Bu günde boşa gitti yarına kaldık.Artik sıkıldım bir an önce satıp kurtulmak istiyorum senden fazla değil %10 daha lazım.ytd
Printable View
Bu günde boşa gitti yarına kaldık.Artik sıkıldım bir an önce satıp kurtulmak istiyorum senden fazla değil %10 daha lazım.ytd
Eskiden arsanda hep korkardım ben satınca gidecek diye şimdi alıyorum nsatiyorum hiçbir yere gitmiyor.Yani arsanda firsatlar kaçmaz.ytd
Koca gün 2.5 milyon lot işlem eletrik firmaları tavan yarisina girdi bizim soy ağacı karışık kitapsizlar neredeyse ekşi kapatacak ti.Sizin yedi ceddinizin ta .......ytd
Çok inatçı çikti. Bak nthol e adamlar zirveye yakin yerden basladi 2 tavan cektirdi bugunde yuzde 4 sanirim ustune ekledi. Zirve boyle gecilir. Bizim aslan bir gidim zirveyi geciyor spnra saliyor tekrar bir gidim geciyor sonra saliyor. Dinleniyor. mubarek sanki 2 tavan yapti da yerinde sayıp duruyor...
Borsada benim için son 15 gün sonrası Amerika secimleri ile birlikte bir kar realizyonu bekliyorum.Arsan kendi özelinde ne yapacak tahmin etmek zor.ytd
Hanımların Dikkatine:
Overlok makinası ayağınıza geldi.
Halı, kilim yolluk, paspas kenarına, halıfleks kenarına; overlok çekilir. beş dakikada ...
Pamuk eller ceplere:)
Bence bundan sonra 6.40 üstü hareketler kalici hareket olacak. Son kozlarini oynuyor. Restine rest çekiyorum.
40 üstü nokta
Cuma seans sonuna bizim iş yetişir mi acep ? Müsteriler bekliyoreee
Dizmisler satislari inci gibi maşallah bu günde yatiracanmi bizi hiç zannetmiyorum.ytd
yoğunluklu kaça dizmişler muhterem???
Aşağıya da pek gelmedi , Satamıyoruz, alamıyoruz da aşağı tükürsen sakal yukarısı bıyık misali..
Neyse bekleyelim bari.. Bu arada 3.Çeyrekte Hazır giyim ve tekstil ihracat satışlarının oldukça iyi olduğu ile ilgili haberler vardı hafta başında..
Arsan Tekstil'i buna dahil etmesek te olur, Akedaş, Armadaş yeter de artar bile..... Önümüzdeki günlerde karlılık tahminleri dökülmeye başlar sanırım...
Saygılar,
6.32 ye 112 bin
Bostaki paralarla 2 günde %15 yaptık başka mecralarda onlarında sattım bekliyorum bakalım fırsat nerde.ytd
Beyler 17.00 den sonra arsan a bir el atinda vurdurak. 6.40 yokuşundan sonra salin gitsin. (Can sikintisidir. sadece beni baglar.😂😂) Y.T.D.
Böyle Giderse Tüm sermayeyi buraya gömeceğiz korkarım.
Benim alım seviyeler geliyor .Sabah aldım, aşağılara geldikçe kademe kademe kaldığımız yerden alımlara devam inşallah.
Döviz kurlarından dolayı, akla gelebilecek herşeyin (değerli metallerin,Gümüşün, demirin vs. arabanın, evin, meyvenin, sebzenin, marketin, berberin Gümüşün dahası hisse senetlerinin ,b..kun, püsürün vb.) fiyatı arttı artmaya da devam ediyor. Tüm bunların arasında fiyatı en az artanlardan birisi de, gök yüzünde kutup yıldızı gibi parlayan ancak sahiplerinin çamurla sıvadığı ARSAN hissesidir. Prangalarından ve bu sülüklerden, kenelerden kurtulduğunda elbette ederini bulacaktır ancak o zamana kadar hiç değilse kötünün iyisi olarak göreceği ve bazı küçük yatırımcının da inandığı, ufukta görebildiği , seraptan öte; 7,5-8,5 seviyelerini pek ala orta vadede görmesi zor olmasa gerek. Geçtiğimiz yıllardaki döviz kurlarına bakıyorum, bazı ürünlerin fiyatlarına bakıyorum, arsana da bakıyorum. Bugün yine bakıyorum. Kamera şakası gibi geliyor. BU furyaya çok fazla kayıtsız kalamayacaklardır. Bir taraftan alırken diğer taraftan filmi izlemeye devam edelim bakalım sonu nasıl bitiyor.
