evet, günün hayal kırıklığı sıralamasında number one diyorum.
Printable View
evet, günün hayal kırıklığı sıralamasında number one diyorum.
fibo seviyeleri, 286, 270, 255..
inşallah 270 destek olur..
tahtanın bu hareketini neye yormak lazım? bunu ancak ilerleyen günlerde anlayabiliriz
o değil de güne mükemmel bir açılışla başlayıp da böyle bitiren hisse çok nadirdir. açıkçası ben bugün tavan bekliyordum.
Özel durum aciklamasi kotu oldu.Ben gorur gormez verdim.Altlardan alirim ama
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçmiş olsun kesici devreye girdi. sanırım bu hareket üzerine 10 iş günlük bir kısıtlama gelir. ytd.........
eşleşme fiyatı 69 da
VY anasını ya ne düşürdüler beni kaç gündür zıplaya zıplaya her hissede zarar ettim en son kafayı kıracağım
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
70 den alırım kademeli.
Açıklama gelmeseydi 90 ustu kapatirdi.Şimdi bikac gun fazla hareket etmeyebilir.
Düşüş çok hacimsiz oldu , kapanış fiyatı önemli , ayrıca teknik ayarlaması da çekiyor olabilir. Belki de alttan topluyorlar.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Topragam kazandığımız bir şey yok ki hep zarar zıpladıkça avlanıyorum onun için benim için son kağıt nikah kıydım burdan ya batacağım ya çıkacağım
2. özgyo olacak dıyenler cıktığı an bu kağidın daha gıtmeyceği kucağa vereveğnı anlamıştım bugun bunu yaptı ..3.33 u gormüş kağit diyenlere buralardan bol bol verır artık 1.57 den aldıklarını belkıde..sabah baktım 3.30 du ,60 kademe dusermı bı kağit yuhh be galıp yuzde 20 eksı zırveden gun içi yuh... kağitla evlenenler olacak muhtemlen ;(
Bugün baya açık yaptı makina.Özellikle açıklamayıda kullandı.Eşlesmeye yazildik tekrar.
Oha be bugun çılgınlık ve salaklık yapıp 3.24 den aktiften 20 bin lot almıştım tavana gider diye ama sonra 3.15 e düşmüştü oha ne yaptım derken tekrar 3.30 a geldi o ara 3.28 den sattım. Ucuz kurtulmuşum lan.
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=efeksk;1963737]Oha be bugun çılgınlık ve salaklık yapıp 3.24 den aktiften 20 bin lot almıştım tavana gider diye ama sonra 3.15 e düşmüştü oha ne yaptım derken tekrar 3.30 a geldi o ara 3.28 den sattım. Ucuz kurtulmuşum lan.
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi çok sannslısın dostum oncelıkle 3.24 den nasıl aldın sasırdım cok yuksek demeyıp ...2. cısı o kadar ucuz kurtulmussunku bugun kagıdı aldıgın fıyat olan 3.24 varya ..o fıyat yarın tavan olsa bıle yetısemıyo 3.10 larda yarın tawan olsa bıle ...çok pıs verdıler takasın dagınıklıından besbellıydı dun.. ben 1 hafta tuttum tuttum spk haberını bekledım haberle yuzde 20 yı gorup kaçıcaktım ama cuma gunu baska mala gectım uyuyakalmısım tekrar alamadım..ptesı haber dustugu an yuzde 20 de gondermek gerekırdı 2.82 den dedım ...bugun musaıt olsam açığa satardım kesın 3.20 lerden ah ah.. kağitla evlendırdıler bıcok yatırımcıyı bugun resmen satamaz cogu yatırımcı cok dustu dıye ;( yazık..
Alttan bekleyenleri hariç tutarsak, 310 üstü almak mangal gibi yürek isterdi.
310 üstünden alanları cesaretlerinden ötürü kutlarım.
Borsayı kumar olarak düşünmek bizim kynin genelinde var.
Geçen hafta 230da yüzüne bakılmayan hisse 310dan nasıl alınır anlayamıyorum.
1.57 den mi alındı diyorsun?
Galip hemen hisseleri istemiş.Yakında şirketi ne yapacağı ile ilgili açıklama yapar.Bakalım torbadan ne çıkacak.
Galibin toplam maliyeti nedir hissebaşi peki?
Ya galip bu şirketi yeni aldı,ozgyo yu da aldığında kağıdın fiatı 1.3 lardaydı.Simdi 10 lira 2ay olmadı.Galip bu kağıdı burda bırakmaz, filim yeni başlıyor.Ytd
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÇiftlikGalip kısa zamanda ya milleti söğüşleyerek hisse maliyetini 0.XX Kurşlara indirir
Yada vurur yukarıya milleti güldürür..tabi işin sonunda yine bır kisım ky'yi soyacaktir o ayri mevzu :)
Çiftlikgalipbank :)
Allah şu yankesici galipi bir gün don atlet görmemizi nasip etsin.
Eczacıdan aldıgıni soruyorum.
Hımmm.Peki öyle olsun.
Eski sayfalarda yaziyor ama şirketin Galibe kaca malolduğu.Dolayısıyla burdan hisse alan kişide en azindan şirketin gercekten kaça satildıgını bilmesi gerekir.
Gunluj pasta atabilecek var mi?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 17821
Bugünün takası...
Yapı kredi ve iş iyi mal çevirmiş...
Evet. Yarin galip alim haberi gonderse tadindan yenmez..
İs zaten takasta 2. Sırada.Elindeki miktarın yüzde 20 si kadarinı daha almış.
Çok sert hareketler devam edecek gibi.Yarin açilista yukari yön bekliyorum.
Millete iyi korku verdi bugun...herkes umut ettigi gibi olmasini istiyor.. aga ne isterse o olur. 1.85 maliyetli hisselerimi satmadim bugun, bu saatten sonrada buralardan satmam
Benim kol kesmem gerekiyor beyler zararım 1500 lira diğer taraftan daha sağlam hisse bulup bekleyeceğim herkes olumsuz şeyler yazıyor