Mızrak ne oldu simdi
Printable View
işfinansın halka açık % 40 hiisesinin % 35 ini borsada kim pazarladı .yüzlerce milyon lot nasıl el değiştirdi .dünyada eşi yok .bol teemm tü destekli defter değer, altı fiyat destekli hemde ballı börek iyi organizasyondu .kim bunlar talimat kimdendi .% 35 hisseyi borsadan beleş gibi alıp işbank gruba dolaylı ortaklık yapısı neden di.nasıl bir destek yaptı işbank gruba bu 2 kardeş zeytinci .ihtiyacmı vardı dünyada böyle bir opersayon başlka yok.çok önemli izle incele araştır .işfinans nasıl çökertildi .sonra daa vahim bir gecede % 35 lik zeytinci payları nasıl halka açık oldu elden çıkardılarmı kime çıkardılar .işfinans incelenmeli k.y çok büyük zarar etti. bu yüzden şirkete nasıl bir faydası oldu bakıyoruz çökertme devam ediyor demekki gfaydadan çok zararı olmuş .chp atama työneticiler yüzbinlerce lira maaaşuı bunun içinmi alıyor denetleme nerede neden sormadılar sandığa bu iş ne iş .izle incele araştır .çökertme devam ediyor.işin özüince büyük sorunu hala devam demek ..tskb ayrıca işzlenmeli .işgyo dada % 5 lik bir ortak vardı o duruyorsa ii ihya oldu o lı fiyatlardan 20 li fiyatlara vay beee... hele bu yüzde 2000 operasyonu bilen varsa ne para vurmuştur .??
Tekrar 3,7X lere kadar gevşetirler mi.. bu ..,,..,...
4,17 destek gibi sanki...
4,16 lardan ancak çerezlik ilave pozisyon açabildik... nakit yetersizliği...:whistling::oleyo::plc:
Siz bi de sekfk bir bakın bakalım
tahtada ky yok. olsa burası ve twitter dolardı.
korkudan ve bıkkınlıktan kmse bulaşmıyor.yplumuz uzun.
Dün tavandan 5,10 ile pozisyon kapatan ky. lardanım.
Grafiği paylaşan arkadaşa teşekkürler...
Bundan sonrası kısa vadede risk..
Bugünde tavana kitleyecek gibi..
Kalanlara bol kazançlar.
ilginç bir kağıt, forumda da ilginç.
hareketine başladı, buraların da yeşillenmesi gerek, demek o kadar bezdirdi ki herkesi, kimsenin yazacak takati yok.
nerelerden vedalaşılır bilinmez. bir haberi de yok, tamamiyle spek tarafından alınıyor. takasları gören varsa paylaşabilir mi?
sesimizi çıkarmadan çalı arkasında pusuda seyrediyoz
önemli değil Dostum. tekniğe çok inanmıştım. 10-15 liraya gideceğine emindima ama bu kadar sert gitmesini hiç beklemiyordum. 6 lira bölgesinde iki üç gün geri gelir diye elimi boşalttım. bürüt vs. derken silkelenip gittik. bundan sonra artık nerelere gider düşünemiyorum. okullu rallisi gibi oldu. o girdiği zaman böyle dehşet yükselişler olur. satmayıp bekleyenlere hayırlı kazançlar dilerim...
Finansalları ve büyümesi çok iyi, gelecek vaad ediyor. Evet kısada 370 lerden 7 ye geldi ama , sanki asıl hareketin ön sancıları. Sanırım uzunca süre konuşulacak.
İlk sarsıntılarda dökülmeyip kalanlara bol kazançlar.
Ek 28899
Allah bereket versin %111 karla çıktım...Kalanlara bol kazançlar dilerim...
bakalım tavan olacak mı
Hisse deli gibi yükselirken forumda ses seda yok.
Döküldük mü yoksa devam mı ediyoruz arkadaşalar.
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
Ne saçmalıyorsunUMIDIGI X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısınız
UMIDIGI X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse kalmadı mı hissede .Güzel kazandırdı. bu sene
BORSAMIZ
VADELİ İŞLEM VE OPSİYON PİYASASINDA İŞLEM GÖRMEKTE OLAN ISFIN, ALKIM, ULKER,
CCOLA VE TURSG PAY VADELİ İŞLEM SÖZLEŞMELERİNDE YENİ VADE AYLARININ İŞLEME
AÇILMAMASINA KARAR VERİLMİŞTİR. HALEN İŞLEM GÖRMEKTE OLAN EKİM, KASIM, ARALIK 2022
VADE AYLARINA AİT SÖZLEŞMELER, VADE SONU TARİHLERİNE KADAR İŞLEM GÖRMEYE DEVAM
EDECEKTİR.
ÖNEMLE
DUYURULUR.
SAYGILARIMIZLA
matriks den alıntıdır.
Bu ne anlama geliyor?CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spekülasyonları önlemek amac olmalı.Ayrica Ülker, Türkiye sigorta gibi kağıtlarda var bu kararda..Ben bunların kâğıtlara istikrar kazandırmak amaçlı oldugunu düşünüyorum.Ama sadece düşünce.Daha yalin bilgilere ihtiyaç var aslinda.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklar, satışlar artmış favök artmış ama çeyreklik net kâr düşmüş sebebini biriniz yazabilir mi? Teşekkür ederim
Bankalar çeyreklik kârını artırırken sen keyfi işlem yaparsan malı kucağına alırsın. 8.85 altı üstü var dahası yok.
https://i.hizliresim.com/3rdokbu.png
Her bir sütun geriye doğru 3 aylık verileri yansıtır.
İlk sütun 2022 yılı 9 aylık verilerdir.
haftalıklar dikkat çekici ancak günlükler saldım çayıra.. haftalıklar, günlüklerin bu yengeç gibi yatay gidişini daha ne kadar çeker bilemem.. saat 3.50 de dükkanı açtım etrafı temizledim.. :party:
Teşekkürler sayın kubilayhan.
Yabancı dün 400 bin küsür verip gene %% altına düşmüş.
Bankalar kredi vermekten imtina ederken Finansal kiralamalara çok daha fazla iş çıkar diye düşünüyorum.
Ne bok yediğide belli değil.
9.40 yapıp şelale düşüşüyle eksiye geldi hisse.
YTD.
müthiş bi alım geldi .tavan kapatabilir bugün .işfinans son 10 yılın hissesi.dünyada yok bölesi .garibim ne kıvrandı .
50 günlükte bu ihlali hep yapıyor. 8.45 üzerine hızlıca çıkıp 9,35 üzerinde yeniden kopar mı acaba?
Sek.fk.10 ustu iş Fin 8 lerde..olmaz böyle şey.olamaz..
mevcut destekler 8.34 8.24 7.90