200-250 bin daha var sanırım. 100k kadarını vermiş son iki üç haftada.
Printable View
200-250 bin daha var sanırım. 100k kadarını vermiş son iki üç haftada.
Oyaktaki arkadaşın parası bu kadarmış. Belli oldu. Endeks düştükçe başka fırsatları kaçırmamak için burada satış yapacak muhtelen
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben oyaktaki değilde baskı altına alındığıni düşünüyorum..
Le X820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O da bir ihtimal. Bu kadar lotu alabilen insanın böyle amatör isler yapacağına inanasım gelmiyor.
Bugün de almadık yarın bakariz
Sn hayek oyaktaki kişi umarım siz değilsinizdir çünkü burdaki arkadaşlar hiç iyi düşünmüyor oyaktaki abi hakkında [emoji23][emoji23]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buradaki kisiler derken😊
cok kisa sure oncesine kadar bu forumda sn. batik ve ben agirlikli olmak uzere, sonralari sn. by akil ve sn. dels disinda kimse yoktu. bombos bir forumdu 😊 bkz. gecmis donem yazilarina ! sonradan gelen arkadaslarin oyak konusuna takilmalari bence uzerinde durulmasi gereken asil soru olmali ???!!!
oyak konusuna gelince... buradan islem yapanin israrla bir kisi oldugu konusunda surekli yazilar yaziliyor son donemde, bu kaniya nerden vardiniz diye sordum ??? bir cok insan olabilir degilmi !
bana kalirsa neredeyse uzun suredir burada islem yapan birisi olarak problem oyak degil ??? problem invest az, marbas, finansman, seker, is, ziraat, deniz, halk, global gibi araci kurumlardan islem yapanlar, bilmem anlatabildimmi sn. kotanci ???
bana gelince sn. dels ve batik beni baya bir spekulator ilan ettiler😊 simdide oyaktan islem yapan kotu adam olduk iyimi !!! ilginc
# yatırım tavsiyesi değildir #
Sn.hayek yanlis hatirlamiyorsam öğün batık çok kizgindi laf döndü dolaştı sana geldi ben öğünde söylemiştim art niyetle birşey söylemedim. Gırgır yaptık hepsi bu. Neyse yakında tekrar srvgyo da olacagim
Selam arkadaşlar.sanki kulağım çınladı 😀
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaşamasına yaşıyorum sevgili hayekcim,ama buna yaşamak denirse.... neyse şükür....
Batık kardeş şuan hangi hissede batmakta sin😊
bu aralar ritim bulamadik [emoji4] su vertu'da beklenen hareketten sonra tekrar %100 buraya donus yapiyorum nasipse !! ne de olsa tadini alan birakamaz dimi sn. batik😊😊😊 bu kardeslerin yine parasini alayim diyorum ! ya diyorum bu sefer alimlari oyaktan mi yapsam . ahahaha fenomen oldu bu aralar trendi takip edeyim diyorum
İcbct 7 den aldım,4 den çıktım, 3 bin zarar.msgyo u bir önceki hareketinde 9 dan alıp 5,75 den çıktım,9bin zarar..şu an klgyo dayım Maliyet 4.....
Kardeş Allah daha çok versin sendede ne sermaye varmış. Senin batirdiklarin bistte orta halli bir şirketi satın alırdı😁. Şaka bir yana son 1 ayda 2 tane hissede yolumuz keşişmis. Msgyo ve Klgyo
Ha pardon icbct de varmış
Bende icbct de çarpıldım ama fazla degil
Bu arada sn.hayek gelişini dört gözle bekliyor.
Babamda 45 den ASELSAN aldı
Srvgy da kalsam en fazla Bin lira zarar daha fazla yazardik.zaten en son 3,10 lardan çıkmıştım, fazla düşmedi yanı.ama elimde olsaydı şu an kesin 2,5 larda olurdu,,,,😢ne de olsa batığın batigiyim
Sermaye Yok , düştükçe sinir oluyorum, kredi cekiyorum, yenilen pehlivan he sabi...ama bu işin sonu pek hayır görünmüyor...
klgyo benim.fenomen kagidim idi bu yilin basinda 1.76 maliyetli epey hissem vardi bu iranliya satis konusu olunca fk 1 olacak diye o forumda epey bir yazi yazmistim bana baya hakaret edilmisti. cok degil mayis geldiginde hepsini 2.50 den galibe devrettim daha da isim olmaz.
sonra bana o hakaret eden kardesler 3.5 4 olunca hisseyi bir ovmeye basladilar😊
Bence de klgyo ve msgyo güzel olacaktır
Sn.Hayek yani senin srvgyo daki başından beri olmasını beklediğin ve düşündüğün şeyler Klgyo da gerçekleşti bundada olacak gibi anladım.
burasi daha iyi olacak inancim o yonde. klgyo dan cok daha iyi bir sirket. hicbir riski olmayan inanilmaz iyi durumda olan bir gmyo. alternatifsiz bir gmyo bistte.
ama iste trade baska bisey !?
problem su an tek bu.. ama elbet yakin birilerinin kesfetmesi ! bu kardeslerin mali gitti, yoksa burda 9 aylik bilancoda yine bir 4 gorur tkrr ordan carpip 3.20 lere cekerlerdi. ama artik kazin ayagi o sekilde olmuyor ?
bunlar mali kaptirdi 3.40 lara kadar cekip biraz daha verip son mallari ile asagi cektiler durum bu. eger oyaktan alis yapanlar planli yapsaydi zaten bunlari silerlerdi benim hesabima gore bunlarda mal kalmamisti, ya da cok az. onu da alip isi bitirirlerdi.
bu sebeple diyorum, oyaktan alanlar tek kisi ya da grup degildir diye. tahminim yayilan yatirimci alislari. tabi tahmin bu
ama onlar biraz satiyorlar simdi bu arkadaslar da keyifle aliyorlar 😊 buralarda takilsinlar bakalim .. bekleyip gorelim.
hep diyorum bol degil, hayirli kazanclar
Kağıt 2.80 i taban yaptı buralardan alıcıda geliyor. Almak istediğim 5.000 lotu daha almamıştım haftaya inşallah alırım. Hedef 50 bin lot
Hacim tek yönlü yapılıyor bu çok fazla kişi ihtimalini azaltır.
Ayrıca birden çok Oyak müşterisinin ayni günler alına ayni günler satıma başlaması biraz fazla tesadüf olur değil mi?
Ben sadece tahmin yazdım bu arkadaşların mali satılsa da satılmasa da ben bu kağıdın orta vadede güzel yerlerde olacağına inanıyorum. Bu inanç olduğu sürece de malımı tutarım.
Arada boş kalmayalım muhabbet olsun diye oturup takasa derinliğe kademeye de bakıyoruz tabi.
Önümüzdeki perşembe heybeye 5.000 lot daha atacağım fiyat umarım artmaz. Oyak bi kıyak yapsada 2.50 lere bassa keşke
2.50 olursa kredi çeker hedeflediğim 50.000 lotu hemen alırım 2 ay sonra gelen paramla kredimi kapatırım alacağım temettümü düşünürüm. Ama inşallah şirket temettü vermeyi adet haline getir. 3.yılı vermedi temettüyü bakalım seneye inşallah. Hele birde almanyadaki arsa satılırsa brexit ayağına frankfurt iyi prim yaparsa ikinci nugyo neden olmasın. Ytd
Bitmedimi daha OYAK satışları 😒
Le X820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamda 3 lira psikolojik sınır heralde getirmiyor oraya
Daha ne sınırlar var bir bilsen.
http://m.hurriyet.com.tr/ingilizlerd...tladi-40674143
hürriyette haber olmuşuz yahu😊
Bu haberle 3 e dokunur yarın [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
5 kademe büyük marj bu kağıt için haklısınız
Büyük yatırımcılar hisseye girmediği sürece ilerleme kaydedemeyiz. Onların girmesini beklemekten başka çaremiz yok. Şu ana kadar onların girdiğine dair hiç bir belirti göremiyorum.