Kulliyati gecirince, bik biklamaya basladilar yahu!:he:
Kulliyati gecirince, bik biklamaya basladilar yahu!:he:
Turkce sinavi yapmiyoruz burda,
Kiyasladigin iki kisi yanlis ,
Ataturk ile rte,
Siz okumussunuz ama kendinizi yetistirememissiniz sorun burda..
Cahile laf anlatmak,deveye hendek atlatmaktan zormus,
Polemige gerek yok
Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının özünü anlayamayacak kadar küçük beyinli insana ne söylesem kâr etmez.katilin manifestosunu okuyunca seninde hoşuna gitti galiba,damarlarında türk kanı taşıyan herkes Reisin söylediklerini aynen tasdik ediyor ve onaylıyor, senin kanın bozuksa yapacak birşey yok, senin gibilerede öyle davranırız. Atamızın söylediği söz savaş sonrasiydı onuda unutma!
Damarlarında Türk kanı taşıyanlar önce andımızı okusunlar ve "Ne mutlu Türküm diyene" diyebilsinler bence :he:
Bir de ülkedeki SİVİL SİLAHLANMAYI durdursunlar ve önlesinler önce...Bir gün gelir bir psikopat (dini önemli değil) seni, aileni, çoluğunu çocuğunu öldürdüğünde anlarsınız/idrak edersiniz bu lafımı...
Tum omurleri biyunca millete kufredenler ne kadar da naif oluyorlar kendilerine en ufacik ithamda bulununca...
Yaziiik.
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben konuşmadan düşmanlık mesajları dışında bir mesaj çıkarmadım.
Reis söylediğine inanıyor mu peki? Kesinlikle hayır, toplumun eğitim düzeyi düşük kesimini bu tür laflarla oyalıyor. Arkasından damat gidip Londra'da yabancı fon yöneticilerine türlü türlü vaatlerde bulunuyor. O kadar yiğitlerse Reisin konuşmasını damat bu toplantılarda söyler ve ağzının payını alır.
İçeride afra tafra doşarıda kuzu, biz de yedik.
Erdoğandan Mavi Marmara fırçası: Giderken bana mı sordunuz?
Gaza gelmeyin, arkadaşlar!:dvr:
Reha Gaya konuya el koymuş :yes:
https://twitter.com/bernalacin35/sta...62284560326661
Avustralyalı ünlü oyuncu
Hugh Jackman.ın gösterisine gitmiştim.Çanakkale.de yenilen Anzak şehitlerine karşı zaferin kahramanı Atatürk.ün gösterdiği şefkat ve saygı için teşekkür etmişti.Düşman tarafın bile kıymetini bildiği eşi benzeri olmayan, gerçek bir kahraman #Atatürk
Reis yine yapistirdi benzin zammini cumhurculara
Vur reis vur ses gelsin :kahkah:
Atatürk geçmişe takılıp kalmanın bir toplumun ilerlemesinin önünde engeller oluşturacağını bildiğinden Yunanlılarla savaşın üzerinden çok geçmeden Venizelos'la dostça ilişkiler içine girdi. Ekonomik çöküşün eşiğindeki ülkemizin Cumhurbaşı ise 100 sene öncesinin yaralarını kaşımakla meşgul. Neresinden tutsak elimizde kalıyor. Yandaşlar da burada kafası kesik tavuklar gibi umutsuzca reislerinin söylediklerinden keramet çıkarmaya çalışıyorlar. Nafile çaba...
Eskiden hep güldüğüm sözler şuydu. Mağdurum.da mağdurum.
Şimdi ise güldüğüm. Beka.da Beka.
18 Mart Pazartesi 17:01 HOLLANDA UTRECHT'TE DÜZENLENEN SALDIRIDA ÖLÜ SAYISI 3'E YÜKSELDİ -HT
burdan da ekmek çıkar mı acaba RTE ye 31 mart için...
Hollanda hükümeti olayın bir terör saldırısı olabileceği ihtimali üzerine olağanüstü toplandı. Hollanda polisi saldırıyla ilgili 37 yaşındaki Türkiye doğumlu, Gökmen Tanış'ın resmini kamuoyuyla paylaştı ve Sakın yaklaşmayın görünce polisi arayın uyarısı yaptı.
