Bence artik düşüş trendine girdi diyebilirim
Printable View
Bence artik düşüş trendine girdi diyebilirim
Bu yaklaşımın doğru olduğunu düşünmüyorum. Finans piyasaları tam da böyle bir şey. İsteyen istediğine yazabilmeli. Üç günlük hissenin teknik analizi yapılamayacağı gibi, yükseliş ya da düşüş trendinden bahsedilemez. 1450, 1430 seviyelerine kadar bist100 ün DÜZELTMEYE gireceği beklenmeyen bir durum da değildi.
Bugün de alımlara devam:) Alımlarda (kısa vade) yanılabilir miyim... Muhtemelen EVET.
Rüyamda zebaniler dövizlerini sat hisse al diyordu hayır olsun bakalım.
Tahtacinin para kazandirmaya hic niyeti yok. Bi kac ay 10-15 aralarinda dolasir.
Endeks yüzde 5 dustuyse bu hisse yuzde 15 dustu. Niyetinin kotu oldugu burdan belli. Endeks 140 altina gelirse fiyati 11-12 lere gelmesi olasi senaryo. Uzun vadecilere diyecegim bisey yok. Kar yapan sirket zamani gelince gider.
Herkes fikrini özgürce yazar ama net fiyat verip, düşecek deyip ısrarla yazmak yorumdan fazlası bence. Tabiki hepimizin beklentisi ve fikri var. Ben yazarsam düşebilir x fiyatı görebilir derim ve bunu da bir şey ile desteklerim. En azından gönlümden geçen bu derim. Ama 10 TL olacak sonra düşecek sonra battık yaz yaz , amacı yok ve yararı da buradaki okurlara.
Siz alımlara devam demişsiniz bu sizin kararınız ama alın çok iyi olacak demek ayrı bir şey yönlendirmeye girer bence. Saygılarımla
İyi de Uyanık Ali, Kendisini (en) akıllı olduğuna ima ederek, dışındakilerini küçümseyen mesajları nereye koyacağız?
Muhterem :hah: Y kuşağına
Seneler önce Sabahattin Ali en güzeline söylemiş.
"Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim. Kimseden akıllı, kimseden güzel ya da kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok. Kimse için 'en' değilim, 'daha' değilim. Bu devasa iddiasızlığın verdiği özgürlüğün hastasıyım..."
Cuma günü, gün içerisinde en düşük gördüğü 1,443 seviyesi ile düzeltmenin dip seviyesine gördük diye düşünüyorum. En azından gönlümden geçen :hah: Bist100 ün Mart sonuna kadar 1530 - 1450 arasında yatay bir seyir izlemesi muhtemel gibi görünüyor. Bu süreçde KRVGD nin performansına bekleyip göreceğiz.
Velev ki, endeks 1430 u kırarsa ne demeliyim bilemedim. :wave:
Yarın olası eksi bir açılışta alımlara devam.
Zebani deyip geçme iyisi de var demek ki.
Bu ülkenin sabah 7'de dükkanını açacak yürekli bar ve meyhane sahiplerine ihtiyacı var. :drunk:
Şaha doğru giden kervan
Çok ağlattın güldür beni
Düşmüşem elden ayaktan
Tut elimden kaldır beni
Sanırım bu hissede ky ya yok ya da bu forumu bilen ky bu hissede değil [emoji2371]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kervan gıda: Walmart ile abd'deki zincir mağazalarında bebeto markalı ürünlerin satışına ilişkin tedarikçi sözleşmesi imzalanmış olup ürün tedariğine başlandı
Kervan gıda: Yemeksepeti ve ingiltere'de "amazon" ile bebeto markalı ürünlerin satışı için anlaşmaya varıldı
Kervan gıda: Aynı şirketin güney amerika bölgesinde yer alan zincir mağazaları için de ürün listeleme görüşmeleri devam etmektedir
Ben, temenni ile karışık, Kervan Gıda’nın 2021 ve 2022 yılının şirketi olacağına inanıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilanço geldi..
Bedelsiz sermaye artırımı ve temettü açıkladı ama kimse yok ilginç.
Kervan gıda'nın 2020 yılı 12 aylık konsolide net karı 122.140.796 tl (2019/12 aylık: 75.038.736 tl)
#KRVGD hisse başına brüt 0.1333TL temettü dağıtımını ve %28 bedelsiz sermaye artışını Genel Kurul’a sunacağını da açıklamıştır. Temettü dağıtım oranı %20 ve temettü verimi %0.7’dir.
"WALMART"
Bu gerçekten çok önemli bir anlaşma Kervan için. Şöyle ki;
"Türkiye'nin 500 büyük şirketinin toplam net satış değeri Amerikan perakende devi Walmart'ın 514,4 milyar dolar olan satışlarının yüzde 58,4'üne ancak erişti.
Türkiye'nin en büyük 500'ünün belirlendiği Fortune 500'de yer alan şirketlerin toplam net satışları 2018 sonu itibarıyla 1 trilyon 588 milyar 380 milyon lira oldu.
