Hemen alıyorum, bu bilginin sevabı size yeter
İş altın fonu +3,92
TDG +1
IPV +0,12
TTE -1,11
Altin 15 gunde
Yuzde 17 kar yapmis
Vay anasini
Türkiye hisse senetleri, diğer gelişen piyasa hisse senetlerine kıyasla yüzde 55 iskontolu işlem görüyor.
Borsa İstanbul (BIST) 100 Endeksi'nin fiyat/tahmini kazanç (F/K) oranı geçen üç ayda MSCI Gelişen Piyasalar Endeksi'ne kıyasla düşerek rekor düşük seviyeye geriledi.
https://www.bloomberght.com/turk-his...rmandi-2261559
Bedava yani.:)
Lan olm ben bu bisti bu hale getiren kani bozuklar yuzunden neden yerde yatmak zorunda kaliyorum
Hanim viskiyide saklamis
Gelde cildirma
ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, politika faizinde 2020 sonu için yüzde 10'a, 2021 sonu için yüzde 14'e yükseliş tahmininde bulundu.
Bunun yerine ZPLIB daha mantıklı değil midir?
Aslında boyle ağırlıgi 2-3 hisse olan endeks fon almak yerine o sepeti kendince ağırlıklandirarak hisse yatırımıyla almak daha mantıklı değil midir?MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Negatif faizden tekrar sermaye ihtiyacını karşılayacak +3-4puan reel faize gelirsek CDS primi de rahatlayabilir. Eylül 2018 ve sonrası gibi.
Su an hatta bir kac aydir uzun vade eurobond faizi tl icin ağırlıklı ortalama faizine yakin veya yukarıda. Bilmiyorum burada bir tuhaflik var bana kalırsa.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nacizane tavsiyem mk %30 kazanci saglarsaniz hisse fonlarinda (aylık) 2-3 sürecinde biraz dinlenmeye gecin
sonucta %9 faiz aldiginiz donemde %30 guzel getiri
acgozlu olmamaya dikkat edin
Viop 0 açtı, bugun de cacik olmayyacakk