MAKTK an itibarıyla 3.41 % 8.5 pirim var daha ne olsun. Bir MEPET geride kaldı .ytd.
Printable View
MAKTK an itibarıyla 3.41 % 8.5 pirim var daha ne olsun. Bir MEPET geride kaldı .ytd.
Selam çelik hocam yayla için grafik ne diyor senin pencereden tşk şimdiden
Selam hocam .iştesiniz herhalde kolay gelsin.
beklemedyiz hakan hocam megap bekliyoruzSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tam 9.60 ta hocamSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi akşamlar çelik hocam merhaba yeni üyeyim. mtryo hakkında düşünceleriniz nelerdir?
yanıltmaz hakan hocam yanıltmaz inşallah SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hakan hocam sokm hakkında ne düşünüyorsunuz
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esma yarın için al sat yapacağımız hisse var mı inceledin mi
iyi akşamlar cümleten
Üzerimde bir şanssızlık var ki.. buradaki arkadaşlara teşekkür ediyorum.. Hocama teşekkür ediyorum ancak son zamanlarda satış yerlerini kaçırıyorum. Karımı alamıyorum..
Çok ta sabırlıyım. Gerek günlük alım satımlarda gerek uzun vadeli hisselerimde..
Şöyle Yaprak gibi bi orta vade hissesi denk getiremedim ya hayatımda...
Alsam sabrederim karımı alırım..
Ama bu sefer de yanlış hisselerde sabırla bekliyorum... nasip, olmayınca olmuyor benimki... inşallah sizlerin işi rast gider..
Buradaki bütün herkese hayırlı bereketli bol kazançlar diliyorum.. emeklerinize sağlık...
iyi geceler çelik.hocam nasılsınız ?
bende parayı bulamadım kovaladım hep kaçtı artık kovalamıyorum sadece bekliyorum o beni bulsun :) ama dert etmiyorum para beni bulsun :)
iyiyim hocam çok şükür sizi ve forumu elimden geldigince takip etmeye çalısıyorum
yarın günlerden ihlgm günü başlarmı mebes ne diyorsun hayalleri olan uyumaz :):) eski bir hasan meşe sözü :):):)
aylıklar uyanmaya başladı ağır abi ülker :)
İyi geceler hocam
hocam yılllık hisselerimizden sanko için düsüncelerinizi merak ediyorum
Hayırlı akşamlar Hocam ya.. parayı bulamıycam galiba ben.. çok sabırlıyımdır. Ama bi Karton vardı baya bi yüklü.. bedelsiz haberinden hemen önce sattım.. hem de çok uzun zamanlar elimde tuttum.. direkten döndü..
Kutpo çok uzun süre tuttum, baya bi vardı elimde. Erken vedalaştım çift hanelerin başlarında..
Bir kaç sefer de buna benzer talihsizlik yaşadım bu yıl..
Bir daha da böyle bir şey yakalayacağımın ümidini kaybediyorum...
Kısa vade hisse sevmiyorum.. orta vadeli de bir daha bulamam galiba.. elimdekinden de bir şey beklemiyorum artık..
ama sizleri takibi asla bırakmam..
Üstad yok mu şöyle snkrn gibi bir hisse :)
Celik hocam 3 gündür Polho da satış oldu ve karşılandı. Bugün son saatte tekrar alisa döndü ne düşünüyorsunuz...
teşekkur ederim hocam onlar ne derse desin hocam biz inandığımız hayallerin peşindeyiz SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cay içip geliyorum
PARSN'ın yanına 7 iş günlüğüne bir miktar ANELE ekledim.
P + A
A + N
R + E
S + L
N + E
Y.T.D.
Tam aklımdan geçeni söyledin kardeşim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.