ariston abide herif ben gülüyom mu diyor demesine çok gülmüştüm.
Printable View
Dowar’ın geli$ine te 29K bing bile yapı$tırması lazım ama bakıcaz bakalım..
SISE'de Global sabah satıcıydı öğleden sonra alıcı oldu gibi ama ters de görmüş olabilirim.
internetlen başım dertte asdas.
bozgurt bak sen yaptıysan hiç centilmence diil. asdas. :he:
MHP Genel Başkanı Bahçeli: "İdam cezasının hukuk mevzuatımıza tekrar alınması, iğrenç ve ilkel suçların işlenmesini caydırabilecektir." -AA
Bahçeli: MHP idam cezası meraklısı değildir ancak korku sınırını geçen suç ve suçlularla mücadelenin başarısı için başkaca bir seçenek olmadığı nettir -AA
DIŞ Ticaret açığı %170 artmış, Ağustos ayında..
Biz bekleriz ihracat artar,ithalat azalır..
Vay Recebim vay...
palacım hyırdır 1200 makas 900 e düştü.
Akbank 4.82 ye inmediği için İsC toplamaya başladım. 4.82 ye gelirse Akbank ile devam ederim. Gelene kadar kademeli İsC.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsaya da vergi indirimi gele..
Kim $a$ırır ??..
Longlarin yine kemiklerini kirdi boyle dunya yemyeşil bir günde
Gelir dağılımı bozuk. Ranttan, emlak spekülasyonundan para kazananlar lüks araba alıyordur.
Mesela araba iyi olmaz ise arsa sahibini ikna etmek zor oluyordur.
Benim de kiracılardan birinin Mercedes' birinin Alfa Romeo'su vardı, senin evi satın alır dediler ama kiraları takip gittiler.
[QUOTE=EMLAK;4729366]biste açılış tarihinden itibaren iz sürebilirsen söyler
ben söylemeyim polemik olmasın.
sonra troller saldırıyo :he:[/Qdddddddddsehmus kıme baglı bılıom dıooon.....soyle bı guneydogu dıon...m.v dıon...batak dıon ..ımkb seyırcı dıon artog dıon ıyı bılırım...o kagıdı....
Altın ve kripto paralar ABD borsalarının son çıkışına inanmadı. Kürkçü dükkanının son temizliğini de yapalım, ne olur ne olmaz
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
her harekette çakıyor şerrolar.... sizi sürekli takip ediyorum bademler.... günlükler düşüşün devam ettiğini söylüyor ve hemen doğru yola sapıyorum :)
[QUOTE=Lambent;4729395]hee o işte oo o.
https://youtu.be/snY2DzlFH3g?t=188
1228 lönk tekrardan, 1215 istop
dünki gibi saat 17,00dan sonra alırmıkıne??diye herkes benim gibi pusuda beklıor annasılan...