Size kızılınca alınıyorsunuz. Şimdi o bankaları savunmak size mi kaldı deseler ne diyeceksiniz. Para kazanmayı geçtik millet en azından parasını korumak istiyor.
Printable View
Nisan basi temettuler gelecek.
Aralik'da kadar TL de kalip guzel faiz almak istiyorum.
Tekliflerinizi bekliyoum.
Syg,
Arkadaslar aralarinda konusuyorlar, bankalardan kredi ceken de olmus firma yazisi ile ancak soyle bir durum var, uzerinizde su - elektrik vb fatura var ise yada faturali cep telefonunuz var ise onun borclarini kapatmadan sizin yurt disina cikisiniza izin verilmez, elbette ki kredi cekilde ise onun da odenmesinden sonra bu imkani saglarlar, ben pek sicak bakmasam da arkadaslarin bunu konustugunu duyuyorum ancak ilgilenmedim, bizlere maas odemeleri bankalar uzerinden olur ve maasin hesaba cok gecikmeden yatirilmasi suudi hukumeti tarafindan daima kontrol edilir, aksi durumlarda hakedis odemelerinde problem olabilir vs. Faiz olarak ta gene arkadaslar zekat tan bahsediyorlar ancak tekrar edeyim ilgilenmedim, sadece ulkeye para transfer ederken olusan maliyeti karsilayacak olmasi ilgimi cekebilir ancak aksi durumda paranin geri iadesi vs risk olabilir diye %1.25 gibi bir oran icin bile olsa dusunmek bana dogru gelmemektedir...
Google aramalari ile birkac web adresi buldum..
https://www.enuygun.com/mevduat/
https://www.hesapkurdu.com/kredi/faiz-oranlari
bigpara.hurriyet.com.tr › Faizler
www.bankalar.org/mevduatlar/
http://bigpara.hurriyet.com.tr/faiz/...vduat-faizleri
Finanstan yeni oran yada temdit alan varmi?
Ben kim bankaları savunmak kim.
Ben tüm bankacılık sistemine karşı bir insanım özümde.
Fakat şartların gereğini de yerine getiririm o ayrı.
Hem ben kızılınca alınmam hakaret edince alınırım.
İstediğiniz gibi eleştirip istediğiniz fikrime karşı çıkabilirsiniz.
Ben diyorum ki faziler düşükse başka şeylere yönelmek icap eder.
Karanlığa küfretmek yerine mum yakalım diyorum.
Sevgili Mehtap, "faiz düşükse başka şeylere yönelmek lazım" diyorsun...; örnek versene, katılım bankacılığı gibi bişeyler mi demek istedin?
Oran alan arkadaşlar varmı ?Mevduat ve swapta?
http://www.hurriyet.com.tr/petrol-of...malar-40395520
ahh şu türkiye de zihniyeti bozuk insanların paralarına bir el koysalar.. :D
mehtap ın kastı "borsa istanbul" tabi dile getiremiyor burada :D
casual vur dedik öldürdün, Boşver Poyrazkarayel'in borsasını, kendisinide eturuncudan mevduatçı yaptık. Yarı borsa istanbul yarı mevduat takılıyor. Yani çok kötü bir portföy sayılmaz. En azından imzana aşağıdaki imar bankası mağdurları için olan başlık için link ver.
Hepten serdin arkadaş.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=2109
Arkadaşlr bilgilendirmek için yazıyorum,
Dün akbanktaki doları hazırlayın demeyi unuttuğum için bugün dönüşte para hazır olmayıp çekemeyeceğim için 3.75 den oranı 2.50 ye çekmişlerdir. Bende sinir oldum cuma günü çekeceğim bütün parayı...
