Patron neden dur desin zaten düzenin kurucusu kendisidir onsuz kuş uçmaz hele Tarman diye Google yazın nasıl bir borsacı olduğunu dünya alem yazmış çizmiş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Patron neden dur desin zaten düzenin kurucusu kendisidir onsuz kuş uçmaz hele Tarman diye Google yazın nasıl bir borsacı olduğunu dünya alem yazmış çizmiş
CEMTS yükselişi için, günlükte 16.15 sonrasında 16.48 üzerine çıkmasında yarar var.. haftalıkta 16.20 15.70 aralığının dışına çıkması yön bulmasına yardımcı olabilir.. ancak dolardaki yükselişin devam etmesi söz konusu.. günlükte 7.78 seviyesıne kadar yükselme potansıyeli var... endeksın 1547.49 sonrasında da 1560.34 üzerine çıkmadıkça dikkatli olmakta yatar var..
hazır yazmışken uyuyan 3 güzel içinde bir şeyler yazayım.. takip eden 2-3 kardeşimde forumları dolaşmasınlar..
ISFIN.. haftalık kanalı çok daraldı.. giderken binerim diyenler için 4.11 4.18 durakları var.. 3.89 üzeri taşınır 3.77 altı stop..senet her teknik hareketınde durduruluyor.. takasları takıp eden bir üye toplu alınan bir malın kusturulmadan gitmiyeceğinden bahsetti malsız çulsuz izliyorum...
POLHO.. 2 haftadan bu yana balonunüst çeperine çarpıyor.. balonun kapanması 3-4 hafta sürebilir.. bu sürede 3.37 3.26 3.13 destekleri mevcut.. 3.44 e çarptı.. 37- 26 aralığı alım için uygun olabilir.. giderken binerim diyenler için 4.02 4.13 durakları mevcut.. malsız çulsuz izliyorum..
GLYHO: Günlükteki balonun üst çeperine çarptı..5.83.. günlüklerde balon kapama daha kolay ancak ben buradan döneceğini ve 4.77 - 4.62(yukarı yönlü 1-2 kademe değişebilecek) bu aralığa çarpabileceğini ve en iyi alım yeri olabileceğini düşünüyorum. ben giderken bineceğim diyecekler için 6.11 ve 6.25 durakları mevcut.. son 5.21 5.46 aralığında bir golüm oldu.. 5.00 dibinde murdüm bas bas bağırdı beni al diye..ben prkme aldım.. ama gözümde çöplükte kaldı.. malsız çulsuz izliyorun..
https://i.hizliresim.com/jDBFQz.png
7.7893 direnci 7.7871 ile test edildi.. yukarıda 7.8585 var umarım test etmez..
https://i.hizliresim.com/SohMDx.png
DAX ve DJ 2-3 haftalık bır altın vuruş hazırlığı içinde.. sanırım bu damardan olacak... bu sadece teknik bir gözlem.. daha detaylı bir inceleme sonrası gözlemlerimi yazmaya çalışırım.. bu bilgi bir köşede bulunsun.. bu forum çok sessiz bu yuzden burayı seviyorum.
(bu sevginin, senetle bir ilgisi yok.. :kahkah:)
Alıcılarda bofa yi görmemek sevindirici 🙂
Bank of zaten çadırı kurmuş çemtaş ona çalışıyor sanki 30/60 kademeye al satlarla zengin oldular resmen
Bakalım klasik hareketler mi bugün artı 3 yarın eksi 4 kaşık ile ver kepçe ile al yine aynı şekil mi olacak yoksa 17 üstü denemesi yapıp 18.50 zirvelerini mi test edecek
Aynı tas aynı hamam..bir gün al bir gün ver nasılsa hep müşteri var adam 30/60 kademeye zengin oldu al satlarla pes tr borsası boş şirketlerin yatırım yeri böyle şirketler çöp olmuş yüzüne bakan yok
6 aydır 15,00......18,00 fiyat aralığını tarayıp duruyor.
Hiç mi maliyet oluşmadı bu fiyatlardan.???
Şerefli, Gece evde hisse basıp, sabah gelip borsada satıyor sanki.
Kim alır, kim verir aylardır 50 krş yukarı, 50 krş aşağı...
Bu cibiliyetsiz tahtanın yanına düşündüğüm tahtalar,
Bu kansızın 5 kat üzerinde işlem görüyor...
Oysa bu şerefli tahta ve yapıcısı 50 krş yukarı, 50 krş aşağı,
Git gel, git gel....Aynı seks gibi...bakalım nerede patlayacak.:seyt:
YTD...
endeksin yeni haftaya (2-3 gün) bir düzeltme ile başlama olasılığı mevcut.. 1516.14 seviyesıne kadar olası bir düzeltmenin sorun yaratmayacağını umuyorum..cemts 16.20 üzeri kapanış yaptı ve yukarıda 16.85 ve 17.35 dirençleri mevcut.. ancak 17.35 üzerinde daha güçlü olacak.. 16.20 altında 15.71-(66) mevcut..
dax ve dj için olası sert yukselişi konusunda pek emın değilim.. geçmiş dönemlerde de benzer hareketler boğa tuzakları şeklinde gerçekleşmiş.. geçilen dirençlerin dönüşlerde (destek olarak) yakın takip edilmesınde yarar var..
CEMTS 16.85 e dokunduk. üzerinde kalması önemli.. kalamasa bile 16.49 altı kapanışları yapmamasında yarar var.
uyulan güzeller
ISFIN 3.95 üzerinde güçlenecek ve yukarı potansıyeli artacak..yukarı giderse 4.03 05 durakları var...
POLHO 3.92 üzerine çıkıp pişmeye devam etmeli, tuz karabiber salçaya ıhtıyacı olabilir..yukarı giderse 4.01 4.03 durakları var
GLYHO yatay yukarı gitmesını beğenmedım.. 5.90 ve 5.83 yakın takip edilmeli..yukarı giderse 6.11 -25 durakları var..
cemts haftalıkta 17.01 üstü önem kazandı
İki gündür satıcı olan bofa bugün alıcı olmuş, inşallah geleneğine uyup da yarın satmaz.
cemts haftalık 17.01 üzeri günlük 16.94 üzeri güzel.
uyuyan güzeller
glyho 6.11 üzerine çıktı ama 6.25 durağına çarptı.. hafta bitmemesine rapmen 6.13 ve üzeri kapanışta önümüzdeki hafta kırmızı bar olasılığını doğurur.. destgek (5.90).. pala bu kırmız barı kullanırmı bilemem ama haftalıklar dikkat çekici bir görüntü aldı..
ısfın 3.95 e çarpıyor üzeri kapanışta 3.95 al stop kullanılabilir. önümüzdeki hafta pol pozisyonunda olabilir..
polho.. çayda çıra..
merhabalar genel kurulu izleyebilen oldu mu
bir süredir cemts taşımıyorum.. 17.01 yükselişinede bende sahaya girecektim ama deplasman maçları çok yoğun olduğu için gerekli ilgiyi gösteremedim.. ama malsız çulsuz olsamda buraya yazmaya devam edeceğim..
1 ve 11 no ( kare ile belirledığım ) alan dışına çıkarak yön bulacak.. aşağıdakı kırmızı 10 no 15.71 en iyi alım noktası..
sıkıysa oralara gel....
https://i.hizliresim.com/fvF37P.png
Çemtaş Yönetim Kurulu Başkanlığına İsmail Tarman getirildi.
Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Yönetim Kurulumuzun 17.03.2021 tarih ve 2021 / 18 no'lu toplantısında
Yönetim Kurulu Başkanlığına Sayın İsmail TARMAN'ın,
Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Sayın Hidayet Nalan TÜZEL'in seçilmelerine oy birliği ile karar verilmiştir. "
Faiz artışı #Cemts 'ı nasıl etkiler?
Otomotiv sektörünü biraz olumsuz etkileyebilir. Ancak #Cemts sadece otomotiv sektörüne hizmet vermiyor. Birde hisse çok primli değil diye düşünüyorum
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün - açıp + ya geçti. uzun vadede erbosu geçeceğini düşünüyorum.
Cuma dolar kapanış 7.21 pazartesi dolar 8.36... yazacak yorumlanacak bir şek kaldı mı ?..
endekste olası dönüş beklentim 1326.13.. olası tepki seviyeleri yatay durumda bulunan ve üzerine belirttiğim beyaz ve kırmızı seviyeler... cemts 13.84 kırılırsa altta 13.30 ve 12.70 destekleri olabilir.. yurt dışı endekslerın de yakın takıp edilmesinde yarar var.. iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/iBRrZI.png
13.30 destekte açtı üzerinde kalırsa güzel olur
Gardaş kim sana aparkat attı ya yamulttu? Senki ismail tarman abimizin çimento tükan dışı bildiğim tek yatırımısın. İsmail tarman abimize saygımız somsuz, gerçek bir borsa idolü, yatırımcı. Eee hadi kalk! Döviz %1 artsa 1.853 milyon tl kar basıyon? O hatlar lokum üretmiyor elin almanı mercedes, mana?
31.12.2020 tarihli açıklamamızda;
"Yurt dışından satın alınan MAN firması yeni üretim hattının montajının devam etmekte olduğu ve 2021 yılı ilk çeyreğinde deneme üretimine başlanılması planlandığı" KAP'ta açıklanmış idi.
Yurt dışından satın alınan MAN firması yeni üretim hattının montajı tamamlanmış olup deneme üretimlerine başlanmıştır.
Cemtaş son gün haber vermeyi sever 🙂 ciroya katkısını da soyleseydi de dost düşman bilseydi değerini 🙂
Bir yıldır baskıyla kağıdın bir milim kıpırdamaması için çok müthiş bir baskı uygulayan spek bu gün de aynı taktiği sürdürdü. Bu kağıdın üç basamaklı rakamlara gideceğini düşünüyorum. Bu nedenle bir lot bile spek için çok önem taşıyor. Her elime para geçtikçe kademesi ne olursa olsun üzerine eklemeye devam ediyorum. İsterse ben ölünce o fiyatlara gelsin. Bu kadar baskının yayı bu kadar germenin sonucunu göreceğim İnşaallah.
flama hedefi 17,10...
15,86 flama direncidir...
https://i.hizliresim.com/d0niIl.png
sadece dövizden ilk çeyrek 24-25 milyon tl ekstra kar yazacak.tarihsel rekor çeyrek rakamı gelebilir.
Tahtacı çok çakal.artı 2 kapatıyor hemen 20/30/50 ciler türüyor.aonra 3 gün eksi 3 gidince yemi ortaklara geçmiş olsun olup başlıyor küfürler.adam eylül den beri 25/35/50 olacak diye bekleyip atlayanlara gep atlıyor ve 1/2/3 liraya yaptığı al satlarla maliyeti belki 2/3 liraya çoktan düştü.kağıt güçlü gitse gider tahtacı bunu niliyor her zaman alıcısı var diye al ver ile malı götürüyor ve parayı al sat ile vuruyor nasılsa hep alıcı el tetikte bekliyor ama masa hep kazanıyor
Tabi 20 30 50 ye gidecek kaça gidecek? Zaten 16 lira! Yeni hat gelmiş. En tepeden sat al sanki adamlar tüm lotları ile itelemişler, kısmi cüzzi çerezlik yapıyor işte adi veya adiler satsın tüm lotları bakam malı kaptırır. Birileri alır. Bu kağıt böle, aylık 25-50 kuruş arası yükselişe fixim.
Bir demir çelik üreticisiki vasıflı üretici sermayesi 101 milyon!!!:). Kargalar güler bu sermayeye!! Yeni hat haberleride ortada.
Ne yapıyon sen cemto? Uyuz uyuz hareket etme.
Tahtada birileri çok pis topluyor, yanılmam.:) Bugün tahtayı da gördük!!!
Sermaye 101 milyon kar 138 milyon
Net borç 3 milyon
Kasa dövizli
Bunun togg a bir gün parça üretme durumu yok mu?