Kac lot girdin fatih
Yapma dedim gardasim yapma
Printable View
Efendiler...
Gram 300 e gelirse dalarim
295 te bir daha dalarim
290 da bir daha dalarim
Bu seviye zor ama planim bu sekilde...
Onbes gundur yaziyorum
Borsalar bu sekildeyken kiymetli maden ve para ile gunler gecirebilir...ytd
2008 krizi dediğimiz dönemde bist 1 ekim 2007 de 57.807 tepe seviyesinden 2 şubat 2009 yılında 23.335 dip seviyesine gelerek düşüşünü tamamlamış. Bu düşüş ABD kaynaklı özellikle büyük şirketlerin batışı (Lehman Brothers) ve Mortgage krizi sonucu oldu. Bizim piyasalarda süreç 15 - 16 ay sürmüş. Bu yaşadığımız olayı virüs etkisine bağlıyoruz. Ama sadece o mu? Bunun yanında finansal, ticaret v.b başka sorunlar olabilir mi? Ya da bir güç savaşı? Durumu şaşkınlıkla izliyoruz.
Bu nedenle ben kendi adıma aşı bulundu kriz bitti. Şeklinde bir açıklama ile piyasaların çoşacağı yatırım araçlarının kısa süre içinde hızla değer kazanacağı ve yükseleceği konusunda pek iyimser değilim. Bu durumu yaşayalı iki ay gibi süre oldu. Dolayısıyla piyasaların toparlanmasının zaman alacağını düşünüyorum. O kadar TV konuşmaları izliyoruz gelecek ile ilgili net bir şey yok. Herkes dikkatli olmalı.
Efendiler
Bu global etkisi degil
Sanki hakan bu defa cakiyor
Bist sifira yakin ama xtumy eksi 4 lerde
Dolar gaz veriyor
News sen alabilirsin kardesim yolun acik olsun
Sevdiklerim dostlarim efendiler varnalilar...
Bu toplama ihtimalinin dusuk oldugunu gosteriyor...syg
Ytd
Alla alla
Alla alla
Euro sterlin dusuyor
Dolar cikiyor
Bistten gacan dolarmi aliyor dedirten sorular var aklimda
bu 2 gündür 5 kişiden telefon aldım hisse alalım mı diye soruyorlar ve bu insanların hisse ile ilgileri 0... dedim abi ben ne anlarım kendi çapımda bişeyler yapan bir adamım yatırım danışmanlığı yapmıyorum falan...
Şaka gibi hiç ilgisi olmayan insanların ilgisini çekiyor bu hisseler artık...
1.488 dolar gözüm onda üstadım :) 304 lerden aldıklarımı verdim diğeri bekliyor 300 e gelirse 300 gram alırım
Gümüş de 18 den 12 li seviyelere geldi...dikkatimi çekmiyor değil
Dayanamadım 4.66 dan TEKNOSA aldım :) 10 lot 46600 tl dursun kenarda
Dolar 15 d grafindeki bacak omuza formastonunu goruyor musunuz?
Bu hayra alamet degil
Habere bak sanki virus cinden cikmadi
Çin’in Hubei eyaletinde Pazar günü 4 olan yeni vaka sayısı, Pazartesi günü 1’e düştü.
Çin yurt dışından gelen yeni vakalar nedeniyle 14 gün kuralına geçti