Birde bunu yapan sözüm ona ..... Yakışıyor mu, küçük yatırımcilarin dişinden tırnağından arttırdığı , sana güvenip yatırım yaptıgi parasını iç etmek. Ahirette hakkımı alacağım. Cenazenin görürsem katilacagim ve kötü insandı diye bagiracagim
Printable View
son oyunlarını oynuyorlar kim alır hisseni eşyanı bu saatten sonra merak ediyorum biraz haysiyet varsa 10 liranın üzerin e çıkartır yoksa böyle sürüngen gibi yatmaya devam eder ben 10 lirada temettü verse asla bulaşmam vestele bundan sonra o keyif almaya devam etsin.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
içimden ağzıma ne geliyor ama söyleyemiyorum offf
Bu tip insanların ALLAH korkusu yoktur , inançlarınında ne olduğu belirsiz , buna emin olabilirsin... Size tavsiyem , unutun , gidip işinizle gücünüzle meşgul olun... Burada bu oyunlar daha çok sürer , daha çok takla atar. Borsa rekor kırar , Vesbe bu seviyelerde sürünür durur , borsa düşerkende daha çok düşürür... Nede olsa her zaman patronlar kazanır... Bir gün onlarında bir tarafına pamuğu sokacaklar , o zaman vah hallerinede işte şimdilik zamanları var. şimdi onların zamanı eğlensinler bakalım...
Her zaman borsada sepet yapın ... Tek bir şirkete yatırım yapmak sinir bozabilir... Ben 1.80 lerden SİLVR almıştım , neyseki bugün o hareketlendide oradan teselli buldum. VESBE de bezdirme çalışmaları devam ediyor.... Sabrınızı yitirir de bu hisselerinizi onların istediği gibi verirseniz onlar kazanıp mutlu olacak..... O yüzden fiyatları takip etmeyin..... VESBE nin TEMETTÜ politikası devam ederse , en az bu temettülerle 4-5 senede yatırımımızı amorti eder , bu en kötü senaryo.... İstanbulda bir daire yatırımı yapacağıma , VESBE de yatar beklerim.... SPEK de kibarca , 3 ün 1 ini alır... Dökülen olmuyor dimi SPEK , daha önce bir şekilde aldırdığınız emeklilik fonları sözde satış yapıyor , ayrıca sözde yabancılar..... o yabancı görünen pozisyonlar ya PATRON un kendisine ait gizli hesaplar..... yada SPEK in.... Yemezler oyunlarınızı...... Bu ülkede zorunlu BES çıkartan zihniyette PATRON ların ve RANTIN hizmetkarlarıdır !!!! BES lerin çoğu borsada bilinçli olarak kötü yönetiliyor !!!!!! Emektarların parası başkalarına *** ediliyor.... Biz VESBE lerimizi satmıyoruz ama sözde Emeklilik fonları ve yabancılar satıyor... otuzun birini çekmeye devam et SPEK ....
--------------------------------------------------------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir.....
Bu emeklilik fonları da ********. Utanmadan insanların binbir zorlukla ayırdıkları birikimleri ni, patronlarla anlaşıp manipülasyon amaçlı kullaniyorlar
9,09 göre göre kusacam artık
son kapanışta ben de pes ettim artık 9.10 na verdim hepsini alsın turşu kursun
Bakıyorum arkadaşlar isyana başlamış spek sizi tam kıvama getirmiş...
artık ben de dayanamayacağım galiba ..
endex zirve yaptı bu saatten sonra satsan ne alıcaksın kullandım bi indikatör haftalık ta biraz daha var diyor arkadaşlar...
vosvogen al sense euro ile araba getiriyor 200 bin olmuş fiyatlar iyi pri yapıyor bu sene yılbaşıdan beri elinde gram tutup al satmayan 150 155 şimdi sen hesapla
akşam kapanışı 9,20 üzerinde kalırsa tekrar alınabilir,
Bes lerin gorevi ve ulkemizde denetim olmadigi icin uygulamasi busejilde..spekten mali al %100 prim yapinca sonra %50 dusunce 6 7 ay sonra speke geri ver...arada fonlari yonetenlere spekten komisyon ...fon yonetenlere bakin bi kac tanesinin cfa belgesi var uluslararasi tecrubesi olan varmi gecmis 5 10 yillik performanslari ne..ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son anda tekneye bindik , hadi bakalım
%10 oldu nerdeyse herkes uykuda galiba :))))
Arkadaş ne güzel gidiyodu devre kesici nedir? 10.09 a devre kesici geldi.
yuh ya..
kağıt yatırımcısını öyle bir bıktırmış ki millet tepki veremiyor :whistling:
10.39 da uyandım olayı :) hayırdır neden çoştu bu?
Bir dahaki bahara buluşuruz :)
tavana kitledimi
Daewooooo
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kitlemesi ne gibi bir neden varki. acaba vestelden mal çıkmak için bunu mu çektiler yukarıya
Evet eğlence başlasın artık :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın alanzo, Lonely_trader,human01 keyifler yerinde mi ?:yahoo:
Hoşgeldiniz, burası 60 yaş üstü köylere dönmüştü ne iyi ettiniz de geldiniz. Bilginiz olsun bu hisseye bir giren kolay kolay kopamaz. 6 aydan başlar, en azılımız 4 senedir yatıyor. Vurkaçlık değildir, tekkeyi bekleyen çorbayı içer.
