Ne demek albul dostum. Çok iyi etmişsin. Birkaç kelam da sinkaf eklesen daha iyi olurdu.:wave:
Printable View
Dostum kabile sana da teşekkürler, eline sağlık. Ama bu spk ceza verse bile 15-20 bin TL'yi geçmiyor ve bu hırsızlar zaten bunun kat be kat fazlasını zaten manüpülasyondan bizim sırtımızdan çıkarıyorlar. O yüzden bu işin sonucunun sinek vızıltısı olduğunu bilerek böyle hareket ediyorlar. Bunlara daha okkalı bir Osmanlı tokadı lazım. O da spk ile olacak bir iş değil gibi. Daha organize çalışmak lazım.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini +750, ortalama tahmin ise +514 oldu.
Foreks'in 32 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +3.050 puan olurken, en düşük beklenti -4.200 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 32 analistin 25'i pozitif, 7'si negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 7.716,88 puan düşüşle 87.888,34
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +750
Ortalama : +514
Maksimum : +3.050
Minimum : -4.200
Katılımcı: 32[(+25)(-)7]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(17/03/2020 - 09:18:09)
https://www.medyaradar.com/medyarada...haberi-2022984
googla mucait ören yazinca ne cikiyor
tehdit santaj dolandiricilik iftira
artik ne kadari koronaya bagli siz karar verin
tahta kapatilmasi gerekirdi yazdim diye
ceza aldim tehdit aldim
sirket ile ilgili haberleri borsaya bildirim yapmamanin cezasi nedir biliyormusunuz
abd de bu isi yapsa muebbet yer
simdi sikayet edelim kampanyasi basladi
sikayetleriniz hakli ise tahta kapatilir
sorusturma haberi ilk ciktiginda umutlanmistim
fakat nafile bu islerin cezasi belli uygulayan kim
Aman nakte geçin adiler, döviz satın altın satın hisse senedini satın satında satın, dünyanın karantinaya alımdığı sınırların kapandığı dönemde o elinizdeki nakit paralarla çıkamadığınız evinizde tuvalet kağıdı ihtiyacınız karşılanır, Akıl tutulması denen şey bu olsa gerek panik ötesi bir durum önce sağlık...
Başta şirket patronları olmak üzere Tüm kyye sesleniyorum hisse senetlerinize sahip olun ve bir ricam bu konuda bilgisi olan bir arkadaş twetter da bir hastang açması.. DESTEK GÖRECEKTİR
Baska birisinin yazisindan alintidir. Ozgur demirtas,
Begendigim icin paylasiyorum.
9) Her zaman yaptığım uyarı ise: Kimseden yatırım tavsiyesi almayın. Paranızın tümünü tek bir enstrümana koymayın. Size tavsiye verenler haklı olsa ZENGİN olurlardı. Hiçbiri çok zengin değil, paralarını sizin ilginizden kazanıyorlar!
Almayin dedik su kağıdı kardesim almayin almayin siz aldıkça maliyet yaptikca asagiya cekecek. Birakin artik bu kisa vade kar dusuncesini.
Bu arada şirket yönetimni şikayet etmek bize birsey kazandirmaz bindigin dali kesmekten baska bir sey degil. Bu geminin iyi kötü yol almasi lazim. Elinizdekini kurtarmanin tek yolu bu kiytirigin bata cika yol almasi. Batarsa herkes batar unutmayin aklinizi basiniza toplayin. Sen şikayet ettin diye kimse gelipte al buda senin gecmis zararlarin gule güle cikabilirsin demeyecek.Yillarca sürünme ve sonu gelmez hak arama mücadeleleri bizi bekleyecek.
Kimsenin bu durumu istediğini sanmiyorum.
Soyleklerim sesli dusuncelerimdir beni baglar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sayin getto35 muhtemelen bizde vaka sayisinin artmasi ihtimali fiyatlaniyor olabilir. Ancak bu fiyatlardan mal kaptiran beceriksiz spek en iyi bildigi seyi yapiyor ve kağıdı aşağıya basiyor. Bastikcada yeni alicilar geliyor. Hisse fiyatı cazip geliyor ky ye krsluk hisse burdan alayim 3 kademe üste veririm mantiginda ky.
Mucoyu sikistirmanin bu asamada bize bir faydasi yok o girer uc bes ay takilir sonra cikar off shor hesaplarindaki parasini yemeye devam eder. Peki burdaki mağdur ky napacak.
YTD değildir
1 lot dahi satmadım. Bu da gelir bu da geçer. Başka birikimimde yok. Tuzumuzda kuru değil. Ne varsa gidiyor. Moralim çok bozuk. İnşallah bu süreçte kimse akıl sağlığını yitirmez. Ben virüsten çok insanların ekonomik bunalıma kapılıp ta kendilerine zarar vermelerinden endişe ediyorum. İnşallah böyle olmaz. Çok şükür devletimiz güçlü ve tüm dünya bu sorunu atlatacak. Ama yeter artık sorun bitene kadar kapatsınlar şu borsayı.
Bu tür çöküntüleri çok yaşadım. İlk kez yaşayanlara yazıyorum. Moralman güçlü olmamız lazım. Bu da geçecek. Para kaybediyoruz ama insanlığımızı ve insanlarımızı kaybetmeyelim yeterki. Hiç tasalanmayalım. Bu da geçecek.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Ben teşekkür ederim duyarlılığınız,zalime,zulme,hırsızlığa,dolandırıcı lığa,soyguna,kötülüğe,adaletsizliğe,alın terimizi,emeğimizi çalanlara karşı verdiğiniz mücadele için..İştirak hisselerinin fiyatlarını neden fahiş anlamda yükseltiği belli oldu milyonlarca lot ihlas holding hisselerini küçük yatırımcıya arz etmek için tabiiki uyanamadık ,faredemedik soygunu senaryoyu sahnede çok iyi oynamışlar..Devleti yönetenler,spk,bist hepsi de bir güzel zevkle izlediler bizlere yapılan zulmü ve işkenceyi..Allah hepinizi bildiği gibi yapsın acımasız merhametsiz dayanışma ama unutmayın yolun sonu görünüyor ya mücahit ören sizi alacak yada siz onu alacaksınız başka çaresi yok buişin iki canbaz bir ipte asla oynamaz..Dilerim,temenni ederimki Devletimizi yönetenler bu zalim amerikan uşağını alacak tüm mal varlığına el koyacak kayyum atayacak mağdur edilen vatandaşlarının,tüysüz yetimlerinin haklarını sahiplerine iade edecktir..Hakkaniyetli, adil, adaletli Devletimiz kesinlikle bu operasyonu yapması 82 milyon vatandaşının haklarını koruması gerekiyor FÖTÖ'de olduğu gibi eğer yapmıyorsa ben bunda art niyet yandaşını koruma ararım ki Mücahit Ören'nin geçmişten bu güne dek vukuatları dünyaları aşmış durumda malümunuz üzere görmezlikten gelemezsiniz ümit ediyorum gelmezsiniz diye düşünüyorum güzel yurdumun saygıdeğer yöneticileri..
Para elbet bir sekilde kazanilir, bu borsada, fakat suan icinde bulundugumuz surec normal degil, cok degil biraz vicdanli olunmasi, biraz insan sevgisi, vatan sevgisi... olmasi ve sosyal ortamda bu dogrultuda yorumlar yapilmasini temenni ediyorum.
Biraz vicdanlilik ornegi gosterilmesi ileride gelebilecek her turlu zorluklarin onune gecilebilmesinende onlem niteligi olmasini temenni ediyorum.
Bakalim yarindan sonra ne yapacak..
Realist olmak zorundasin kardesim burasi borsa burda duygusalliga yer yok,kimse kimseye acimaz. Heleki vicdsnsiz spek ve patronlardan insaf beklemek en hafif tsbirle ahmakliktir.
Ben sana bir gercegi hatirlatiyorum bugun en ufak bir ümide sahipsen bu tahtanin suanda acik olmasindsndir.
Bak gecmis örneklere kapsli tahtalara kim hakkını alabilmis bir arastir.
Böyle acemi intikam naralariyla mucoyu belki cezalandirirsin ama en büyük cezayi burdaki ky yemis olur bunu unutma.
Sorumlu ve akliselim paylaşım yapmaya davet ediyorum seni.
Tahminim hesap edemediği böyle bir ortamda bizim sütçüde düdüklenmiştir .
Degerli yatirimcimiz, Corana Virus ile ilgili piyasada yasanan dalgalanmalar bitene kadar Gun Ici ek alim limit kullanimina ve yeni kredili alima izin verilmeyecektir. Bilginize sunariz.
Bak hele şimdi gelen mesaja bak giren girdi zaten krediden ..... dipten aldırmamakmı amaç
Ne duygusallığı dostum, hangi duygusallıktan bahsediyorsun. Hem patrondan, spekten insaf bekleyen ben değilimki, ben yasal çevçevede hakkımı aramaya çalışıyorum. Her yapılana göz yumarak işi patronun ya da speğin vicdanına bırakan senin anlayışın. Afedersin ama kaba tabiriyle seninki tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak gibi oluyor. Ya da gelinin ata binip ya nasip demesine benziyor. Şimdi tahta kapanacak korkusuyla her yapılan şerefsfzliği sineye çekip yutkunacakmıyız. Hem tahta kapanmadı da ne oldu, kaç kişi şu duruma bayram ediyor. El insaf biraz.
Sen aklını kendine sakla siren efendi bukalemunluk yapma senin tuzun hep kuru olmuştur canımız yanmış durumdayız inceden ayar vermeye kalkma kırabilirim seni bu güne dek ne olduğunu anlamış değilim sen benden dahamı vicdanlsın yoksa devletçisin kimin ajanısın söylede bilelim..Adam hergün acımadan,merhamet etmeden bize 0.90 küsur krşlaradan arz ettiği ihlas holding hisse fiyatını %10-20 düşürüyor paralarımız sigara dumanı gibi uçup gitti vicdanlı oluyor biz vicdansız öylemi sen burada enaz konuşanlardan olursan bize iyilik yapmış olursun..İşine bak ileri geri konuşup tav etmeye çalışma beni..Ben uzun vadeli yatırımcı olarak mücahit ören tarafından uğradığım haksızlığı,zarları,mağduriyet dile getiriyorum senin gibi al satçı fırsatçı değilim keyifle bekle 0.20 krşlara düşecek alırsın kına yakmayı unutma.
tabanı bile bozmuyor zalim müco 0.24 bekliyorum lavuk oğlu lavuk kim ne ektiyse onu biçer kafası yetene..
Seninki boş ham hayal bu yöntem kimseye bir fayda saglamaz. Bak etrafina yüzde elliden asagi düşen kagitmi var. Sana zorla hissemi aldirdilar, farzedelim mücoyu cezalandirdin sana zararlarini telafimi ettirecekler saniyorsun. Ayni seyleri tekrar etmeye gerek yok. Ben sana olabilecekleri soyledim.Hicbirsey elde etmeden kalırsın ortada. Burda binlerce lotu olan yatırımcı lar vardir aramizda elindeki ucbesbin lotun derdiyle saga sola saldirip durma.
Borsada durust namuslu spek patronmu var hepsi ayni her kagit aglama duvarina dönmüş. Karşı cikacaksan bu adaletsiz düzene karşı çık.
Sabahtan beri boş atıp duruyorsun. Hem sen benim elimdeki lotu nerden biliyorsun. 3-5 bin de olur, milyonda da olur. Sen kendi hayallerinin peşinde koş, patronunu aman ha kızdırmayasın, ama burada ahkam kesme. Bu forum fikirleri tartışmak için var, senin aklına ihtiyaç olduğu için değil. Senin o fikrine ne benim ne de bu forumda bir başkasının ihtiyacı yok. Ben nerde nasıl zarar ettiğimi de nerde nasıl kar ettiğimi de bugüne kadar gayet iyi bildim, bundan sonra da bilirim. Haydi bak işine.
Ağzına sağlık üstat, herkesin safı belli olsun yeter kıvırmaya evirmeye çevirmeye gerek yok.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Borsa neredeyse artıya geçecek utanmaz hala tabanda
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dogru yada yanlis kanim, spk bist marj limitleme yapmakla cok dogru bir hareket yapip gun ici kynin belki %30belki %40 lara varan dalgalanmalarda zarara ugramasinin onune gecmistir. %20 tavan %10 taban olsun seklindeki yazilari umarim bunlari okuyup endeksin ertesi gun cikacagini dusunerek hareket edilmemistir.
Son olarak, su an icinde bulundugumuz bu virus belasinin, alinan ve alinacak olan tedbirlerle saglik ve sihhat icinde atlatilmasi temennisiyle.
Sevgiyle kalin
Hadi borsa 1düşerken hissen 3 düştü sustuk virüsten dedik ama borsanın dibe göre 5 bin puan çıkıpta grup kagıtların -6,-8 yazması ne oluyor iblis, yeminle şu korona virüsü sana rasgelse arkasına bakmaz topuk sınırdan geri kaçar , nasıl bir yezide rasladım ne oluyor diye.
Kapanışta alt kademeye bakın dönme dolabın her türlüsü bu tahtalarda.
Bugün ihlas grubu hisselerinden İhlas Yayın Holding elimde olduğu için telefon ettim. Aman Allahım o kadar mı beyefendi bir insan olur. Soruyorum size uygulanan kanuni bir işlem var mı bakın haberlerde böyle böyle şeyler yazılıyor web sitelerinde sizin grubunuza ve size
ait olan şirketlerle ilgili yazılanlar var bir açıklama yapacakmısınız. Açıklama yaparsak yatırımcı zarar eder diyor. Siz açıklama yapmadığınız için bizler zarar ediyoruz. Ve yayınladığınız haberler vardı ne oldu o haberlere dedim siz hakimmisiniz savcımısınız diyor bana. Ben yatırımcıyım dedim.Marsta mı yaşıyorsun diyor bana ve hak ettiği cevabı verdim.
Benim ortağı olduğum , benim paydaş olduğum hissede kim oluyorsun ki benimle o şekilde konuşuyorsun. Senin maaşın burada ki yatırımcılar tarafından ödeniyor Ey İhlas Personeli. Ey benim Personelim. Saygılı ol. Az yada çok senin patronlarından biri benim...
Elindeki İmtiyazlı hisse ile şirkete yön veren ne kadar o şirketin sahibiyse bende o kadar sahibiyim.
Benim paramla maaş alıp konuşamazsın.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ağzına sağlık başkent dostum. Yine iyi sabırla konuşmuşsun. Bu iblislerin en alt kademeden mücosuna kadar topu aynı. Şuna bak bir de zeytin yağı gibi üste çıkıyor, pişkin. Yok yatırımcı zarar edeeermiş, terbiyesize bak. Bütün yatırımcılarınızı yıllardır ihya ediyordunuz zaten, bir bu durumdan imtina ettiniz. Alttan çevirdiğiniz fırıldakların, yalanın, içi boşaltılmış bilançoların haddi hesabı yok be din simsarları. Benim cebime girmesi gereken karları hep zarar göstererek çalıyorsunuz, yüksekten hisse alıp düşükten birbirinize satıp yine çalıyorsunuz. Hırsızın önde gidenisiniz, itsiniz başka da diyecek bulamıyorum. Allah sizi tez zamanda corana ile islah etsin ey iblis soyları.
ihlastan kiminle konuşursanız konuşun onlara şunu söyleyin. MAAŞINIZI BEN ÖDÜYORUM... Farkına varsınlar imtiyazlı hisseler ile yönetilen bu şirketlerin sahipleri arasında bizlerinde olduğunu bilsinler..
ekranı kapatma zamanı çoktan geldi geçti de.evet uluslararası bir virüs krizi var Allah yardımcımız olsun en az etkilenen ülkelerden biriyiz elbette geçecek ve unutulacak lakin bu süre zarfında bistte yarı yarıya eriyen hisseler sadece ihlas gibi kevaşe patron kağıdı olanlar.
bırakın bu fiyatlar dan satmayı ite kopuk a yedirmeyi, nakit olsa bu ölü fiyatlar dan yüklenmek en doğrusu lakin birçoğumuz da benim gibi nakit yok.
sabırla bekleyip sakin olmakta fayda var olan oldu üzülmeye moral bozmaya gerek yok panik ortamı yaratıp dipler den hata yapanı yakar bu adi yaratıklar.
tüm ihlas zede dostlara selam olsun aileniz ve kendi sağlığınızı düşünerek ekran dan uzak durun.muco yu başımıza gelen bir bela musibet olarak düşünün inşallah pes etmeyip er geç kazanan tarafta olacağız.bist spk veya hükümet hayal kırıklığına uğratmıştır bizi, ihlas grubu nun başına helal süt emmiş bir kayyum atanmış olsa hem biz hem ülke ihya olacaktır.
Trumb amcaya sözüm ona, korona temmuz, agustos olmadı daha uzun sürebilirmiş demişler, YAV HE HE ne anlatıyorsun sen demedin mi adamlara, kaçak rakımı içiyosunuz, içip içip mi söylüyorsunuz bunları ağız birliğiyle demedin mi adama,az bir kendinizi toparlayın zibidiligin luzumu yok demedin mi? ,demezler mi adama?
-------------------
Bu aralar amerika, ve bist endekslerini beraber günlük ve saatlik inceliyorum...ilginçlikler mevcut olabilir
Dünya görünümü her ne kadar iç karartıcı olsa da, sadece teknik anlamda bakıldığında BİST100 82k +-1k bandındaki düşen desteğinden geri dönerek 86777 kapatmış , her hangi bir teyit oluşturmamakla beraber dikkatle izlemeye devam ediyorum benim için önemli bir direnç.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.