Etyatta sirket kendisi hisse geri alimi yapmis, bir oyunlar donuyor ama...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Etyatta sirket kendisi hisse geri alimi yapmis, bir oyunlar donuyor ama...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyun moyun yok geçen hafta aşağıdaki mailleri göndermiştim ,okumuşlar.
İlt: 0,85 TL YUHHHH
15 Ağustos 2017 Salı 20:30
Tarih :
Kimden :
.com
Kime :
info@eurotrendyo.com, orkun.sahin@euroyatirim.com.tr, seda.sahin@euroyatirim.com.tr
Senet 1.12 TL den 0,85 e düştü .Portföy değeri 1.20 TL neyi niçin bekliyorsunuz.Yazıklar olsun...
----- Özgün İleti -----
Kimden : c @
Kime : info@eurotrendyo.com, orkun.sahin@euroyatirim.com.tr, seda.sahin@euroyatirim.com.tr
Gönderme tarihi : 11 Ağustos 2017 Cuma 19:51
Konu : Geri Alım
Hisse 1.12 TL den 0,93 e kadar düştü Yönetim kurulunda 5 milyon geri alım onaylandı.
Ne zaman almayı düşünüyorsunuz veya almıyacaksanız niye bu kararı aldınız.
Belkide olaganistü genel kurul toplantısına hazırlık hareketleridir[emoji44] [emoji44] y.t.d.
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan iki ay önce bi yorum yazdım bu hissenin birde tutunacanı ve asıl hareketin 3 ay zaman zarfında gerçekleşeceğini söyledim ve yanılmadım bi anda sert dalğalara hazır olun bu dalğalar sizi bi anda 2 lere atacak 1 yatay sürecinin bitmesi an meselesi Ağa bilir bunu ama belki bu hafta başlatabilir genel kurulu da var bakalım
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar takas paylasabilecek bir hayir sever varmidir. saygilar
Aşağı giden bayrağın mevcut direç bölgesi 1.25-1.27 olup buradan yükselen işlem hacmiyle yukarı gidememe halinde bayrağın altına gideriz. bayrağınaltı malesef 0.93TL..Sanki bilerek buralarda dinlendirip düşenleri DELTA ile almaktalar. DELTA 120.000 l ot artıda ilk seans ama 1.25TLde alım geldikçe (veya kendisi aldıkça) satış koymakta..
Bu başlıkta an itibarlye ben varım; 0 ziyaretçi var. Bu da bitmişlik-tükenmişlik demek biraz ..
kardesim arada bir durum hakkinda paylasim yaparsan sevinirim. bende buradayim.
dunku takasi paylasabilecek biri varmidir.
DELTA sürekli aşağılardan alıyor 1.20 üstü veriyor patron buna neden izin vriyor anlamıyorum ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4128ac36db.png
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
EUKYOdan çıkıp; TSK'ya mı giriyoruz mehmedine abi !
EUKYO için şu bir gerçek METROnun alımları ve şirketteki A hisselerine talip olma hikayesi olmasa anında buzlaşacağını bugünkü hareketinden görebiliyoruz. 2 gün önce 1 milyon lotu aldıında hemen 1.21-1.29 arası alımlar geldi..Kaba hesap METRO 4 kademe kaldırınca piyasa onun üstündeki 2 kat kademeyi yani 8 kademe üstüne götürüyor. METRO-ŞEKER belki kısmen DELTA tekrar gelmedikçe buz devrindeyiz.
Birşeyler yapacak namıssız.
Geri gelmedi cizecek gibi duruyor.
Eyvallah kardesim.
Takas yokmu ki
LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas paylaşabilecek arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.
F1453 plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ytd....https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c7b6128b66.jpg
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Atilla bey teşekkür ederim,ama bu gönderdiginiz şuanki takas durumu sanirim.günlük alan satan paylaşabilirseniz minnettar kalirim.saygilarimla.
