Telefon 0850 211 0111
Hsbc sana yeni para diye 1 kez 19 verir sonraki ay anında indirir faizi....ayrıca başındanda konuşsan nuh der peygamber demez yüksek miktarda çıkmak istersende eft ücreti alır...tripte atsan eft masrafını af etmez...bu bankaya mevduat konusunda çok güvenmeyin..
Düne kadar en düşük faiz verenlerin ele başıydı...birçok şubesini Türkiyeden kapattı...sağlam bankadır markadır ama faiz konusunda arkanı ilk döndüğünde ense köküne yapıştırıverir tokadı...
Chucky..........................yeşil
Öncelikli bugün valörlü başlatmıyor. Başaran arkadaşlar şube ismini de paylaşırsa seviniriz.
Ayrıca an itibariyle 250 bin için ne kadar EFT masrafı alıyorsunuz sorusuna şimdiden çıkmayı düşünüyorsunuz o zaman gelsin "hallederiz" tavrında belirsiz cevaplar veriyor.
Son olarak bunun bir hoş geldin faizi olduğu söylenmiyor. Dediğiniz gib eksik bilgi ile müşteri çekilmeye çalışılıyor.
Bankacılığın asıl sermayesi olan güveni vermediğini düşünüyorum.
HSBC premier müşteriden eft masrafı almıyor. Hiç ödemedim.
Temdit de faiz düşük verirse anında daha iyi veren bankaya eft yapıyorum.
Sürekli aynı banka ile çalışılırsa ve ikili ilişkiler ile çözülemeyecek sorun yoktur diye düşünüyorum.
Ben de 3 yildir premierim..
Su ana kadar hic bir seye tek krs odemedim.
Buna yurtdisi swift de dahil.
Hsbc iyidir ama zenginler icin bir bankadir.
Syg,
17 Subat'da vade donusu o 19% u ben de zorlayacagim.
Syg,
Bu kadar borsayla ugrasan insan olması komik geliyor bana Turkiyede.Aslında oyun, yazılım sırketleri kurup buyutmek ve satmak daha mantıklı değilmi?siz bir hisse alıcaksınız ve zengin olacaksınız oylemi :)
Uzun zamandır hasret kaldığımız bir duruş sergileniyor merkez bankasında
HSBC ile konuştum.
Valör nakit mi EFT mi gelecek diye sorduklarına göre öyle keyfi uygulama yapılıyor. sanırım MT sinin elinde herşey. onlar tanımlıyormuş bu uygulamayı.
ama valör yok diyebiliriz.
250 bin alt limit ve faiz %19 . yani 2M dahi olsa aynı derler.
masraf yok.
vakıf özel 1M için opsiyon 7.20 den dolar alırım. vade bir ay veya mart sonu olabilir.
%21.5 faiz
Dolar alımı için hiç acele etmeyin. Sakalım yok ama dinleyin kardeşinizi dua edersiniz 6,10 kemiksiz gelecek. Polemik yapmak istemiyorum ama çok net görünüyor grafiklerde
yanlış anlama ama..
1. 6.10 dolar grafiklerinde gözüküyorsa hiç düşünme borsaya dal..
2. 6.80 ler 7.20 lerden ağustos 2018 de döndü idi..Bugüne kadar bir önceki zirvesinin altına düşmeden devam etti.
3. MB eksi rezerv de iken 6.10 a kadar dolar basacak derecede ülkeye dolar girişi olursa alım ihalesi açma yolu ile müdahele eder..
4 6.10 dolar kuru ithalat patlamasına neden olur gerçi ihracatçıda bu işten memnun olmaz..
Yani zorrr..
Yanlış anlamam fikrinize saygı duyarım gelecek bakalım neleri gösterecek.faizin yüksek kaldığı yerde dolardan hayır gelmez ben sopasını yedim ordan biliyorum
Arkadaşlar vakıfbank ın oranları nasıl...
Arkadaşlar bildiğim kadar hsbc de eft limiti 300k 1m yatirdiginda sonraki faizi begenmezsen 4 günde portföyünü boşaltmak zorunda kalabilirsin
Ayrıca doları 7,20 denbulursam hemen alirim
HSBC yi aradım Mt yüzde 15 oran larımız dedi. Daha önce müşterimiz olmadığınız için şubemize gitmeniz gerekiyor dedi ordan yeni bir oran alabilirsiniz dedi. Yani telefonla olmaz dedi vay anasına dedim bende
Burgan sube 17 veriyor.
doların stabil kalması düşmesinden daha faydalı. bu stratejide devam edecektir.
Vakıfbank 204000 TL 43 gün 17.9 dan bağladım...
Gunluk giden icin en iyi secenek nedir TL de?
Syg,
3 para birimli mevduat