tek taş nedemek bay corç
Printable View
yeni üye !
Selamlar eski ortaklarım. Biliyorsunuz 6 küsür gibi alınlarıma başlayı 8 e kadar devam etmiştim. Osmanlı torunları olarak 50 binin üzerinde mal toplamıştık. 11i gördüğünde dahi çıkma niyetim yoktu. Fakat ardından gelen bazı hareketler hissenin daha çıkamayacağı izlenimini uyandırdı bende. O nedenle 10.35 ortalama ile çıktım hisseden. Buradan da yazdım çıkınca. Hisse çok güzel karlılık çok iyi ama tahtadaki hareketler, hisse satış haberleri mide bulandırıyor. 7 nin altı tekrar alım bölgesidir benim için. Ama asıl alımlarımı 6 nın altında yaparım. 5 e değerse ne var ne yok girerim. 7 olmadan da hiçbir türlü girmem. Hepinizin çok kazanması dileğiyle. Selam olsun üstad Cengo’ya. Selam olsun pergamon yatırımcısına
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dostum bir kere satmanız menfattinize olmuş paranızı güle güle harcayan.ancak borsada işlem yapan bir dostumuzdur olarak şunu unutmayınız yukarıdaki yazınıza istinaden yazıyorum benim gibi binlerce tahtada yatırım yapmış arkadaşlarımız var.tahtada ortak satışları var olabilirde .şimdi şansınız malımızı satmadsydiniz 6 ve aşağısında alırım 7. Ve 8 lerden almam diye yazıyorsun.
Şimdi şahsın bu rakamlara geleceğinin garantisini verin bende satayım malimi.bu tür yaklaşımımız yanlış.ne kadar ortak sayısı olursa olsun bu tahtanın onun kapstamazlar.sstilsn malların bir kısmı satılmıştı olabilir.toptanda satabilirler.
O açıdan yazdıklarınızı an ötürü malını satacak arkadaşların vebalini alabiliyorsunuz sizi kutluyorum .
Burada hala yatırım yapmış bekliyen arkadaşlardan özür dilemelisiniz.nokta.11 .lerden ve 10 li rakamlarda bu ısrarcı yazınızı yazsaydiniz şahsınıza taktir ederdim fakat şimdi şansınızı protodtu ediyorum.ytd
Aynen katılıyorum...
Cemalettin bey. Ben ilk aldığımda da. Sattığımda da yazdım. Çünkü özelden soran çok oldu. Kağıda hala güvenim tam. İnşallah sizler benden kat kat fazla kazanırsınız. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Herkes gibi ben de kendi düşüncemi yazdım. Ters taraftan düşünün. Peki siz o rakamlara gelmeyeceğinin garantisini verebiliyor musunuz? Eğer gelirse siz vebal almış olmuyor musunuz? Dediğim gibi amacım tartışma çıkarmak değil. Çok içtenlikle söylüyorum. Umarım hatalıyımdır ve siz benden kat be kat fazla kar edersiniz. Hisse 50 olur inşallah da bende bir daha alamam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
14 TL olacağoını ben garanti ediyorum .
Hemen olmaz zaman önemli zaten fiyat o yüzden önemli değil .
Fiyat konuşanların özellikle zamanı beraberinde yazmaları gerek .
mesela 15 gün önce 10.42 den alıp satanlar 14 olacak derken
onlara zaman sormayanların bu gün zaman sormaları abesle iştigaldir .
Tabi ki olacak 14 TL ama zamanı bende ve gizli
EGEN leri mi , SASA larımı ve ALARK ile SODA ları mı satacağım
PSDTC den alacağım sonra söylerim . Malı kapalım yazarız .
Corona Virüs Neden Türklere en az etki eder .https://www.hisse.net/topluluk/images/smilies/party.gif
Biz Türklerin geleneksel selamlaşma şekli olan yanak yanağa öpüşmemiz
vücut direncinin artmasına her türlü virüse bağışık olmamız ile sonuçlanmakta .
Bu sebep ile Adımız Thomas olmasada bize komaz olarak sonuçlanacaktır .
EGEN leri mi , SASA larımı ve ALARK ile SODA ları mı satacağım
PSDTC den alacağım sonra söylerim . Malı kapalım yazarız .
Bence bu listenin basina AKSA'yi koy.
8 TL.ye kadar her fiyat icin.
almak için mi satmak için mi AKSA ?
AKSA yı bu gün duyduğum 3. kişi sin
senden önce 2 broker daha haber verdi .
Galiba haberi almakta geç kaldık , son vagon kaçmış olabilir .
Yani çok geç olabilir . Herkesin bildiği bilgi değerli olmaz mantığı ile .
Bugün hisseye sabah 100 lot yazdım 7.91 'den verir mi diye hemen verdi. Aşağıdan hiç alım yazan oldu mu arkadaşlar, aşağıdan alan olmadığı için mi bugün 8.29 dan kapattı.
(Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil kendi düşüncem beni bağlar)
Olağan üstü ilginç bir kağıt . Sadece Temettüsü bile oldukça güzel . Bütün Ege bölgesinin ihracatını pergamon yapsa yeterli . Bu Temettü Pergamon sanayi şirketi olsaydı fiyata başka yansırdı . Her sene 14 - 16 Arası bir yere gider temettü paylaşılır fiyat 8 TL ye Haziranda düşer sonra gelecek sene beklenmeye başlanır . Riski sıfır a yakın olan bir kağıt . Tınaz en az 2 kere temettü alsa 6 dan ucuz a almış demektir ki . Bence at kenarda dursun kağıdı bu . Her sene fiyatında 50% kazandıran kağıt temettü verimi en yüksek kağıtlardan biri .