Bunlar at hırsızlığını hiçbir seviyede bırakmadı.Benim kanaatim hareket öncesi silkeleme gibi geliyor.Enerji firmaları çıkarken gitmeyen enerji firmaları düşerken eşlik etmek Arsan spek ve zubukkerine has bir durum.%50 malladilar beni kaldı diğer kısmı onunda alacağım seviye belli bekliyorum.ytf
Beklemedeyiz. Sessizce çalılıkların arkasinda. Atletleri, donları yakmayi bekliyoruz 😂Hadi arsan yaktır bize donlari atletleri 😂😂😂
Nasıl gömdüler kağıdı kimseyi yaklaştırmiyor kansizlar.Endeks uçmuş enerjiler 3_4 gün prim yapmış onlara ayak uydurmamis ama onlar geri gelince bu endekste eksi yaparak kimi korkutucan ancak satmaya niyetliyken benim gibi uzunculari sinirlendirip mal sahibi yaparsın fazlası olmaz.ytd
20 günlük AO 6.20 ve onunda altına vurdular. fazla kıvırabileceğini sanmıyorum. bugün yarın ateşleme gelecektir.
Bunun 5 katı değersiz zarar edenler bundan kat kat değerli.Yazik yıllardır kan emdiler hissenin değersiz görünmesi için elinden gelenleri yaptılar.Ama artık eskilerin tabiriyle boynuz çuvala sığmaz artık.Odenmis sermayesi kadar yıllık kâr gelecek.Artik çekin pis ve kirli ellerinizi hisseden.ytd
İsyat ver koçum biraz daha aşağı bas 6.10 ve 6.00 da kalan paraları yatiricam bekliyorum.Grubun tetikçisi herhalde seni seçmişler.ytd
Hedef büyük gözüküyor ve bilanço öncesi son zarını atıyor biz bu filmi defalarca gördük.Seve seve değilse bile SS yukarı çekeceksin.ytd
https://tr.investing.com/indices/ise...her-components
Üstteki linkte Arsan ın BİST tekstil sektör endeksinde yer aldığı görülmektedir. Durumun düzeltilmesi için e devletten spk ya şirketler kısmından başvuru yapabilirsiniz. (e devletten spk ya başvuruda 1.000 karakter sınırlaması var buna göre yazı kısa ve öz yazılmalı)
Alınması gereken endeks : Bist Elektrik sektör endeksi
https://tr.investing.com/indices/ise-electricity
Bir elin nesi var 2 elin sesi var demişler ne kadar çok kişi başvurursa o kadar etkili olur. birkaç dakika ayırılması yeterli..
Hisseye dışardan bakan düz yatırımcı arsanı sadece tekstil şirketi olarak biliyor..
https://www.turkiye.gov.tr/spk-sikayet-ihbar
syg.
Aynen devam al 6.20 sat 6.40 çorba parası çıksın.ytd
Sayin tahta yapici bizzat sizleri ve ailenizi tanımak isterim...
Yalnız soyle bir durum var. 6 civarına kadar 1.700.000 lot topladılar.alımlar durdu. Al sat yapıyorlar. Yeni alım yok.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garanti yatırımın satışları ne zaman biterse o zaman gider.
Gel gel bekliyorum
Baskı ve zulme direnmek bizim kanimizda var onun için boşuna kendini yorma.ytd
A gayret gücün var biliyoruz 10-15 kademe daha aşağı sal.ytd
23 alti igneleme yapar fazla lot vermez bence
Halka arz olan esenboga elektrik 10 gündür tavan bu şirket arsandan degerlimi???Arsan da olanın yarisi onda yoktur ama piyasa değeri arsan in 4 katı.ytd
Esenboğa nin yönetim kurulu başkanını dinledim ve karar verdim aradaki fark vizyon bizim kiler mezarcı ucuza mal toplama peşinde adamlar ülkeye nasıl katkı sağlarım peşinde.ytd
Bizimkisi 100 lot aşağı 100 lot yukarı mal alacak satacak aklınca vizyonsuz.ytd
Dikiş tutmaya başladığında yani ciktigi yerlere tutunmaya başladığında canlanmaya baslayacaktir. Su an ölü taklidi yapiyor. Y.T.D.
Yakında patlicak ama ne tarafa kendi adıma ikisinede hazirlikliyim.Cikarsa satarım düşerse alırım.ytd
Wayy wayy güzel düştün tebrik ederim %50 mal ile yakalandık.Bakalim ne kadar zarar kar edicez.Nerden alım yapılır gençler söyleyin oraya yazalım.ytd
Fena dayak yedi arsan.3 hafta zaman kaybi oldu böylelikle.Yine başa döndük umarim bugunleri mumla aramayiz. Dikiş tutmayinca umudu kesmiştim zaten. 5.88 ustu rahat 6 lara atar ve birazda olsa nefesi aldirir..
Bu ara bilançolar gelmeye baslayacak belki bilancoyka bir hareket gelir. Umudunu asla kaybetme...