F1453 plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Atilla bey teşekkürler ama bu eski
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim yapabileceğim bu özür derinlik demek ki gecikmeli veriyor
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +190 olurken, ortalama tahmin +152 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 32 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +440 puan olurken, en düşük beklenti -239 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin tamamı 29'u pozitif, 3'ü negatif
açılış tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +183
Ortalama : +152
Maksimum : +440
Minimum : -239
Katılımcı: 32
Eukyoda DELTA nın METRO ya teknik altyapı hazırladığını düşünüyorum.İşlem hacmini canlı tutup fiyatı da teknik noktalarda gezdiriyor.Alım satım yapıp para kazanayım dürtüsüyle yapılmış degil hissindeyim.Bugün hayurlısıyla teknik kopuş gerçekleşir..
Genel kurul ne oldu ne alemde acaba
LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu şerefli DELTA'nın işini anladım galiba: Hisseyi ne düştüğünde toplamak; çıkmasına da müsaade etmemek. KY almak istiyor; bekçi DELTA veriyor hemen.. Bakın bi numara var ama bu Cuma günkü olağanüstü genel kurul sonucu değiştirebilir. Yukarıda çok yol var ama aşağıda en fazla 0,95TL..Artık oralardan da toplarım; zira hissenin ölüsü zaten 1.35TL gibi
Arkadaşlar yarın olağan üstü kuruldan bedelli sermaye artımı çıkarsa sonuç ne olur acaba. Tahmini kac liraya kadar salabilir. Benim tahminim bedelli çıkaracaklar. SERMAYE ARTIRIMI ile ilgili toplanıyorlar zaten. Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın. Yukarıya da çıkabilir. Üstadlardan bilgi alışverişi yapmak istiyorum. Ona göre hisseye biraz daha girmeyi düşünüyorum. KarsimizdaKarşımızda galip var ne yapacağı belli olmaz belki akşama tavan uaoat ama tecrübeli arkadaşlar düşüncelerini paylaşırsa sevinirim. Saygılar.
Genel kuruldan bedelli kararı cıkacağını zannetmem Yönetim kurulu toplanır bedelli arttırıyoruz der biter .Genlde bedelli açıklanmadan önce hisseyi baya bir yükseltirler. ondan sonra bedelli açıklarlar.
Ana Sözleşme 11 maddesi şirketin Sermaye bölümünü kapsıyor. Sadecede bunun için olağan üstü kararı alındı ay başında. Tahmininiz nedir. Ne olabilir. Saygılar.
1-Tahsisli semaye artırımı olabilir(bunun icin genel kurula ihtiyaç yok diye biliyorum yanlış ise duzeltin.
2- imtiyazlı a grubu hisselerin imtiyaz inin kaldirilip normal hisselere dönüşmesi .... Eğer böyle bir şey olur mu bilmiyorum ama olursa metro yönetimi ele geçirir. .....
Daha genel kurul 1 ay önce yapıldı. Yenisine ne gerek vardi...bunlarda senaryo bitmez....
Yatırım tavsiyesi değildir ...
Euyo da bedelli kararı aldilarda ne oldu. Spk dan hiç haber yok. Bunlarda oyun bitmez.
Yatırım tavsiyesi değildir ...
Domates yorumlarınız için teşekkür ederim..Hissefe spekülatif fırsatlar var.Ben zaten yeterince düşt.için ve en fazla 0.95lere kadar riskimiz olduğunu planlayarak beklmeme görmeyi planlıyorum.Demirden korksak EUKYOya binmeyiz zaten.
anlık takası atabilecek var mı?
Toplanabıldıler mı acaba .ytd...
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gene DELTA gene DELTA. Kabaca 16.08den bu yana yani son düşüş bitimi olan noktadan bugüne kabaca METROnun 650bin lot; DELTAnın da 400 bin lot net alımı var. Bunlar önemli ve çok yüksek birikimler değil.. Belki karar göre onlar da yükleneceklerdir. Bu rakamlar aşağı yönde çıkması kolay adetler..