27 Ekim'de Citi toplantı organize etmiş, Albayrak katılacakmış.
Printable View
27 Ekim'de Citi toplantı organize etmiş, Albayrak katılacakmış.
Haftasonuna spotta yüklü tupras + ipeke ikilisiyle girdim risk budur. Bu sefer reis kolpa diyenleri inim inim inletecek sürüm sürüm süründürecek nefessiz 3 tavan yaptıracak bir veri açıklarsa sahsen cok mutlu olurum pozisyon gereği, tabi nasip.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim bu başlıktaki kimse 2. Tavanı beklemez 1. De verir alır parayı gider başka yere gömer zarar eder kafası rahatlar :):)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilmiyorum hocam taa DYHOL u halka arzda alırken aynı seneryoyu yaşamıştım.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi benim 4 tane araci kurumla anlaşmam var palanın kaç tanedir sence tek tuşla istediği takası gösterir.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk göz ağrım karton %2500 bedelsiz açıklamış
Hayırlı olsun
ABD Dışişleri Bakanlığı: "Doğrulanması durumunda, S-400 sistemlerinin test edilmesini en ağır biçimde kınıyoruz. Türkiye’nin S-400’leri aktive etmedi durumunda güvenlik ilişkileri için ciddi sonuçları olabileceği konusunda ABD’nin tavrı açıktır."
https://www.amerikaninsesi.com/a/son...0/5624279.html
gaz maz hikaye.en erken 4 yıl sonra bize sirayet edecek olan bir değerdir.
keşke olsa da ülkeme faydası dokunsa ama TRAKYADA 2 tr. metreküp haberi bir ara konuşulmuş ama bir şey çıkmamış. umarım bu sefer olmaz.eski rakam bile olsa iyidir.
S400 tr ye girdigin an yaptirim gelir
Caatsa var kanunlar var orda
Hala doğruysa diolar
Abd den gelen bir aciklama direk ters yonde şüphe uyandıriyor
istediklerini yapsınlar.HAVA SAVUNMA SİSTEMİ mutlak bir ihtiyaçtır.an itibariyle ERMENİSTANIN bile 500 km. menzilli füzesi var.MALATYA ya kadar tüm şehirler kanımca menzilde.
gönül ister ki bu teknolojiye kendimiz sahip olsaydık ama bu iş uzun iş. kısa vadeli çözüm olarak başka seçeneğimiz yok gibi.
şu ANDA ÇEVRE ÜLKELERDEN GELECEK HER FÜZEYE AÇIK HALDEYİZ. bu savunma ihtiyacı uzun zaman önce halledilmeliydi..geç te olsa şimdi olması bile güzel.
hükümeti özellikle ekonomi ve atamalarda eleştiririm ama bu savunma konusunda bence sonuna kadar haklı.
Birinde maliyetim 4 birinde 78.5 zaten taşıdığım şirketler şu son coşkuya da maliyet düşürmek nasip oldu cok kafaya takmıyorum o nedenle...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunların ciddiyeti kalmadı zaten..hep parmak sallayarak işi halletmişler..
bir noktadan sonra TÜRKİYEYİ tamamen kaybedip RUSYA nın müttefiki olmaya itmek ,onlar açısından çok daha riskli.
bir yere kadar gerdiyorlar,sonra baktılar olmuyor; kendi içlerinde İYİ POLİS KÖTÜ POLİSLE işi bağlıyorlar
baksanıza AZERBEYCANA her halde savunma sistemi yok ki; kendisinin 3 te biri kadar Ermenistan füze atıyor ve sivilleri katlediyor.
hava savunma sistemi mutlak koruyucu değil.benim bildiğim %90 koruyor.
2019 temmuz caatsa var haa rallisini hatirliyoruz
S400 ler geldi herkes satti uckagitci abd kurumlari aldi ralli oldu
Sayfalarca methiyeler duzulurdu burda
Abd de kurumlar var bağımsız onlar
Kisiler degil kurumlar...demokrasi var
Noldu sari geldi yerle bir etti makyajini akitti amerikan rüyasıcilarinin :)
azerbeycanın olsaydı bu füzelerden korunamaz mıydı?
cidden üzülüyorum.AZERBEYCAN,ermenistanın HEM NUFUS HEM TOPRAK OLARAK 2- 3 KATINDAN FAZLA.
ama bu durumu neden kaynaklanıyor.her halde savunma sistemi onlara göre zayıf diye düşündüm
oradan kendi ülkemle empati kurdum.çözümü neyse mutlaka modern hava sav. sistemi olmalıymış.
secim var şimdi orada , o geçene kadar bı sıkıntı olmaz, ne zaman seçim bitti o zaman tekrar değerlendiririz..
ABD secimleri bitene kadar borsadayim , sonra pozisyon değiştireceğim..
8 kağıt vardı , Asel, akener,kozal,oyakc,fener,lkmnhkm,Goodyear ve tkfen..
tkfen ,lokman ve akenerjiden çıktım ; kalan 5..
portföyü 3 hafta içinde bosaltmayi düşünüyorum..
ABD diip geçmemek lazım , sıkıntılıdır bu i.neler..
bugün temettü için bı hisseye daha girdim , alıp çıkacağım temettuyu..:)
ihtiyar bedelsiz açıklamış , kaçırdık mk onu..
nam-i diğer : 3. çeyrek bilancolari .
Amerika lılar sever magazini. Bizim gibi yani.
Trump gibi başkanı öpüp başlarına koysunlar.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çomarların ilahı ....... :kahkah:
her çomar toplum, kendi çomar-ilahını yaratır ......... :kahkah: