Kıran kırana mücadele var
Printable View
Kıran kırana mücadele var
19'dan aşağı global aldiklarinin çoğunu bastı.
Yine algyolugunu yaptı. Kâğıdın evveliyatını bilenler tavan bozduğu günü ve ertesini bilirler. Lan tam ketenpereye getiriyorlar milleti ya valla ne diyim. Neyse aşağı süzülürken verdim yine yapacak bişey yok.
Vicdansız sabuha 70 kademe bastı..gerçi 100 kademe bastigida olmustu😂
Yapılabilecek en kötü yerden,18,39 altından kasten bilerek kapanış yaptırdı ağa.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah alıcılar 5 saat bile tutamadılar ellerinde bu hırsızların oyunları bitmez.
Yarın bulaşmayı düşünmüyorum sn ergazi. Bugün alanları kusturmadan hareket edeceğini sanmam. Ama yine de trade denemesi yapabilirim. Sağolsun bugün 50 kademe verdi ama yarın marjin bu kadar yüksek olacağını düşünmüyorum. 15 20 kademede hareket edip doji yapabilir. Tabiki şahsi düşüncelerimdir ytd.
Yaklaşık 18 aydan sonra , cuma günü 17.05 den tekrar ALGYO ya dönmüştüm. Doğru bir karar vermişim, yalnız belirtmek isterim ki bu sefer ki hareket şekli hiç te öyle eski hareketlere benzemiyor.. Ağır abi gitmiş sanki mahallenin külhanbeyi gelmiş, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...
Seansı takip etseydim 19 ve biraz altında kesin verirdim. Şimdi 1-2 ay kastıracak, kan kusturacak. Utandırır belki diyeceğim ama utansa buralarda olmazdı.
http://share.matriksdata.com/share.a...11251840214493
Gün sonu alıntıdır.
Alcar yine tavana gidiyor bu srtuk daha hırsızlık peşinde
Tahtacı sana sesleniyorum kâğıt artık tamamen deşifre oldu heryerde bu konuşuluyor birazcık beynin varsa 20 üstüne atta malı topla yoksa faturan kabaracak .
Sn Ergazi manda derisinden kalın suratları..Boşuna ağzını yorma.
1.5 milyar zarar yazan Tav bile geçti bu naleti..Bir gün hukuk gerçekten işlerse bu kagıttaki maniplasyonlar ortaya çıkacaktır.
Temelini begenmedigim pahalı dediğim bir çok hisse uzaya merdiven dikti. Borsada çok farklı dinamikler işliyor.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik olarak duseni kirdigi yer destek olmaya basladi
Dün 19’lardan satanlar şanslı. Kağıt hiç arkasından baktırarak çıkmadı. Alım fırsatı hep verdi. Başarabilen al-satla da mutlu olabilir. BİST’in en tehlikeli kağıdı.
64 milyon sermaye 218 milyon 9 aylık kar 3 katın üzerinde.dd 0.70, ama işlem gördüğü fiyat komik.
Fiyatın komikligi hırsızlıgın açık delili.Piston aşağı yukarı formasyonuyla yapılan hırsızlık.Dünkü harektte açık delili.Tavana giden kağıdı şatışa bogdular.
Bunlar bistin dusmesini bekliyorlar o zaman ordan Allah ne verdiyse dusurecekler yazilanlardan bu cikiyor kagidin ederini hesaplarken bir sorun mu var acaba bu kadar degerli ve ucuz ise piyasa bunu gormuyormu
Dün saat 15.00 ten sonra hareket başlamıştı. Bugün nolucak bakalım. Enterasan bir durum var. Yükseliş emareleri görüyorum. Umarım yanıltmaz.
Bugün 19.00 altı, yarın da 20.00 altı kapatırsa hisse ile vedalaşma kararı aldım. Veda...
Yatırım tavsiyesi değildir
Bir direnç ne kadar denenirse o kadar zayıflar. Bunun ki son lastiğine döndü iyice.
[IMG]https://i.hizliresim.com/eXWF7S.jpg[/IMG]
Evet ihtimal dahilinde kademeleri boş görürlerse düşük hacimle basabilirler ama çok lot kaybettiler kademelere alıcı gelirse fazla vereceklerini sanmıyorum
yabancı kılıklı yerli hırsızlar dün aldıklarını havuza tekrar devrediyor yani kendi aralarında hisseyi istedikleri fiyatta tutmaya çalışıyor araya biri girip alırsa satışı durduruyolar
Biraz endeks gevşesin hemen iştirak eder. Huyu bu. Dünkü harekette binenleri indirmeden gitmez demistim. Öyle de gözüküyor.
Destekler 18.05 altta 17.75.
Ortak,her çıkış sonrası zaten salar bu,18 altına sarkma ihtimali varken neden 19 üstüne şerh koydun kendine,sen değerli bir arkadaşımın,buradan gitmeni şahsen .
Yavuz bey
18.09 'dan alarak son barutu'da atilim gırtlağa kadar algyo olduk
Katarlilar bistin yuzde onunu almis
Dün çok yükseldi ya düzeltme yapıyor onurlu.Sıkıntı yok bekleriz
Bizim Maslak arsasının çevresinde neler dönüyor, Borsa İstanbul ve İstinyepark'a ortak olmuş Katarlılar.
keşke biz de arsasının üzerine bir Katarpark kondurabilsek..
sorunlu yerler iyi fiyattan satılsa sorunsuz yerlere yatırım yapılsa daha iyi olmaz mı? hem maslak hem büyükçekmece sorunlu diye biliyorum.
Bunlarin kanı bozuk; onur, şeref, haysiyet vs gibi şeyleri eser miktarda bünyelerinde barındırmazlar. O yüzden ellerindeki maldan olacaklar haberleri yok.
Bedelsiz verdi arkasından pandemi patladı. Bunlar kadar cenabet bir şirket olamaz. Hiçbir işlerinde hayır yok. Bile bile speklere çanak tutuyorlar. Art niyetliler adam olsalar sermayeyi dayarlar 500 milyona derinlik artar. Açıkla geri alım programını 200 milyon, gerekirse alırım de bak ne oluyor. Herkes memnun herkes yolunu buluyor. Büyük balinaların oyuncağı olduk.
Düşür düşür çıktığın fabrikaya kadar düşür. Bende çoluğu çocuğa toplarım.
Sinirinizi bu kadar yıpratmanın anlamı ne bilmem. Siz çıksın istiyorsunuz diye hisse çıkmaz hele Algyo ise hiç çıkmaz. Alageyik bu kağıdın lakabı boşa konmamış. 😂 Borsada yüzlerce kağıt var kağıda aşık olmamak lazım. Ben biraz başka bir gyo var evladiyelik ona takılacağım. Ne zaman bu ışık verir o zaman tekrar dönerim.