikada anlık görüp geri gelmiş anlaşılan.
Hisse yüzde 8 artıda ama yazan çizen yok forumda neden acba
Verecek adam bulamiyor
Alin size dggyo bu anina koydugumun kağıdı hep aynı boku yiyor serefsizler
yazıklar olsun acaba endeskten dolayımı geri geldi neden böyle oldu şimdi bu hacimle tavan yapmayacakda ne zaman yapcak
dün en üsten 3.25 kapamasından belliydi bu gün çıkaracakları..fakat bunlar çakal olduğu için hiç güven vermedi sabah spek bozuntusunun eline verdik...en güzelide bu dedim ya o geçirmeden sen geçireceksin... kudursun bakalım...günlerdir bezdirdikçe bezdirdi sene sonu hareketi için eli mahkumdu..huylu huyundan vazgeçmez yine kağıdı geri getirdi..
Maruf artık takasta paylaşmıyor hayırdır ne oldu sana kardes
Dün 3 70'i gör bugün 3.20 ye geri düş
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boomerang gibi hep geri dönüyor
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:) BU şirketin kağıdı alınırmı ya yılların grafiğine bak anlaşılıyor günlük az buçuk çıksa ödü bkuna karışıyor kağıtla oynayanın hemen geri çekiyor.
dünkü takasları paylaşabilecek varmı arkadaşlar
seneler önce aldıysan şayet beş kuruş kazanmadın demektir asgari ücret 150 liraydı seneler önce
Arkadaşlar borsada karaktersiz birisi var a.. ö.. bu adam ve buradaki yaverleriyle beraber ky hep zarara uğratmıştır burdaki jakop ve bir kactane srf burada millete mal pazarlıyor şimdi burası yetmemiş twitter danda millete gaz veriyor alın bu hisse gidecek iste sow yapacak diye insanları buraya çekip mağdur etmeye çalışıyor bunlarda din iman hiçbirşey kalmamış ruhlarını şeytana satmış bu adamlar o yüzden biz mağdur olduk sizler olmayın dostlar kalın sağlıcakla hayırlı bereketli cumalar
kim twitter da yazan biraz daha acık yazarmısînız,tuzaga dusmeyelim.gecen bir cok kisi pazarladı.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Depeche mode seven birine denk geldik iyi mi :) bir an hisse falan unuttum.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni yılda herkese bol kazançlar olsun inşallah.
patrona'da mesajım hadi artık seninle yürümek istiyoruz bizi kurda kuşa yem etme.
Takip etmediğim bir hisseydi bilen varsa söyleyebilir mi hacim olarak genelde bugün ki gibi mi oluyor
Kademe atabilecek var mi
Tahtada spek disinda kimse yok kendi aliyor kendi satiyor
Birtek deutsche ufak ufak 10 gundur topluyor geri kalan bos
Belli ki spek oyun oynamayı seviyor
Metro ihalesinin alındığı haberi geldiğinde bu **** spek ne yapacak bakalim ortalıkta böyle bir haber dolaşıyor bakalim ne olacak ytd
Ölü gibi aynı.