Turşusu kurulmalı her sene temettüsü gelmeli . Yapabilirsen Fiyattaki 50% den de faydalanırsanız . Hem Etinden Hem Sütünden hem derisinden faydalanmış olursunuz .
Dİp NoT : Miniminnacık bir Yabancı alımı var .
https://i.hizliresim.com/5qR7Ol.png
Son alimlarimla hedef lot sayima ulastim 10bin. Cok sukur, benden bu kadar, artik psdtc istifledim ve unuttum diyeyim. Ara ara ugrarim, kalin saglicakla.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun vigamox nice10000 lot kazanç larina
Türkiye nin döviz ihtiyacı muazzam boyutta . Pergamon gibi İhracat yapan ve Ülkeye döviz kazandıran firmalar 2020 nin gözdeleri olacak . Teşvikler onlara yağacak . Hatta iddia ediyorum Rusya domates ithalatını 150k Tondan 200 k Ton a çıkardığı için iç piyasada domates fiyatı artar enflasyonu arttırır bu da doları yukarı zorlar . Kısır döngüdür bu . Sonra soğam sarımsak derken dolar yukarı ihracatcı malı ucuza ( Dolar bazında ) verdiği için mallar yurd dışına satılır içeride enflasyon artar . Enflasyon BIST teki fiyatları yukarı çeker vs vs . ABD de FED in istediği de sanırım bu idi . Para basmadan çözüm bu .
O yüzden
SASA , EGEEN , PSDTC ve BASCM Alıyorum
Bir musibet Tüm ekonomiler için felaket olamaz . Bazıları için Fırsattır .
EİB ( Ege Ihracatcilar Birligi ) Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi ise 2019'da 8 binin üzerinde Egeli firmanın ihracat yaptığını belirtti.
Büyümeyi sürekli kılmak için ihracatın önemine değinen Eskinazi, Ticaret savaşları nedeniyle yeniden yükselmeye başlayan gümrük duvarları göz önüne alındığında, performansımız kıymet arz ediyor.
Büyümemizi sürekli kılmak için ihracatımızın da sürekli artmasını, dış pazarlarda yaşanan olumsuzluklardan etkilenmemesini sağlamamız gerekiyor,dedi.
https://www.dunya.com/ihracat/egeli-...-haberi-463472
Hisse alacak arkadaşlar burda yazılanların gazına asla gelmeyin. Böyle söylemler vebal alıp, insanı yanıltır. 14 gidecekse ne zaman gidecek bir tarih verin, ya da 14 de 1 yıl sonra mi, 5 yıl sonra mi gidecek. Burda yazılanlar herkesin kendi düşüncesi, yatırım tasviyesi olarak almayın yanılırsınız.
Yok ortaklar 600 000 lot satacakmış , yok efendim 600 değil 160 000 lot muş . Kağıt düşecek ama nereye kadar yazanlara aynı seviyesiz yazı şekli ile yazmayacaksın . Hatta 6 olacak ama zamanı vermeden yazanlara laf etmeyeceksin . Ben 14 olacak dediğimde bana mal çakmaya kalkana da lafın olmayacak . Sonra ben UYARI YAPACAĞIM Fiyat verirken ZAMANI BEraber verin diyeceğim .
Tüm bunları Görmeyeceksin benim gene kinaye yaptığım 14 TL olacak yazıma kafadan çakacaksın .
Doğru uyarıyı doğru kişiye yaz . Türkçe okuyup yazmayı sonra da anlamayı öğren .
Saçma sapan Yarım yamalak Türkçen ile bana laf sokmaya kalk .
Zaten sorun da burda Türkçe bilmeyen Zibidi çok .
14 Olduğunda 9.5x lerden alırım anlaştık . 14 TL olduğunda tmm alıyorum dediğimde vaz geçtim demek yok .
Bugün Mübarek gün sizinle tartışmak istemiyorum. yukarda yazdıklarınla son yorumunuz birbirini tutmuyor. yine 9,51 satış yazdım maliyetten almak isterseniz. 14 TL' ye garanti çıkacak diyorsanız hala geç kalmış sayılmazsınız alabilirsiniz.
Baygeorge ye laf anlayamazsınız benide spek adamı olmakla suçlamıştı o buranin has mudavimidir o olmazsa yazanda olmaz
Sıkıntı yok kardeşim. Ben hisseye uçacak kaçacak demiyorum. kimsenin vebalini almak istemem ama borsa sert düşüyor, nerden döneceği de belli değil, virüs olayı ve suriye olayı çözülmeden almakta sıkıntılı veya zararına da satmakta sıkıntılı. herkese hayırlı kandiller.
Buradaki güzel arkadaşlarımın kandilini kutluyorum
Arkadaşlarım.iki şey gerçektir
1. Olmusa çare yoktur
2 birde olmuştur çare yoktur
Kısmetse öte bişey yoktur maldan yakalanan dostlarım
Ekrana bakmayın.nokta.ytd
Foreksin haberine göre ''SPK bugün açığa satışları yasakladı''. Hayırlı Cumalar. şehit olan askerlerimizin mekanları cennet olsun, yaralı olan askerlerimizde rabbim acil şifalar versin inşallah.