yüzde 80 den fazlası halka arz olmuş,,patronlarının kim olduğu belli olmayan şirketlerle karıştırmayın..vkingin %80 i patronda %20 si halka açık..niye tuvalet kağıdı yapsın o kadar hisseyi..
Printable View
Sen yanlış biliyorsun,,,daha doğrusu hiç bir şey bilmiyorsun,,,tabii ki borsayla ilgili,,,,viking in sahibi yaşar holding,,,,o batarsa viking de batar,,,ama 300 milyona yakın ciro 20 milyon dolara yakın ihtacatı olan tek yaşar şirketi,,,,aliaga daki arazisi şuan ki degerinin çok üstünde,,,birçok alıcısı ve taliplisi olan bir şirket,,,,,yaşardış ticaret için çalışan bir şirket zararı ondan ,,,,gerçekte karlı ama patron seçeneği o ydt kazansın şeklinde,,,,piyasada hemen hemen mal yok gibi,,,
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
Borsadan hic bilmedigim icinmi bu kagitdan her defasinda trade karla caktim.ispatlarida eski sayfalarda vardir.bir kagidi nerden alicagina ve saticagini cok iyi bileceksin.asla duygusal yada ac gozlu olmucaksin.ortalama %10 kar gordumu hic durmza kacicaksin.aksi halde dustigunde satmak zorunda olucaksin.panik satan oldumu hic acimadan direk alicaksin ve panik alimdada cakicaksin.ben bu piyasada 2002 den beri varim.bir cok kagidin nasil tepkiler verdigini bildim.zaman ogretiyor sana.gun geldi bir gunde ruchan piyasindan %100 yaptigim oldu.yani birine hic bise bilmiyorsun demeden once o kisiyi bir arastir derim sonra net konus.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın suat bey bu tür hisselerden sizin kar edebilmeniz için diğer bir hisse darın zarar etmesi gerekiyor
Sizin mutlu olmanız ,diğer hissedarın mutsuz olması ile mümkün oluyor
Bir çok yatırımcı geçmişte bedelliye katılmadığı için şirketin halka açıklık oranı sürekli düştü
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu da gidiyor
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeşil ve vking beni yanıltmadı
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsa forumlarındakı yazılardan etkılenıp alım satım yapıyolarsa zaten biran önce bıraksınlar borsayı o arkadaslar.. yem olmasınlar speklere.. ben kımseye al yada sat demedım. sizde hemen biraz cıktı dıye ucmayın. yıllardır surunuyor sonucta ellemede %20 de cıksın
Vking düşer çıkar ama bu senin kötü biri olduğun gerçeğini değiştirmez...
/////imzamın başlangıcı////////
Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatalk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
ipleme... adam yerine koyma... konuşsun dursun... unutma uzayda boş yere yer kaplıyor sadece.... yok aslında...
bye bye troll
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
///////imzamın sonu/////////////
Dostum biz gercekleri yazinca topa tutuyorlar.yalan soylemek bazi insanlari daha cok mutlu ediyormus bunu anladim
Şirketin geçmiş yıl zarar toplamı 97 milyon
Toplam varlık 237 milyon (şişirilmiş olabilir)
Toplam yükümlülüğü 208 milyon
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10 yıldır kendi şirketine para kazandıramayan ky paramı kazandırır
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neyse herkeze bol kazanclar arkadaslar..
1.44 kadar basacak gibi
Herşey biryana ister yükselsin ister düşsün hatta 1 tl altına gelsin beni şaşırtan olay hissede bu kadar zamandan sonra nasıl olurda hala hissede para çıkışı gerçekleşir şimdi birçok yorumcu suni hacim diyecek ama benim kendi izlenimde 2 günde nette 51.413 tl çıkış oldu.
vking uykuda:) hele şu satış haberi gelsin bakalım:) şirket maliyetlerde kısmaya gitmiş edindiğim bilgiye göre. ardından satış haberi gelir belki yakında. Yaşarlar bu işi yapamadı kagıt sektöründe çok başarısızlar. 2009 dada satılacaktı son anda anlasamadılar yabancılarla. cok yakında satış haberi gelecegini düşünüyorum bakalım.
Sanırım yeterince topladın.!
/////imzamın başlangıcı////////
Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatalk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
ipleme... adam yerine koyma... konuşsun dursun... unutma uzayda boş yere yer kaplıyor sadece.... yok aslında...
bye bye troll
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
///////imzamın sonu/////////////
bende yıllardır var bu hisse kardeş. yıllardır beraber süründük bu vkingle. şimdi artık satışla birlikte yeni patronla 2010 yıllarındakı esas çılgın vkingi görme zamanı inşallah. yıllardır beklenen durum satıştı artık az kaldı. şirket yeni yapılanmaya gidiyor zaten maliyetleri düşürmeye çalışıyor.
gel aşşagı gel depoyu fulleyelım sayende orsbu cocugu spek ve patronlar:) sike sike gidecek nasıl olsa satılınca.
Dostum boyle yqzma lutfen ceza alicaksin
Umutlumusun bu kagitdan.inan benim hic umudum yok.yakinda yine bedelli haberi gelirse sasirmam.adamlar 2 sende bir bedelli yapmis
Valla pek umutlu degilim ama yapacak biseyde yok. Bu sene bedelli olmazda seneye olabilir bence. Bulasan yaniyor hisseye zaten. Farekapani gibi
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bossayi bir incele istersen bana gore iyi duruyor
Aynen bossa takibimde zaten. 5 den 15 e giderkende biraz kazanmistim. Yeniden almayi dusunuyorum ortalik durulunca
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum ozelden nonu yazarmisin.bilgi paylasiminda yapariz
bunlar tam orsbu cocugu diyorum size. sakın bulasmayın bu serefszlerın hissesine. inşallah coluk cocuklarından cıkar bunların. kevaşeler sizi.
Kahpe içerde olursa kapı kılıt tutmaz.öceden sermaye artırarak elimize verdiği hisseleri,daha sonra bir kaç kez sermaye azaltarak elimizden aldı.kahrolsun yaşarlar.