su tablo bıle cok onemlı eylul de baslamıs ekımde performance cok ıyı acıkcası aklımda yanlıs kalmıs ama ay ay harıka bır tablo...kasım ayı da yıldır yıldır yanıo.....fotosunu alın derım...çok tesekkurler
Printable View
Kasım ayı diğer aylara göre çok uç noktalarda..yani çok fazla salsa da bazı yıllarda çok ta getirmiş..benim gözümde iki yöne de en tehlikeli aySM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük grafiğe hiç bakmam. Açıp bakayım dedim (x100) kafayı yersin. Ben bu günlüğe baksam, 11 18 ve 25 Ağustos'taki ÇOK NET formasyonlara gırtlak short girer batardım. Bu ne baba resmen ite kaka götürüyor, gaplı aç sür gaplı aç sür gaplı aç kıpkırmızı engulfing, ertesi gün doji, sonra gaplı aç sür. İyi para kazanmışız valla şansa yaşıyoruz.
Bu arada geçen sene 1 Kasım'da başlayan ralli de aynen böyle başlamış. Hacimsiz gaplı almış sürmüş sonra biraz yatay sonra roket yapıp tepede malı kitlemiş. Kitlediklerinden biri de biz olduk nasibimiz böyleymiş.
Aidatı unutmayın Desperado hocam. Pala çok adildir herkesten servetine oranla aidatı tahsil eder, efendi gibi sonra rahat bırakır huzur içinde işlem yaparsın. Aidat önemli. Hiç bir yerde aidat olayı yazmaz ama o aidat da nasıl nasıl ödenir.
İngiltere'de trafik cezaları net servetine oranlı imiş ya. Bizim aidat da o hesap.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SP500 E bak birde [emoji854]bence bunun nedeni makinalar biz mevcut formasyonları Wisdom of crowd teorilerinden yola çıkarak değerlendiriyoruz. Mesela Trader aşırı alındı aşırı satıldı diye FlAt olur ama algolar aşırı alındıkça poz arttırıyor. Yine saatlikte sat verince full satışa geçip günlük al desteğine geldiğinde anlamsız bir anda mala yüklenebiliyor. İnsan psikolojisi böyle hareketlere anlam veremez. Biz ancak takip edip beraber hareket etmeye çalışabiliriz.
Bu sırada bu başlıkta ne zaman poz paylaşsam işler terse saçma şekilde dönüyor enteresan!!! onun için totem yapıp hafta sonu poz yokken paylaşma kararı verdim. Size de böyle geliyor mu[emoji28]
ALARM ALARM ALARM
Son Erken Uyarı Sayımını verip kaçayım, yumurta kapıya geldiği için bir süre olmayacağım.
İki sayım var:
Siyah: 35633.7 nin biraz üzerinde zirve (Zirve bu hafta içinde) ve yaklaşık 34150-34250 ye kadar realizasyon (en fazla 33750), sonra yeni zirve.
Kırmızı 35800-36100 arasında zirve (Zirve gelecek hafta içinde) ve yaklaşık 34000-34250 ye kadar realizasyon (en fazla 33750), sonra yeni zirve.
Strateji: 35600 üzerinde 36100 e kadar kademeli satış, bu sırada indikatörler dönüş gösterir ise ek blok satış.
Bol kazançlar.
https://s3.eu-central-1.wasabisys.com/iresim/4c2GDQ.png
Emeklerin için teşekkürler Sn.Jas YTD
jas abi senin uyarınıda dikkate alıyorum ama lambert hocamın teorisi bende ilk sırada....eğer aşırı bi şortçu birikmesi olursa yukarıda sürebilirler tabiki.....
bu sayım yanlış....itkilerde 4. dalga 1. dalgayı örtemez...ed olsa o zaman zaten a-b-c şeklinde 3 lü kalıplarla sayılır...zaten ed olarak sayıyorum ben desen son 5. dalgayı yine a-b-c şeklinde sayman gerekir ki sen onu da 1-2-3-4-5 şeklinde saymışsın...LD desen o da zaten 1. dalga veya A dalgasında olur.
Deutsche Bank: TL'de hedefimize ulaştık- Bloomberg HT
Deutsche Bank, Türk lirası için hedef seviyelerine ulaştıklarını ama dolar karşısındaki
yükselişin ne kadar sürdürülebilir olduğuyla ilgili şüphelerinin devam
ettiğini belirterek Türk lirasında uzun pozisyon tavsiyelerini geri çektiklerini
söyledi.
Bloomberg HT'nin haberinin tamamına linkten ulaşabilirsiniz.
https://www.bloomberght.com/deutsche...lastik-2286676
2 ay daha idare eder yatayda belki haciiii..
Dolarizasyona devam her yerden her zaman..
En kötü coin alırım [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abi orda bi incelik var, genelde teşvikiye ve ortaköy camiinde, sabetaycı,dönme yada üst düzey masonlar için söylenir o söz...ışık denilen şey nuru ziya yada luciferin ışığıda diyebiliriz....bizim nurlar içinde yatsın sözümüzden farklı bişeydir...ulu mimarın ışığıdr o ışık:)
1627 lönk tek 1 kontrat günün ilk pozu hayırlısı bakalım.
Türkiye ekonomisi, 2021'in ikinci çeyreğinde %21,7 büyüdü.
1,626 biraz short açtım...
can sıkıntısı diyelim...
Her sabah aynı terane yüksek aç oradan malı patlat sonra hacimli düşüyor gibi yap aşağıdan tekrar hızla yukarı Çek. Palanın gözü yerlinin cebinde ;)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dolarda,PİSTON AŞAĞI formasyonu var.Şoför atladı:)
Thy ye asla küsmeyin [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İLBER HOCANIN şu ifadesi çok hoşuma gider.Mezarlıklara yazmanın anlamı yok.Zaten mezarlığa giden o gerçekle tanışıyor.
Anlamlı olması için MAKAM ODALARINA,KOLTUKLARA,BANKALARA YAZMAK LAZIM:)
Özellikle de siyasi koltuklara...Yapışan bir daha gitmiyor.
https://i.hizliresim.com/hroz9x9.PNG
Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
I've been around for a long, long years
Stole million man's soul an faith
And I was 'round when Jesus Christ
Had his moment of doubt and pain
Made damn sure that Pilate
Washed his hands and sealed his fate
...
...
Pleased to meet you
Hope you guessed my name, mm yeah
But what's puzzling you
Is the nature of my game, mm mean it, get down
..
..
"Sympathy for the Devil" .. Rolling Stones
4 e çıktım maliyet 1626SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolardaki gevşeme ile endekste yeni bir oyun alanı açıldı, kullanacaklardır.
son dönemde havacılık ve banka hisseleri primlendi. ama tarihsel seviyelerden uzak elbette.. favorim olmasına rağmen kchol konusunda ise tereddütlüyüm, outperform etti endeksi son dönemde, biraz izleyeceğim..
bi hinlik üçkağıt olmazsa breakout geldi bence üst kata çıkıyoruz. bant değişimi yapıştır gelsin +3000
makineler sineğin yağını çıkarmaya programlanmış durumda.. mesela tüm havacılık hisseleri, tavhl, pgsus, thyao nerdeyse tandem halde gidiyor..fırsat (alfa) bulmak daha kolaydı ama şimdi makinelere programlamışlar..eskiden 1 ise şimdi belki 10 farklı odak..bizde o "10" 'un içindeyiz ama oyun zor..hissediliyor..
birikmiş tl mi yeni ay girdiği için bugün 8,30 dan tl den dolara çevirdim.
fon kurallarına sıkı sıkıya bağlıyım... :)