Miktar 170 bin usd
Burger düz mevduat eski müşteri 12.50 brüt veriliyor. Bence fena değil sonuçta mevduatçı parasıyla daha iyi bir iş yapamayan insan olduğu için. Ve hatta bankacılar kendi aralarında fazla bile veriyoruz diyorlardır bence :)
Opsiyon : EUR alım
Kullanım fiyatı : 3.98
Prim + Faiz ile toplam brüt getiri ~18.5%
Syg.
bir arkadaş vardı opsiyoncu girmiyor galiba...chukyde gözükmüyor.bilgi alamıyoruz .girseler iyi olacak aslında foruma....
garanti yeni giriş
+100K
%12.10
faiz oranları daha da düşmesini bekliyorum ama çok zor, yükselme ihtimali daha güçlü sanki
yılda en az 2 kere parayı bankadan çıkarmanız gerekli. En azından %50 den fazlasını. Bir yere saplanıp kalırsanız mt bunu kullanır. hiç kaçırmaz. Ve bunu sözle değil eylemle yapmalısınız. Ne kadar fazla mt ile diyaloğa girerseniz o kadar bağlılık sinyalidir. mt bunuda kullanır.
eheheh benle aynı tarafa geldin...:)
mevduatta evet 12 13 14 işte en yüksek budur..Daha fazlasını verirlerse eğer kredi faizleride yükselir demektir.
Kredi stoğu nerede ise 2 trilyon TL ye gidiyor..Kredi kredi ile döndürülüyor yeni krediler eskilerinden yüksek olursa yandı gülüm keten helva olur ki...oy oy oyyyy
Onun için Merkezi yönetim asla ama asla bir TL sıkışıklığına izin vermeyecektir..Dolar tl nereye giderse gider..O sonraki mesele diye düşünüyorlar..Bu arada büyük projeler ile devlet bizzat destek oluyor yok haminnine maaşı yok yaşlı bakım maaşı yok seyyalen zam yok bilmem ne bonusu yok kosgeb adı altında vatandaşa da para dağıtıp ekonomi canlansın istiyor..Bas bas paraları leyla ya durumları..
Haaa tabi Enflasyon mümkün olduğunca kontrol altında o tarafta da sorun yok..
Ammmaaa velakinn..Misal bugün işsizlik 12.7!!! geldi..
Merkez ne yapıyor nisandan beri faiz indirdi durdu..
Hani faiz inince yatırımlar artar yatırım artınca büyüme olur büyüme de işsizlikte düşüş demekti..
Hayrola ??? Pek bir işe yaramamış gibi gözüküyor..
Doları füzeletmekten başka..
Şimdi gelişmekte olan ülkelerin para birimleri 2016 ocak seviyelerinin katmet katmer altında ikennn
Bizde faiz 11 olmasına rağmen 3.70
Birileri biraz daha zıplatim şu mereti derse nasıl cevap verecez...Alan da kalmadı..
Bugünkü bu işsizlik durgunluk ve dolar kurunun tek müsebbibi MB dır..
taşımalı swaplı mevduat 35 gün 13.90 , 61 gün 14.20. Ay sonuna doğru biraz daha yukarı gitmesini bekliyorum.
benim bir yere geldiğim yok, bu işin fişeği kasımdaki binali toplantısı ile çakıldı. bende o zaman tl den topuklamaya başladım. ondan önce bu kadar sorun yoktu. geçen sene bu zamanlar dolar 2,85 ben 13,50 den para bağlıyordum. o sistem devam etse şimdi 17 çok rahat geçilmiş olacaktı. tl yi çöp etmeye karar verdiler bende kaçtım dolara. şu an cebimdeki 50 tl hariç hiç tl yok bende.
odeadan cuma dönüş var acaba oran alan oldu mu
Taşımalı swap riskli.eger geri getiremez seniz.yuksek kurdan alim yapılıyor.anapara riski var
yanlış başlık
JonDowes hocam buraya uğradığında taşımalı swap olayını anlatabilir misiniz :)
Fed 0.25 artırdı bizimki ne yapacak bakalım yarın