Not düşeyim, yıllar sonra biri buralara bakarsa bu kadar düşük fiyatlar görmüş olduğuna inanamayacak.
kapanışı merak ediyorum
çakacaklarmı kafamıza yoksa alacaklar mı yukarıya
hoş çakılmaya alıştık ya
Benim keyfim yerinde...:) 10.48 den sattim...10.30 den aldım :)
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazan çizen sayısı çok az spek abimiz baya bi küçük yatırımcıyı bıktırıp mallarını toplamış anlaşılan... takas paylaşabilecek olan var mı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hisseyi temettü/bedelsiz vermeden önce nasıl çıkartırım diye düşünürken bu haber imdadına yetişti diyebiliriz. Bundan sonrası böyle bir karlı şirketin temettü/bedelsiz öncesi yavaş yavaş yükselmesi beklenebilir çünkü spk’ya vereceği bir gerekçe var. Zaten zorla buralarda tutuyorlardı, buralardan bir yükseliş trendine girebilir. İnşaallah...
Yatırım tavsiyesi değildir.
https://i.hizliresim.com/qJoW9R.png
Yatırım Tavsiyesi İçermez.
Ne yalan söylüyeyim keyfim kaçtı ... Bu DAewoo haberi zaten bilindik haberdi , bununla %5-6 seviyelerinden tekrar basarlar diyerekten , sinirle ve gaza gelerek 26000 tane pozisyon kaptırdım , ya vermeyeceğim dediğim halde , yükseldikçe kafasına bastım :) satış maaliyetim aşağılarda kaldı.... Yani sonra 10.60 ları gösterince , sevinmek ne kelime yine delirtti beni pis spek :))) 10.50 ortalama ile vermiş olduğum 3500 adeti 10.16 kapanıştan geri koydum. Züğürt tesellisi oldu :) Yani elimde 43000 taneden 17000 tane kaldı. şimdi onu mikseler vermemem lazım :) Satış ortalamam aşağıda kaldı.... İşte bakalım bu haberin geleceğini bilenler , pozisyon alıp bugün trade edip, vur kaç mı yaptılar , yoksa gelenleri stokladılarmı , 2 gün sonra takaslarda göreceğiz.... merak ediyorum ne kadar emeklilik fonu satışı geldi.... Sonra akşam duydum ki bir arkadaşımda 60 bin adet vermiş ..... Sonuçta bildiğim 86000 lotu birileri aldı kesin :)
bu alanların kim olduğunu bilmiyoruz... En azından kaptırdığım pozisyonları , vermiş olduğum ortalamaların altından kademeli olarak geri alacağımı biliyorlar... Bakalım senedi geri çekecekler mi , yoksa yukarı yönlü devam edeceklermi.... Sonuçta en az 30000 adet taşımayı hedefliyordum.... hedefimden -13000 adet saptım :) Olurda maaliyetim altına getirirde posizyon alabilirsem , ben kazanmış olcam Speke karşı .... olurda burdan basıp giderse SPEK kazanmış olcak :))) bizde 17 tane ile teselli bulacaz....
şu anda buradan boşa çıkan paramın bir kısmıyla diğer senetlerimde pozisyon aldım.... olaki onlar Vesbe den daha çok getiri yaparsa , onları realize edip , yeniden maaliyetime bakarım...
Sonuç olarak bugün hepimizi şaşırttı.... Patlamaya hazır bomba , hiçbirimiz bu derece bir hareket beklemiyorduk... hala şokundayız :)
----------------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir...
Benim bu kâğıtta büyük umutların var.surekli yurt dışında arayış içinde.uzak doğuda çok büyük potansiyel var.fiyati şu an önemsemiyorum.patronuda.
Tebrik ederim , trade konusunda başarılı olmuşsun, maşallah diyelim... Yalnız şunuda düşünüyorum , bu haber karşısında bile hareket yapmaz , insanları yıldırır diye düşünüyordum , hep böyle yapıyordu... Düşününce 86000 lot senedi kafasına sadece ben ve arkadaşımdan yemiş.... birde piyasadanda satışlar gelmiştir , muhtemelen geri gelmek yerine topuklamayı seçti :)
Aslında şu borsada potansiyel büyümesi ve karlılığına göre ve temettü verimine göre ender ucuz kalmış şirketlerden... Benimde beklentilerim büyük. ama şu günlük trade etme sevdası , bizi hep hatalara düşürüyor... hep diyorum %10-15 le trade edip , ana portföyü sabırla tutucaksın, ama işte speklerin tuzağına düşüyoruz... Neyse şu anda 5-6 senedim var kafamda.... onlar arasında geçiş yapıp durucam ... Sonuçta bu senetlerin dışına çıkmadan sabırla beklersem , bir dairenin kira getirisinden daha iyi getiri edeceğime inanıyorum....
------------------------
yatırım tavsiyesi değildir...
Selam.piyasadaki ky ne düşünüyor ise tersini yapacaksın.bir de sistemimin başarısı % 70 civarı.ve duygusal davranmiyorum.bu spek çok çakal.bende parayı 5 hissede ve çoğunluk vadelide tutuyorum.her ay az az alıyorum.ve devam edecem. Bir yerde bence sermaye artıracak.onu bekliyorum.yalniz yillarca beklemek gerekebilir.cunku spegi cok cakal.yatirim tavsiyesi değildir