duydu galiba sesinizi..
Printable View
Üstat başlıkta kimseler yok, tahtada zaten kimse yok, geçen haftalarda bir kaç keriz geldi onları 39 da aldırıp 32 de yandım anam dedirtip temizledi, kapla gelen son kerizlerede 37 de aldırıp 34 de halletti, yeter da artık yükseliş kanalının dibine yapıştık kaldık artık şu kanalın tepesini bir görelim hakkımızdır yani.
ah ulen tahtacı değin kontr, golts gibi olacak.. bam bam bam..
sen de yapabilirsin pala..:oleyo:
Maşallah o ne hız . asfalt ağladı. Elhamdülillah. Teşekkür sayın sevenhil . Grafikler mükemmel. Allah utandırmasın.
güncel durum..
bu hafta yukarısı da kırılacaktır inş(iki gün var zaten).. haftalıkta o yeşil mum gelecekkk..
https://i.hizliresim.com/OL1XfW.jpg
Bakan Varank: Uğur Şahin'e ortak üretim teklifimizi yaptık
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Uğur Şahin ile Türkiye'de kanser araştırmaları merkezi kurmak için görüşmede olduklarını ve kendisine ortak üretim teklifi yaptıklarını söyledi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Uğur Şahin'e Türkiye'de ortak üretim teklifinde bulunduklarını söyledi.
"Şu anda insan deneyleri başlayacak 3 aşı adayımız var. Bunlar, inaktif, VLP ve adenovirüs temelli aşılar." diyen Varank, "Gönüllü olmaya adayım, zaten kaydımı yaptırdım. Tüm Türkiye'ye de çağrı yapmak istiyorum." ifadesini kullandı.
Varank, "(Uğur Şahin) Türkiye'de kanser araştırmalarıyla ilgili çalışmalar yapmak istiyor, bir merkez kurmak için bizimle görüşmelere devam ediyor. Ortak üretim teklifimizi yaptık. Kendilerini Türkiye'de ağırlamaktan, merkezlerine ev sahipliği yapmaktan memnun oluruz." dedi.
https://www.bloomberght.com/bakan-va...yaptik-2274365
Kerizler silkelenince nasılda rahatladı tahta, aslanım pala
esen şeker gibi mübarek.. :)
https://i.hizliresim.com/HczZrt.jpg
Tavanda milyon lot var degilmi ben yanliş görmüyorum degilmi
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili palacım böyle milletin almasına fırsat veriyorsun sonra bunları silkeleyeceğim diye sen uğraşıyorsun, güzel kardeşim aç %1 le kitle 5 dk sonra tavana millete alım fırsatı verme olsun bitsin. Böyle alım fırsatı veriyorsun millet sonra to the moon derken geçiriyorsun zamandan gidiyor yahu.
Yapıştır tavana 40 da alamayan adam 70-80 bölgesinde don paça evindeki koltuğu satar böbreğinide emanet verir alır be kardeşim hadi palam sen işini bilirsin be yorma be bizi.
ruhsuz palanın ruhsuz tahtası, biraz insan eli değsin da..
E mübarek pala doldurdun ne kadar KY varsa trene hadi şimdi git tavanla noel baba gibi para dağıt emi.
260 bin lotla ana alıdc diğer alıcı, yani KY 41,00 dan çıktım hisseden elimdeki bütün malları verdim. Bakalım 38,50 ye geri dönerse tekrar giricem yoksa gitsin gittiği yere kadar. Bu kadar KY ile bakalım nereye gidebilecek.
Valalhi geri almak için döküldüm bu kadar KY en son pazartesi geldi yapmadığını bırakmadı adamlarda nasıl bir para varsa 37 al 34 sat kaç şimdi 41 üzerinde alır 38 de topuklar bunlar.
Bereket versin 28 den beridir al sat güzel aldık ama daha ekmeğini yiycez bunun üstadım sadece bunun ağasının ölçüyorum.
Buradan temiz bir devre kestirse 38,50 ye götürse sabahtan beri to the moon diyen yerli yatırımcı kardeşlerimizi güzel bir üter be banada ekmek çıkar hem.
Pek anlamam ama işlem hacminin cok olmasi iyi degilmi. Hisseyi Bist100 bist50 vede bist30 kagidi yapmasi olumlu olmazmi
https://i.hizliresim.com/3NBBwk.jpg
Benim satış nedenim bu, sabahtan beridir şu kamada 200 bin lot KY mal aldı çoğunluğuda E noktasından to the moon diye abandı. 38,50 gelirse güzel trade etmiş olucam bakalım hayırlısı.
ulen ne değişik bi tahtacıymışsın.. çek yukarı tavana..:)
41 den satılanlar 39 dan yerine kondu şükür, ula pala ne beklettin be koca gün
yukarıdan mallananlara sabır.. adamın donuna kadar alır bu ******lar.. :hah:
Bu hareketi %90 ihtimalle yapmalıydı üstat. Sabah sabah kamada 260 bin lot kitledi şimdi asıl bakalım tavanlayacak mı. Stop falan bırakmadı millette şimdi tepeden alanlar tırım tırım yandım anam modunda en son investingde canını seven kaçsın diyordu millet hahahaha
Sığır çok ne yapalım üstat her ay oluk oluk geliyorlar.
Sabahtan beri yok 3 haneli olacak yok 5 haneli olacak deyip durdu bu investing dangozları, sabahtan beri hisse 41 üzerindeyken konuşup durdular düşüştede yandım anam kaçınnn diyor maltorikler.
Normalde işlemsiz kalırdım bugün ama takas+formasyon + bist 100 düşüşünüde öngörünce oto emir koyup çekildim kenara. Hatta 38,84 deki alım işlemleride komple benim, don paça kim sattıysa bereket versin ordan :D
underground da buralardaymış.. sessiz sedasız.. :)
Cesaretinden ve öngöründen dolayi kutlarim. Kazancinin hayirini gör[emoji122][emoji122][emoji122]
Akşam akşam kapımızda geldi şükür , takasda ana satıcı diğer satıcı ky böbrek ciğer çıkmış maldan şükür vallahi devam daha da trade falan etmem. İslemsiz yatarun.
twitter gruplarında esen savaşları başlamış.. :hah:
Ayrica Telegram'daki Esen grubu var , Naten grubu var. Tamamı gazci veriyorlar coşkuyu cok nadir analiz yapanlar var.
Bugün merillin robotu millete 41 üzerinden aldırıp 39 dan panikle sattirip milletin stopları patlatinca bayaa bir kişi Twitter da incinmiş hahahaha bunlar böyle dedikçe ohhhh yaşlanirim arkama en son sönmez grubunda 10 TL de bu daha nereye gidecek diyorlardi en son 80 oldu hehehehe
Bereketli olsun . Hayırlı Cumalar.
Sevgili ağam bugün bizi uğraştırmazsan çok sevinirim bak sıfır işlem ellemiyorum sabah eksi %3 ü soktun twitterci baboşlara şimdi mümkünse tavanlada sabah sabah günü kapatalım bak işimiz gücümüz var canımsın palacım sen seversin beni, bende seni severim cinim binim.