1,18 dah önceki seviye
Vov hesap hoşgeldin 10.50 faizi dolmak üzere, zaten resmen zararına faizde tutuyoruz, nereye gideceğimi şaşırdım, bir kısmını nkolay'a aktardım kalanı ne yapmalı, altın uçtu gitti, dolar çakıldı kaldı, bist çok çıktı, fonlardan vadeli üzeri getiren riski düşük olanlardan almak mı mantıklı bilemedim. :Sad:
Faizler ufak ufak yükselmeye başladı 2 yıllık hazine bonoları 10,4 daha ne kadar dayanacak?
TR 2 yıllık tahvil den bahsediyorum şu an güncel olandan
Ben daha öncede yazmıştım enflasyona endeksli 366 gün ve daha fazla vadeli bankaların verdiği enflasyon + 0,5 net faiz şu anda + 0,75 ve 1 e kadar çıktılar. Son rakamları bilmiyorum bu söylediklerim 10 gün önceki rakamlar
Elbette yükselir ama dün itibariyle tcmb'nin bilançosunda 91 milyar tahvil var. Yani aktifin %12.5 seviyesinde. Burada alım yapıldıkça yükseliş olmuyor. Bu alım bitip satıma başlarsa dediğiniz gibi hızla yükselir.
MB sabit tuttu
TCMB: Enflasyondaki riskler yukarı yönlü.
Enflasyon görünümü toplantısında yukarı yönlü güncelleme gelecek gibi.
Ppk'nin onemi kalmamış gibi. Bddk kredi vermeye zorladıkça
BurganDigital EURO faizi 0,75%'den 0,90%'a çıkarmış.
-5 reel faizin olduğu ortamda ppk anlamını yitirdi ne zaman faiz artışı başlar o zaman kulaklar ppk ya çevrilir
İş bankası kredi kartı son kullanma ağustosta doluyor. 14 Temmuzda mail atıp "yeni kartınızı kuryeye verdik, 5 işgünü içinde elinizde olacak" dediler. Bugün 24 Temmuz halen yok. 5. işgünü de işbanka mesaj attım kendi sitelerinden, ne oldu diye, hiç ses seda yok. Ne olacak bakalım?
7 yıldır iş bankası kredi kartı kullanıyordum her sen kredi kartı aidatını 1 ay gecikmeli olarak geri iade ediyordu bu sefer etmedi ve bana ayda 2000 tl harcarsan geri iade ederim dedi benim de tepem attı kredi kartını iptal ettim ve YAPI KREDİNİN KREDİ KARTINI kullanıyorum çokta memnunum.
Altın çok fena yükseliyor biraz inde bizde alalım yaa
Milletin dolarini satarak dolari tutuyarlar.peki eurotl neden yukseliyor!
Arkadaşlar merhaba. Konu ile alakasız ancak burada ki bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir diye yazıyorum.
Mersinde arsam var sattm kendım antalyadaym. Ordakı emlakcı vekalet bilgilerini göndereym vekalet ver bana vekaletın resmını gönder parayı göndereym diyor.
Konu şu gönderdgm vekalet resminin çıktısını alıp resmi işlem yapabilirmi.
Yoksa kargoyla gidecek vekaletin aslını beklemek zorundamı. Dolandırılmayalm diye soruyorum. Tecrübeli net kesin bilgili arkadaslar yardımcı olursa sevınırım
Artik gitmedende satis oluyor galiba.
belki 20 sene olmuştur, işbank kredi kartı kullanırken 3-4 sene önce cart diye kart parası kestiler, iptal ettirip free aldım. çok geçmeden Akbank da kart parası kesmiş, itiraz ettim hemen geri iade ettiler, harcamalarıma bakıp, her sene para kesildiğinde iade edeceklerini söylediler. her sene işim yok , kestiklerinde gözümden kaçmazsa bankaya gidip iade isteyeceğim. onu da aynen iade edip free aldım. o arada enpara kredi kartı da aldım, eft ücretsiz diye. şimdi kafam rahat, yok o harcamayı yaparsam bu puan falan filan, insanı esir ediyor. ne şam'ın şekeri ne arab'ın yüzü.
Satisi buradanda yapabiliyorsunuz galiba.buradaki tapu mud.lugune gidip sorun.
Webtapu sistemini kullanin.
https://webtapu.tkgm.gov.tr/
Baska şehirlerde iken tapu işleride olmaz. Deftere imza atılması gerek ben antalyada sahıs mersınde tapudan çözülmez. Ancak vekalet ile olur. Oda param gelmeden imza atmam direk sisteme düşüyormus. Ben eskı usul kargo ile gönderrm diye düşünüyordum.
Gitmedgmz görmedgmz yerde aldık arsa. Yarı fiyatına verdm. 😀😀😀 hemen alıcısı cıktı
Yakında VENAZUELLA , ARJANTİN, LÜBNAN gibi olmazsak çooooook iyi hiper enflasyonun patlaması allah korusun
Konu mevduat faizleri değil mi sayın yönetivci
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkidişler,
Aldığım taptaze vadeli mevduat oranlarını sizlerle paylaşmak isterim. Tutarımız 500 bin TL üzeri ve vademiz 32 gündür.
ING: %7,75
Burger: %8,75
Alternatif: %9,00
Work: %8,25
Hepinize selamlar
Kurye kartı nihayet bugün getirdi. Eskiden imza karşılığı verip giderken bu sefer dergi gibi sözleşme göndermişler, 3 ayrı yerine "elden teslim aldım" yazıp 6 ayrı imza atarak teslim etti. Sanki bir insan kart teslim alırken sayfalarca sözleşme okuyabilecekmiş gibi...Umarım kart aidatı adı altında bir pislik çıkmaz altından...