Katırcı bilmediğin tanımadığın kişilere bu kadar hızlı yürüme.
Okuduğunu anlamayan kişilerdensin anlaşılan.
Git yazdığımı bir daha oku ,sonra gel özür dile.
Printable View
AH AH
bummer gelsede BOMBA ATSAN düşmez bu borsa dese,
şu anda karşı cevap verecek ne kadar çok kişi var :)
gelip yazdı mı yoksa?
kaçırdım mı?
Yabancı ve türk siteler mevcut. Bizde btc türk paribu dışarıda binance bence. Üyelik ve almak cekmek ciddi id yani kimlik doğrulama isteniyor. Aldıktan sonra ister oralarda ister başka yerde saklarsınız. Bu PC olur cep tel olur veya usb çubuklar .. olmadı özel aletler trezor gibi. Hiç olmaz ise ezberlemek ile olur.
Endekse dolar bazlı bakanda yok galiba temiz 15-20 gün elumizaaaa verdilarrr türküsünü şöyler longcular
Bu arada ufak bi not..
Naci RTE nin has adamıdır..
Asla sözünün dışına çıkmaz..
Öyle herhangi birisi gibi değildir..
RTE Görevden aldı ise Naci de ona şükranlarını sunuyorsa büyük ihtimal başka bi pozisyona geçirecek Naci yi..
Hazine bakanlığı olabilir..
Berat le birlikte birleştiril miş idi bu 2 bakanlık..2018 temmuz unda..
O zamanlarda tepki çekti idi..
Yeni başkan da sert bi tavır çizmez ise (ki ilk açıklaması o yönde) bunu normalleşme adımı olarak algılanabilir..
Biden önemli..
HDP konusunda ne amerikadan ne AB den henüz bir ses seda çıkmadı ki...
Alttan alta bir anlaşma mı var ..yok ..Bilemiyoruz..
Dün bi yerde hem biden hemde içeride cephe olmaz acaba Biden tarafı çözüldüde RTE içeride cephe açtı diye yazmış idi..
Oladabilir.
Tekrar yazıyorum..
Yarın için öyle kıyamet günü senayosu beklentim sıfır..
Ve unutulmasın ki çarşamba akşamı dolar 7.50 7.60 idi..
Borsa yatay hatta hafif artı bile açarsa şaşırmasın kimse..Ondan sonra 10 sayfa top atsan düşmez borsa lafı okumayalım..:)
Net de dolasan bir yeni bakanlar listesi var ama aşırı spekülatif olacağı için paylaşmıyorum. Sözde bu akşam yayınlanacak.
15nisana kadar faiz sabit cepte o var.
Yarın kaç olurdan ziyade piyasanın acelesi yok biraz kafayı kaldırınca doların 15 nisan faiz kararına 7.95 +-%1den karşılamak isteyeceğini tahmin ediyorum.
Pas geçerse pazartesi günü ortalamasına getirir, 7.50-60olacak o heralde
100bps hoşgeldin faiziyle 20 olursa ozaman şenlik başlar :)
Kesinlikle Yatırım tavsiyesi değildir
Kim şort kim long bi anlıyamadık ..korkmann oolum :kahkah:
Sayın sevgili el turco :) Sayın jas :)
https://www.youtube.com/watch?v=AjHSRfo-W6g
İhtimal çok az ama + açarsa kazandığım için,%1/2 eksi de az kaybettiğim için şelalede reverse için sevinirim;vadelide mutlu olmak için sebep çok kafa pırıl pırıl...
Okuduğumu anlarım sonra da anlatırım mesleğim gereği..Yazdığın yazının alt kısımına takılmadım..rte gitsin demek azılı muhalefetlik değil onu kastediyorum..Bunların ahmak politikalarını yorumlaya yorumlaya falcı olduk..İstemiyoruz artık bunları kaldırmıyor bünye..Böyle tutarsız politikalar içinde bir 10 yıl daha geçmesin istiyoruz..Böyle düşünen milyonlar var bu insanlar azılı muhalefet ve ya ülke batsın rte gitsin kategorisini haketmiyor!..
Daha ortada bi bakanlık yok da ondan..Yapılabilirdi ama RTE heyecanı seviyor belkide..:)
Yada dolarcılara bi güzellik hazırlıyor belki..Belli olmaz..Kesinlikle bir piyasa adamı ama..UNutmayın bunu..
Naci nin faiz artırımları kesinlikle REİS onaylı idi..
Naci kafasına göre hareket etmez..
Bu cepte..
Asıl konu..Biden ve ABD cehpesi..
Orası çözülür ise MB başkanı ben bile olsam dolar gevşer..
Üstüne de faizleri gevşetebilirler..
Esas konu Biden..HDP konusunda batı dan hala bir büyük bi tepki gelmemesi de enteresan..Şimdiye kadar hepsinin ayağa kalkması lazım idi..
BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
11d
Merkez Bankası Başkanı'nın değişmesi piyasaları nasıl etkiler?
Konuşma balonu Reuters'a konuşan bir fon yöneticisi: â›Uzun ve karanlık bir pazartesi günü olacakâœ
Bunların hepsinin sülalesini sikkkkkkm.
Çok seversiniz ya .
Müjde verilir bu ****** çocuklarına konuşur yersek
Böyle haberler çıkar bunlara konuşur.
Salyası akan KÖPEK ten farkları yok.
Bu yüzden TÜRK ün TÜRK ten başka dostu hiç olmadı.
Yeni mb rt e ye tesekur etmemiş birde twitte resmi yok ilginç şeyler oluyor. [emoji3]
twitterda listeler havada uçuşuyor...kabine değişikliği ile ilgili...hatta hazine ve maliye bakanlıklarının yeniden ayrılacağı iki farklı bakanlık olacağı söylentileri falan fıstık...her yerden bir ses çıkıyor...belki de gerçektir yeni kabinede belki şimdiki bakan olmayacaktır...o yüzden de gider ayak hiç etliye sütlüye karışmamayım ben modundadır...kim bilir...
Ankara kuşu bakanın gittiğini ima ediyor [emoji3]
sanki sabaha sakişnleyecek ortalık bi doalrda durum karışık
oda merkezden geelcek net açıklamalara bağlı
Adam bildi !(SONGUR başkan)
düşünün piyasaları etkileyecek bu kadar önemli bir kararı adam biliyor ve bunu da yayımlıyor....
.....
......
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
7d
Rusya devletine bağlı medya
Reuters: TCMB Başkanı Kavcıoğlu bugün bankacılarla bir araya geliyor https://sptnkne.ws/FFut
Her telden çalıyor bunu neden yapıyor çünkü Türkiyede 2 kutup olduğu için aynı filimi çekmek istiyorlar .
Böl,parçala,Yönet.
Doğru temettü var ve Ereğlinin endeks 30'da ağırlığı % 11.
Normal zamanda Ereğli böyle bir düşüş yapsa, endeksi % 1,1 aşağı çeker...
Ama bizdeki endeksler getiri endeksidir. Yani temettü nedeniyle düzetmeye tabi tutulur. Çarşamba seans öncesi endekslerde düzeltme yapılacağı için, temettünün endeks üzerinde etkisi -0- olacaktır.