Dan Brown başlangıç adlı kitabını oku, fizik kuralları bile belli bir kavram etrafında şekilleniyor...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dan Brown başlangıç adlı kitabını oku, fizik kuralları bile belli bir kavram etrafında şekilleniyor...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zaten bizim fen dediğimiz olgu; KAİNATTA VAR OLAN kuralları,sabit sayıları,çekim sabitini,magnetik yasaları vs. bulmaktır.
yani F-16 UÇAGINI 1.000 sene öncesine yollayalım.o zamanın dahilerini toplayalım. bu uçağı incelesinler ve ona göre kurallar , kanunlarını,uçmak için gerekli ilimi yazsınlar...aynen bunun gibi.
biz var olan ve mevcut bilgimizin çok ilerisindeki HAZIR KANUN VE YASALARI BULUP KİTABA DÖKÜYORUZ..
ZATEN BU VARLIK BİR FORMÜLLER VE KURALLARLA YARATILMIŞ..o kanunlardan yaralanarak ve şifresini çözerek medeniyetimize katkıda bulunuyoruz.
renkli tv de gözün frekansları iletmesi mantığı. uçaklarda süzülen kuşlar vs.
neyse kestim..
Yaşasın cehalet
Hüüüloooooğğğğ
Ons çıkarsa 2150-2200 de satışa giriyor
Düşerse buralarda satışta.
Düşüşün dibi 1360 lara kadar sürebilir.
Ama en az 2 yıl sürer bu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dün atilla yeşilada youtube videosunu izledim merak edenler son paylaştığı videoyu izleyebilir.
özetle ihracat yakın gelecekte çok düşecek diyor her ülke için !
nedeni bazı tavuk ihracatı yapan ülkelerde covide rastlanılmış. !! tavukta yani.
irada ise halkın yarısı covid deniyor diye haber var denmiş. iran kötü patladı.. covid konusunda ve türkiyeye çok geliyorlar endişe verici.
petrol fiyatlarının 20 dolar civarını bekliyor vs.
Ben de politika faizi sabit tutup faiz koridorunu geri getireceklerini düşünüyorum bir kaç sene önceki gibi.
Yüzde 12 gibi oranlara.
bazı bilim insanlarının tüm dünyada en az 6 hafta şalterlerin indirilmesi gibi raporları var deniyor yine.
virüs yayılımını düşürmek için.
bu aşı çare olmaz ise ekonomide bu günleri mumla ararız.
Ben dolar 8 i geçmeden merkez faizle oynamaz diye düşünüyorum.
Şu anda faizle oynanacak günler değil
Bizdede 15 gün şalterindirmekteb bahsedenler arttı. İlk aşamada olsa etkili olabilirdi ama şimdi faydası olmaz aetık toplumda süper taşıyıcı sayısı arttı 15 gün kendimizi korusqk 16. Gün gene yayılmaya başlar yakında herkes gibi bizde sürü taktiğini kabulleneceğiz ölen ölür kalan sağlar bizimdir diyecez ama ben riskli gruptayım kalan sağlar kısmına girmekte zorlanabilirim:)
dövizdeki büyüklerin faize geçmeleri için bence faiz 19 dan aşşağısı kurtarmaz.
bu bile gerçek enflasyon karşısında erimesini engelleyen bir rakam değil bence tl de.
anca parasını korur şu ortamda.
bana göre yaş önemli değil tedavisi önemli.
çoğunda kalp ciğer ağır hasar alıyormuş gibi okuyorum tedavi olanların.
amaç hiç yakalanmamak olmalı. aşı çare olmaz ise yandık biryerden kapacaz artık. buna çözüm yok gibi.
yediğin tavuktan bile kapabilirsin !
tavuğuda ace ile yıkaman mümkün değil :he:
Şu anda negatif faiz ,politika faizi 8.25 enflasyon 12 günlük işlemler 9.75 en az 3 puan yapmalı, yaparsa
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
virüse dair çok belirsizlik var tedavi olanların gerçekte ne kadar tedavi olduğu.
ne kadar hasar bıraktığı .? bunlarn oranları vs hiç birşey paylaşılmıyor !
paylaşılan rütine bağlanmış. günlük vaka. :)
gizleniyor hep bunlar
çok detaylı bir rapor paylaşılmalı bence
hikaye gibi olmuş diye, kendi oyun anlayışıma göre kucağa çekme olayını yazayım dedim. garan destek 6.64 burası satışların devam edeceğini işaret eden destek yazmıştık. farzedin bir kademe kırdı ve yukarı döndü. buna yukardan çakmak için gel, gel, yapıyorlar diye düşünüyorum... oyun anlayışımın eğriside, doğrusuda, bunun içinde. fazla hikaye anlatmaya gerek yok. şeklim şemalim bu işte... direksiyon sizde hadi bol şanslar
Dij güçler mihraklar siyonist köpekler ve ilimunaticiler yaptı evet yaptı ama sen ne yaptın sana oy veren milyonlar için ne yaptın hani Dij güçler demek işin kolayı da sen ne yaptın algı yaptın hersey güzelmiş gibi gösterip insanları daha da fakirlestirdin ne uğruna ne için sebep ne idi
Mükemmeliyet
Resmi çizen kim kim çizdiriyor bu mükemmel resmi neden çiziyorlar
İsteyen kim çizen kim ya yamuk çizseydi 3 Göz olsaydı yada 4 kulak omu mükemmel kabul edilecekti
Kıyas bak algıya bak
Pc main boarda entegre kondansatör yerleştiren ne muhteşem bir yaratıcıdır değilmi
Daha çok yol var çok
Macron bayağı saçmalamış Reuters de haberi var
Bu kriz bitecekte 2-3 yılda ancak.
Hepimizin canı çıkacak .
İnsanların dininden inancından size ne ? Kim neye inanıyorsa inanır gelip burada hesap sormak neyin nesi ? Biraz dinlensin ..
1060 e kadar çekilme normaldir
işin ilginci şu covid ortamında iki aşıdanda piyasada hiç yok gibi bir şey
Aslında pandemi süresince 65 yaş üstüne ve kronik hastalığı olanlara 2 aşıyı da, devlet ücretsiz ve zorunlu olarak yaptırmalı. Kişi başı maliyeti 300 tl yi bulmaz. Ama tek bir kişinin bile hastalık ve hastane masrafı onbinleri buluyor. Koruyucu ve önleyici sağlık hizmeti böyle olur. Dünyada örneği var mı bilmiyorum
Aile hekiminize bir danışın isterseniz. Peder bey ve valide hanım gidip aile sağlık ocağından ücretsiz yaptırmış zatüre aşısını. 65 yaş üstüne ücretsiz yapılıyor sanırım.
o kadar kolay değil.
iyileşti diye hastayı saldın :) 2 ay sonra kalp krizinden öldü.
pandemi mi ? kalp krizimi ?
var mı rapor elinde veya istatik.
henüz yok
hasta diyelim 34 yaşında
ölme oranı ne çıkar ?
kapsamlı hasar raporu neden yayınlanmıyor ?
günlük vaka xxx
bitti.
adam tansiyon hastası çalışmasına izin verilmiyor şuan.
virüs falan yok . ücretli izinde.
% 5 diyorsun