Bu rakam Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 31 Aralık 2018 tarihli döviz satış rakamı baz alınarak hesaplandığında yaklaşık 300,2 milyar dolara denk geliyor."
https://tr.euronews.com/2019/07/06/t...arta-erisemedi
2018 yılı verilerine göre böylesine büyük bir dev ile anlaşma fazla yankı bulmamış gibi duruyor Türkiye piyasalarında. Sadece haberi Kent gıda duymuş gibi görülüyor. Amerika ile durumlar malumken Kervan Gıda dan bana göre ses getirmesi gereken bir anlaşma.
Piyasa nasıl değerler bilemem tabi. Takip edelim bakalım...
Yatırım tavsiyesi değildir. İyi seanslar
Bu hengamede yabancı mal mı toplamış . Yükü sevda olan kervanı kim satın almaz ki.
Daha 3 gün önce "kendi isteği ile" istifa haberini yalanlamıştı. Yaprak dökümü...
Türkiye özelinde USDTRY ve borsa dünyadan negatif ayrışmaya rağmen,
17.15, 16.80 seans içerisinde olası geri çekilmelerde alımlara devam.
Kısa, orta vade risk mi? evet risk. Sepet bu günler için var.
Güncel soruya aranan yanıt; Evdeki temizlik, yaraya merhem olacak mı?
Salı sabahın bu erken saatinde Anadolu rock temalarıyla günümüz aydınlansın...
https://www.youtube.com/watch?v=lkZd2lBQb2c&t=17s
Yav hadi gap dolduracan ne yapacaksan yap bi çıkacakmış gibi yapıp aşağı basıyon spek ah pardon bunların adı değişmişti piyasa yapıcı güzel bir blanço güzel anlaşmalar temettü bedelsiz daha ne olsun saçma sapan düşüş.Normalde böyle olumlu kesinleşmiş haberleri olan hisseler 3-5 hafta tavan gider bu tam tersi olumsuz bişey varda bizmi bilmiyoruz acaba. Bide yıldızlı pazardaymış. Bak böle devam edersen sataram şekerleri hııı.
Geçmiş olsun iflah olmaz bu hisse. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Bu hareketlerle brüt takas eli kulaginda olsa gerek. Hareketler cok fırıldak niyetleri ky yolmak artik anladık.
Döve döve de zorla mal alınmaz ki seve seve gönülden olsun her şey adımız sevda yüklü kervan bizim.
Kapıyı da kapattı artık heç soğuk neyin girmez önümüzde yaz nasıl olsa tutmayın gayri bu develeri.
merrill'in 167 bin lotu kaldı onu da yarın satarsa ardına yükseliş beklerim.. hadi bakalım şekerci yüzümüzü güldür.
17,48+2 maliyetli hisseyi yaklaşık iki buçuk ay sonra 14,25-1 den sat. Beş gün sonra 19,99+2 maliyetten tekrar al. Bugün 17,10 tekrar sat. Yetmedi bu kağıt çok iyi olacak en az 7 hafta tavan tavan gider diye 18,10 dan tekrardan al. Yabancı görünümlü Z.Yağlı nur yüzlülere kazandırmak sevaptır diyerekten avunuyoruz.
Akıl kıtlığı zor zanaat vesselam. :Sad:
Şirketimizin 29.12.2020 tarihinde yapmış olduğu "Yatırımlar Hakkında Bilgilendirme" başlıklı KAP bildiriminde bahsettiğimiz 5. Jelly üretim hattımızın yatırım süreci tamamlanmış olup hattımız devreye alınmıştır. 5. Licorice hattımızda olduğu gibi 5. Jelly hattımızın da %90'ın üzerinde kapasite kullanım oranı ile üretim yapması planlanmaktadır. Bu üretim hattıyla beraber Jelly kategorisindeki üretim kapasitemiz %26,5 oranında artacaktır.
Yatırımlarımızla ilgili gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Saygılarımızla,
Hayırlı olsun...
son günlerde piyasasını bozan bir kaç aracı kurum var resmen test merkezine çevirdi tahtayı seans içinde eksi 3 lerden alıp artı 3 yapıyor ve bunu 300 bine kadar lot alarak yapıyor çok hızlı bi şekilde malı boca ediyor bunu yapan kurumlar eskiden gedik yatırım yapardı sanırım orada eskiden çalışan ercan bey şimdi phlip de çalışıyor ayını hareketleri yapıyorlar birde twitte felan yazıyor youtubede kanalı vardı bi zamanlar adamlıktan bahsederdi tabi benim ki şüphe ve tahmin elimde kanıt yok eğer o değilse AF etsin ama kurum da başka bi çalışandır netice de phlip yapıyor bu hareketleri
Z.Yağlı ya da her kimse, elinden geleni yapaz İSE hatırım kalır... Bekleyip görelim. neler olacak????