vadelilere bak.. %-3,27 GUBRF...FROTO -2.60..yazık
Printable View
vadelilere bak.. %-3,27 GUBRF...FROTO -2.60..yazık
Acil faizleri 25 30 lara çekmeleri lazım iç piyasayı gözden çıkarıp.. 2.ci 2018 kur atağını artık ülke kaldırmaz bence
Atak derken yüzde 40 50 den bahsediyorum
DW Türkçe
@dw_turkce
·
2d
Amerikan basını: ABD Başkanı Joe Biden 24 Nisan'da "Ermeni soykırımını" tanıyacak
Tanımazsa sülalesini .................
Adam piyasaya güven verdi doları 8.50 den 7 ye indirdi yabancı yatırımcı 10 b dolar getirdi rezerv yapmaya calısmalıyız diye ekstra hiçbirşey yapmadan kitapda yazanı yaptı doğruları uyguladı diye bir gece yarısı görevden alındı. Aç adam bunu düşünmez. Oyüzden herkes fakir olmalı bir şekilde
Orada kalsa iyi, daha sonra tapu arsa iş mahkemeleri başlar abd de.
Yanlış bence arttı diye görevden alınsa idi yenisi düşürür idi. Olay istihbarat bence.
Halka arz olup bu gün İşlem görmeye başlayan GWIND devre kesti
-6,13%
At izi it izine karıştı ise demekki it olanlar da aldılar. Bunu engelleyemedi. Son gelende atları istihbarat etti.
thodex battıktan sonra Türkiyeden alt coinlerde yoğun satış ve para çekimi varmış.
bunlar yeniden baba ocağına borsaya döner mi?
sakın buralara gelmeyin burdaki heyecan sizi kesmez artık.
Al sana ortadoğu arap kültürü
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
küçük enişteleri fena satıyorlar...
https://i.resimyukle.xyz/BbT371.jpg
Bugün endeksi garan ve isc ile tutacaklar sanırım.
Her ikisi de artıya geçti.
Bu açıkçılar terse gelebilirler.
bankacılık endeksi lan daha nereye düşeyim mağmayamı ineyim diye tepki verdi...
https://i.resimyukle.xyz/0a63Lc.jpg
odaş;5 GÜNDE 3.75 TEN 2.24 e gelmiş...
SASA,FROTO,GUBRF,EREĞLİ; DUR BAKALIM BUNLARA NE ZAMAN ÇÖKECEKLER..
Ufak ufak kısa ve orta vade portföy yapmaya başladım.
Kademeli olarak.Önceliğim bilançosu iyi beklenen tahtalar .
Robotlar, özellikle yabancının robotu,
Zarar eden, Çok çıkmış,
F/K ve Pd:Dd oranları şişik tahtaları kalın kalın ,
Diğer tahtaları inceden olmak üzere
Tüm tahtaları doğruyor.
Dolar niye koptu gidiyor çözemedim
Lakin 8.10 psikolojik direnç aşılınca
Bi ketempere olduğu belliydi
Yabancılar, yine kendilerinin önden bildiği bizim bilmediğimiz bişeyleri bahane edip, tahtalardan çıkıp dövize basıyolar..
Bu Faiz, bu döviz kurlarında
Ayakta durabilecek şirketler harbiden sapa sağlamdır. İşleri çok zor
Allah hepimize kolaylık versin, ne diyelim
Umalım dolar 8,40 bandını aşmasın
Döviz açığı olan, Faiz borcu , nakiti az şirketler çok zor zamana denk geldiler.
Yatırım tavsiyesi değildir
Al/Sat/Tut tavsiyedi değildir.
hacimsiz yön bulunur mu ? nereye kıracaksın pala ? saat kaç ta olay tam olarak ?
Bu 10TL raporunu yazan kurum tam bir ******** zaten de bunu haber yapanlar daha büyük ********. Onu söliyim baştan. Çünkü zaten bir kaç satır bir rapor, yaz hepsini o zaman.
Şerefsizler diyor ki raporda, Türkiye orthodox yöntemleri terk etmiştir. Bu yüzden bir dolar/tl tahmini yapmayı DOĞRU BULMUYORUZ. Ama yönün yukarı olduğunu düşünüyoruz, tahmin yapmadığımız ve yönün yukarı olduğunu düşündüğümüz için SEMBOLİK OLARAK 10TL hedef koyuyoruz diyor. Heh işte böle fiyat tahmini yapan kurumun da ...............!!!
-128 milyar dolar, eksi rezerv, döviz satışı mevzusunun geçmişi 2 yıllık
-biden seçilirken soykırımı tanıyacağını söylemişti, geçen hafta zaten deklare de ettiler.
yani bilinen haberleri servisleyip soslayıp piyasayı aşırı veriyorlar. sanki birileri dibini kazımak istiyorlar.
Ağızlara 1 parmak bal çalınmalı yaw..
Böyle her gün her gün sat..
Yatırımcılar!! kaçacaklar..
Arada fışkırtmalı ki "bakın size demiştim borsa uzun vade yatırımdır hadi bakalım maliyet düşürüyorum ben" denilebilsin..
bu noktalardan yapı kredi almayıp kendine borsacıyım diyen falan varsa gitsin pazarda limon satsın daha çok kazanır..:)
ytd
133.800-134.200 gibi bir daha bakalım. Bakalım dayuuuuuuuuu. Çayır çimen geze geze
Yahu bu kripto tosuncuk cidden 2 milyar dolar mı uçurmuş? Bir 5 milyar lira dediler önce. Sonra yok yok 10 milyon dolar dediler. 2 milyar dolar çok değil mi?
kripto işleri sakat gibi geliyor.
Borsada ne aldığını biliyorsun hiç değilse. Sağlam ve temettü veren bir bist 30 hissesi alırsanız da her yıl kar payı alabilirsiniz.
Bu tip zamanlar borsamızda hep olmuştur
94 -2000 lerde de aynıydı.
Tek fark o zamanlar borsa bi düştümü paldır küldür 3-5 ay soluksuz düşer, hiç alıcı olmaz, taban taban giderdi kağıtlar
Şu an Gördüğüm
Emeklilik fonları, Yatırım fonları
Sağlam şirketlere destek atıyor
Bu fonlar tutuyor borsamızı.
Eskiden Emeklilik Fonları, Yatırım fonları yoktu, tek farkı bu bana göre..
Güçlü bilançosu olan şirketler, sert rüzgarlardan daha güçlü çıkar
En çok ileri gidecek olan da güçlü büyüyen bilançolu şirketlerdir.
Bilanço ile çıkmayan tahta, sebepsiz çıkan tahta yine sebepsiz düşer. Aslolan
BİLANÇO LAR, FİNANSAL GÜÇ TÜR.
Düşen fiyatlar, bi sonra ki yüksek zirve fiyat için lazımdır..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al/Sat/Tut tavsiyesi değildir.
Abi borsa işleri büüüle, hergün ekrana bakarsan algın dumura uğrar..
23 martta Mehmet abi 1225 Viobda dibi işaretledi,yaslan arkana bekle
S2en vermiyorlar rallici basganın dediği gibi :he:
dip kırılmadığı müddetce dip diptir.
Dün ve bugün küçük yatırımcılar için 2 dönüm noktası olay oldu.. İlki theodex batınca paribu ve btc türk gibi kripto para borsalarına para akışı kesilecektir.. Zaten 1 haftadır kripto para borsalarında yüzde 20 30 arası düşüş var.millet 40 50 kat gitmiş coinlere hücum edince çok ciddi para kaybettiler..
2.cisi gwind in tavan açmayıp ardından taban olması ile halka arzdan çay çorba dönemi de bitti..