bu aralar anele cilerin sesi cıkmıyor :):)
Printable View
bu aralar anele cilerin sesi cıkmıyor :):)
ostim yeni kanal içersine bu gün girdi 2.15 hedefi var ytd
Prizma için düşünceniz nedir? Bugün geri gitmesi beni şaşırttı. Olumlu düşünüyordum. Güvenimi kırma noktasında. Sizin düşünceniz nedir acaba?
mrshl yeni zirveye hazırlanıyor ytd
Goody ile olumlu düşünceleriniz devam ediyormu ???
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bolu çimento bugün tüm dirençlerini kırdı.
Ostim 1.89 de olmayan bir direnç oluşturdular. Hem havacılık sektörü hemde sağlık sektörüne yapacakları yatırımlar çok olumlu ...
Sn. Celik hoca , tekstil sektörü için çok düşük fiyatlı kağıtlar var karsu tekstil gibi . Ne düşünüyorsunuz???
bizim topikte sabreden her zaman kazanır acele eden sadece izler kısmetinden fazlası olmuyor nasipsiz dayak bile yenmez derlerya hani :)
105 binler çok konuşulmaya başlanmadı mı ,tek tedirgin olan ben miyim [emoji846]
aksgy cok geri kaldı blanço dönemi hareket eder ytd bu gün minik arttı
Yataş da direnç üstü kapadı. Endeks bozmazsa yön yukarıya gider ...
Kaptan Swing'in kızılderili kankasi gibi gamli baykusluk yapmak istemem ama[emoji23] petrolün bu düşüşü hayra alamet değil gibii,
2008 krizinde dönüş, borsaların yükselişi petrolun yükselişiyle başlamamıs mıydı [emoji6]
Şu an bu petrolun düşüşü borsaların da ne kadar düşebileceğinin göstergesi olabilir mi ?
Bu ay sonu borsadan kaçsak mi ,yoksa sonunu düşünen kahraman olamaz mi [emoji846]
Sorularr..
Sorular...
Deli sorular ..
petrol bitti artık değerli olan şey su olacak bunu zamanla anlıyacağız şimdilik sadece bu kadar acıklama yapabilirim iyi geceler
Ostim gayrimenkul şirketi değil mi kira falan alan veya satan?Sağlık sektörüne nasıl adım atabilir? Parası var mı?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.celik comak,
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. OZKGY hissesi için sisteminiz ne gösteriyor acaba?
Ostim endrustriyel yatırımlar yapan bir şirkettir. Genelde ostim bölgesinde sanayi, finans ve emlak danışmanlığı yapar. Şirket iştiraklerinde aliminyum enjeksiyon , enerji ve trafo , kobi sanayi ağları, yağ, termal, iş makinası, savunma sektörü gibi onlarca yatırım yapan ve bunlara danışmanlık yapan . Super teknoloji şirketidir...
SEKUR 4.83 dip kanala dogru ilerliyor. YTD
Herkese selamlar.Sokm hissesinde Tobo oluştuğu söyleniyor. Rica etsem teknik bakabilecek bir üstad teknik olarak yorumlayabilir mi?
Teşekkürler.
Girişim şirketi gibi. Hayırlısı bakım. Teşekkürler.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam, kısadan daha ziyade asgari 2,3 yıl unutulacak hisse önerebilir misiniz? Bu arada kesinlikle iltifat olarak almamanız dileğiyle, açık yüreklilikle söylemek isterim ki: siz ve Madam Despina (rumuzlu) hoca piyasada üstad ve otorite diye geçinen elemanlara külahını ters giydirir!
SEKUR kavşağa geldi.
Sayın celik comak hocam
anele ve alkim hakkında dusuncelerınız devam edıyormu
cusan hakkında ne dusunursunuz
cok tesekkurler
hayırlı ramazanlar cümleten rabbim önce sağlık sıhhat versin inşallah
Selam değerli hocam. Uzun süredir sizi takip ediyorum. Yeni üye olup ilk mesajımı size yazıyorum. Sizleri takdir ediyorum. 10.32 den AYGAZ ALDIM kısada destek ve dirençleri yazabilirsiniz. Allah sizden razı olsun değerli hocam.
Değerli hocam. Önümüzdeki bir aylığına sizindikkat çektiklerinizden yatırım tasfiyesi olmadan beklentisi ve tekniği uygun olanı yazmanız mümkün mü? Bu borsada çok kaybedenzedenlerdenim malesef. Allah sizden razı olsun değerli hocam
Sayın Çelik Çomak hocam Ozgyo ile ilgili son düşünceleriniz nedir acaba.