Bugün İzmir'de İzmir Marşı çalarak dolaşan bir seçim minibüsü gördüm..
Yirmi dakika sonra bir başkasını daha gördüm.. Gene İzmir Marşı çalarak dolaşıyordu..
Birisi Cumhur'un minibüsü, birisi de Millet'in minibüsüydü.. :he:
Şahsi görüşüm.. : İzmirli Dolmuşa binmez.. :)
Bulgaristan'dan göç edenler öz ve öz TÜRK'TÜR !
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...3c&oe=5D236C45
Geçiniz bu “sevginiz için varım, aşkım İstanbul, sevdam İstanbul” martavalını.
1- Taksim Meydanı böyle mi kalacak?
2- IETTye ne kadar zam gelecek?
3- Taksi tekeline son verecek misiniz?
4- Mecidiyeköy Meydanı paslı çekici otoparkı olarak mı kalacak?
5- BIT’leri azaltacak mısınız?
HDP Eş Başkanı Sezai Temelli'nin konuşmasını haberleştiren Hürriyet ve CNN Türk'ün kullandığı manşet, bir "yanıltıcı başlık" örneği. Tırnak içerisinde kendisine atfedilerek manşete çekilen ifade haber içeriğinde ve Temelli'nin sözleri arasında yer almıyor.
https://twitter.com/teyitorg/status/1107659597068886017
Pesmerge ile pkkyi ayirt edemeyen, daha buyuk ihtimal, bile bile bu konuyu carpitmaya calisan, ustelik mesajindaki gizli anafikir, "her Kurt teroristtir" imasi bulunan ingiliz usaklari; elbette kendisi de gocmen olan ve Anadolu halki tarafindan yadirganmamis oldugu halde, kendi durumuna bakmadan ve de Suriye'den gelenler arasindaki Turkmenleri bile otekilestiren insanlik dusmanlarini nasil da savunuyor.
Oysa bu canlilar, iki gun once ac yatan komsu edebiyati yapiyorlardi.
İsin daha da acisi, Suriye adiyla bunyemizden kopartilan bolgenin aslen bu ulkenin mutemmim bir cuzu oldugunu gozlerden gonullu kaciran emperyalist usakligi da yapilmasi..
Bazilari utanmadan bugunku Canakkale Zaferini de kutladilar ustelik. Canakkale Deniz ve Kara Savaslari arasindaki farki elbette bildiklerini sanmiyoruz ama yeri gelmisken bahsedelim ki, Kara Savaslarinda iste birinin kovmaya kalktigi, digerinin hink dedigi Suriyeliler de savasti, sehit oldu, gazi oldu.
Bu kadar tek tarafli ve hic bir zaman gizleyemedikleri dusmanliklarin ozunde İslam dusmanligi yatiyor.
Dun de oyleydi bugun de boyle..
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu baslikta da var bir suru ********, topunun Allah belasini versin!https://www.gercekgundem.com/images/...53_595x629.png
Büyükşehir ihale yapmış, 3 ay tanzim satış yapma hakkını kendi şirketi 8 milyon TL'ye kazanmış.
(Hükümet duruma el koymuş, aracılar devre dışı kalmış, ürünler tarladan gelmemiş miydi?)
İstanbul'da tanzim satış 1 ay uzadı
https://cdntr1.img.sputniknews.com/i...1037583506.jpg
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...atildi-suresi/
AKP nin 18 Mart saygısızlığı! Çavuşun adı neydi yav
AKP Hatay Büyükşehir Belediye*Başkan*adayı İbrahim Güler, seçim konuşması sırasında dikkat çeken bir gafa imza attı. Çanakkale Savaşı kahramanı Seyit Onbaşının adını unutan Güler, yardımcısına Çavuşun adı neydi yav şeklinde sordu.*
Cavus deye, baska yeri bellemiş!
O kadar KOF larki...Hiç şaşırtıcı değil...
Deli gidene kadar ölü taklidi yapın.
ferman.. aynı yutup videosunu defalarca koyduğun için yöneticiler de sana kovacaklar.. :he:
kovulacaksın başka çaresi yok.. :)
en iyisi sen istifa et.. :he:
:wave::wave:
Gittimi.:hah:
Gitmis yahu, tam da benim döndüğüm gun!:agla:
Kime saracagim, ben simdi?:notr: