Pay fiyatı son 2 günde % 20 düşerken piyasa değeri nasıl yükseldi hocam ? Kısa bir özet alsak sizden...
Printable View
Gerçek değeri demek istedi galiba ozsermayesi arttı defter değeri düştü.
Kasayı masayı, alacakları geçtim, tek bir projesinin değerleme değerine düştü yaw. Şaka desen şaka değil, tamamen gerçek.:)
Bu arada geçen gün GOZDE beğenmeme durumları yazmıştık hayek hocam. Çok alınmış çocuklar...:kahkah:
yakın zamanda şöyle bir analiz yapmıştım. sadece 1 proje bu. tamamı bitmiş ve borç morç yok.
yahu 500 daire ort.2.2 milyon desek 1.1 milyar yapar.
ben aradım bütçem 150 bin euro 2+1 daire istiyorum dedim, bana söylenen " zaten burada o fiyata daire yok" ama elimizde istesek de daire yok oldu"yatırım tavsiyesi değildir"
Geçen bahsettiğim rakama geldiğinde oradan 3+1 daire alıyorum hocam. Sayın Vahit beye yazdım, tamam dedi. :p
Hisse hareketlerin temel verilerle ilgili hiç bir ilgisi yok şu anda, başka hesaplar, hesaplaşmalar var bence.
Zaten bölünmeden önce çökertmişlerdi, bölündükten sonra da bir %20 daha çökertiler, yapacak bir şey yok, kabahati biraz da kendimizde aramalıyız, temelin iyi olması yeterli değil, iyi niyet daha önemli, batık hisseler arasına atıp bekliyoruz artık.
Şu inves.t. denen yerdeki bazı kullanıcıları araştırdım. 5 kullanıcı tespit ettim. Gün içerisinde cevabını aldıkları halde ısrarla "... lot rüçhanım var, kaç lira yatırcam" vb mesajlar atmakta. Tam da bilançonun, finansal rasyoların konuşulması gereken dönemde.
Gayet manidar. Geçen de yazmıştım, hiç ihtiyaç olmadığı halde bu bedelliyi yapmaları saçma sapan bir şeydi. Harcanacak yer olarak Beşiktaş'taki projeyi göstermişler. Kasada o kadar para var, harcamaya kıyamadı bizden istedi hafriyatı bile bedavaya getirecek Vahitçiğim.:)
Böyle giderse kuponları yakacam, kullansam nolacak sonrasında adese gibi 70 kuruş peker gibi 90 kuruş ,ihlas gibi 60 kuruşa indirirler. alsınlar kendileri kullansınlar ,kendileri kullanırlarsa belki sonrasında hareket olur
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünü saymazsak 4 iş günü kaldı. Şafak 4
Oyna devam...:)
Pul ettiler kağıdı, kapıyı, pencereyi kapatıp kimse kaçmasın istiyorlar, gönüllü olmasa zorla, oysa olan var olmayan var, ama umurlarında değil.
Bedellinin son gunleri hareketli ve yukari gidecek bence. Sonucta batik bi sirket degil.
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saydigin sirketlerin hepsi batik nerdeyse. Klgyo 1 arsasini satsa sermayesi kadar kar eder;) madem dusecek sat kurtul. SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/93g9euw.PNG
Çok güzel, merkezi bir yer. Eski Milli Saraylar lojmanları. Adamlar arsanın yarı parasını bile ödemişler. Ve şimdi buranın tüm maliyetini peşinen bizden alıyorlar. Sıfır borçla yapacaklar yani. 350 civarı birim planlamışlar ve 2023 sonu teslim dediğine göre bu yılın 2nci yarısında lansmana geçerler. Sene sonuna kalmadan da satarlar hepsini çok iddialıyım.
https://i.hizliresim.com/rm4dktj.jpg geldiğimiz nokta ! 1.16'yı da gördük
Çok bilinçsiz yatırımcı var şirkette bunu iyi kullanıyor görünen o.
Bilinçsizlikten ziyade, geçen de yazdığım gibi elinde hisse olanlara rüçhanlarını sattırmaya zorluyorlar sayın meslektaşım. Sayın bawer'in dediği gibi affedersiniz kıstırmışlar yatırımcıyı. Hakikaten yazık ya...
Şahsen bu hissenin bu kadar dağınık olabileceğine pek ihtimal vermiyorum. Rüçhan tahtasında dönen lotlardan belli zaten. Dertleri son güne kadar bu hengamenin etinden sütünden faydalanmak.
Kiler holding klgyo nun yüzde 15 ini ağustos 2020 de halka arz etti.Sonrada yüzde 400 bedelli patlattı.
Ondan sonra holding şeker ve gaz daki paylarını halka arz etti.
Muazzam paralar topladı.
Dolar bazında ne kadar karda grafiğe bir bakın.
Ben de merak ettim sayın meslektaşım, konu nedir biraz açsanız...
15 milyon lot hisse satışı yapmış doğrudur.
şimdi gördüm.
Hasan Meşe'ye ihale ettirmiş bu işide gördüğüm
https://i.hizliresim.com/gz3ajvj.jpg
"yatırım tavsiyesi değildir"
#KLGYO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...02091526058336
görünen bugün 0.23 kupon 1.17-18 hisse çalıştırdılar
yarın muhtemelen 0.20-21 kupon 1.15-1.16 hisse çalışır.
cuma da 0.18 - 0.19 kupon 1.13-1.14 hisse çalışır.
adamlar bir sistem kurmuş hergün standart ve düzenli olarak kağıdı aşağı çekerek günlükçüleri kilitliyorlar, elinde hisse alanlarında ya kupon satmalarını veya kullanmaya zorluyorlar.
selamlar,
elinde hiç hissesi olmayan, yeni alacak biri için şu anki fiyatlara göre hisse almak daha mantıklı değil mi ?
(0.24 kupon 1.18 hisse fiyatına göre )
ben mi yanlış düşünüyorum...
Bu hesaba göre Salı günü kasadaki para kadar piyasa değeri olacak eski sermayeye göre. Bunu en son GSDHO da yaşamıştım. Bu iki etti. Allahın hakkı 3 müş, ölmezsek. Ama burada durum çok farklı ona göre. Borç yok, değerlemelere göre de 1.5 milyar Tl lik mal var elde. Kedi buysa ciğer nerede hocam ? Hadi de ki, salladı değerleme şirketleri, o rakamı düşür yarıya yine olmuyor yahu. Böyle bir şey borsa tarihinde bir ilk benim bildiğim.
Indirsin de alalim 1.14 den hodri meydan 500 bin lot cekerimSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zaten 0.22 ve 1.17 kademelerine başladılar
adamların tarzı belli
değerlemelerden 1.5 milyar derken ? daha önce ifade ettim ama ! bunun sadece Referans Bahçeşehir projesi 1.2 milyar TL. tamamı bitmiş ve borçsuz.
satılan daireler var 4. çeyrek. ondan sonra kalan rakam 900 milyon
geride yığınla gayrimenkul, arsa, avm, lojistik merkezi ve kasadaki para kalıyor.
bana göre ölüsü bölünmüş fiyatlar ile 4 lira, abartısız çok net söylüyorum.
ama burası bist. herşey oluyor maalesef. 150K hisse ile ölmeyiz[emoji846] acelemiz yok
şu şirketin sadece pendik, abbasağa ve beylükdüzü arsalarına yapacağı projelerden 6 milyar gelir elde edecek. ee zaten maliyetlerini bedelliden çıkarıyor"yatırım tavsiyesi değildir"