Endirin...Bize çok F 16 ilazım. 40 tene yetmez.Alıntı:
iddia: Ali Ağaoğlu'nun dolar yüklü jeti F-16'lar tarafından zorla indirildi.
:))))))))))))))))
Printable View
Endirin...Bize çok F 16 ilazım. 40 tene yetmez.Alıntı:
iddia: Ali Ağaoğlu'nun dolar yüklü jeti F-16'lar tarafından zorla indirildi.
:))))))))))))))))
Bizim coini koymaya musade etmez hee...
O zıman covid 19'dan vefat eder abi...
Turkiya, Almanya ve Urusya ihaleler bu 3 ulkenin sirketleri tarafindan paylasiliyor. Mesela Fransa alamiyor. Ingiltere adam olursa, Urusla iyi gecinmesi şart, bu üçlünün arasına girebilir.
Ilahi Abi sen cok yasa
O bize kose yapanlar da
Olsunler madem
:))))
Onlara didik di mi,
Adam olun
Ama
Madam oldular
:)
https://i.hizliresim.com/ofi445l.jpegAlıntı:
Özhan Öztürk
@0zhan0zturk
·
13d
Caddebostan plajı, #İstanbul 1965
O tarihte daha dogmamisim be ya...Ama 1976-86 arasi cocukluk burada gectiydi. Yaninda bir plaj daha vardi, Resit Bey Plaji. Arkadaki köşk Kemal Has'a aitti. Çok kufurbaz bir adammis, Adapazarli Celepci furduydu bunu, öldüydü o zamanlar.
Taksim'de mezarlik satiyordum. Seneler sonra o köşke gitmistim, iş görusmesi icin.Köşkü Bedii Cihaner diye bir Mardinli almisti. Adnan Kasikcinin ortagi derlerdi.
Kemal Has vuruldugunda biz 4 cocuk her gun o plaja giderdik. Adam vuruldu, bu kosk satilir, biz burayi alip burada oturabilir miyiz diye gunlerce konustugumuzu hatirlarim.
Ķöşk senelerce bos kaldi, seneler sonra da satildiydi. Hic birimiz alamadik.
Aslinda icimizden biri gercekten isteseydik alabilirdik. Hayat didigin, yaptigin secimlerin sonucudur.
Bu hayattaki en acikli sey ise, bir insanin problemin kendisinden kaynaklandigini gorememesidir. Bu sozu Jung soylemis abi.
Insan goremiyorsa, hep ayni olay ve benzer kişilerle karsilasir durur.
Ders öğrenene kadar sürer.
Bu plajlarin bitisiginde ise Caddebostan Maksim vardi.
Cemil Topuzlu Caddesi. Yine o tarihlerde Caddebostan Maksim'in sadece 300 metre berisinde bir gazino daha acilmisti. Stardust Gazinosu. Turgut Akyuz diye bir adam, guzel bir kosku tadilat yapip, cok guzel bir gazino haline getiriyordu.
Iste Caddebostan plajindaki o dort cocuk, gazino haline getirilen koskun bahce duvarinin ustune oturmus, tadilat calismalarini izliyorduk.
9-10 yaslarindayiz. Metin didi ki, oglum didi, 300 metre ileride Caddebostan Maksim var, Fahrettin Aslan bu adami yasatir mi laaa?
Recep didiydi ki, herkeş nasibini yer. Ben gulduydum, " napcak adami oldurecek mi" didiydim.
15 gun gecmedi adam olduruldu.
https://eksisozluk.com/turgut-akyuz--1511325
Burada pek cok iddia var. Galiba bir de Gayrettepe'de Stardust varmis.
Kimleri?Alıntı:
Prof Dr Güner Sönmez
@DrGunerSonmez
·
6d
Hiçbir yararı olmayacağını bile bile insan kalmanın çok önemli olduğunu düşünüyorsan, onları yendin demektir.
George Orwell
"İnsan bedenine sahip olan herkeş insan degildir" abi. Bunu cok iyi biliyorum.
Kaset mi var? Eyvah eyvah....Alıntı:
Gökhan ÖZBEK
@gokhanozbek
·
6s
Konu atkısıydı, şimdi çapkınlığı…
Siyasal İslam Vol: 9493
Abi bu nasıl bir şey be ya. İyi tarafından bakarsak, burada dedikodu yapan meraklı insanlar yoktur.Alıntı:
Vaziyet
@vaziyetcomtr
· 15s
Muğla Bodrum'da, emekli öğretmen Çetin Akıncı'nın 5 yıl önce evinde öldüğü ve cesedinin çürüdüğü ortaya çıktı.
Tabii bunun cenazeye bir faydası olmaz. Yaşayanlar için faydalı olabilir.
Ev satın almak için iyi bir yer.
Vol: 9493 ne be ya?
Mahşerin dört atlısı sırayla ziyaret edecekler be ya.Alıntı:
Ufuk Coskun
@ufukcoskunn
·
8s
Bir sonraki adım kıtlık.İyice cesaretlen sahtekar bilimciler şimdi de insanlara kendi türünün etini yemeyi öneriyor.İnsanlar metaversede yapay bir hayat sürerken hem gerçeklik algısını yitirecekler hem de yeşil doğaları için gerekirse yamyamlık yapacaklar.
Anlaşma imzalandı ve koridoru kabul ettiler. Neyi muzakere edecekler?Alıntı:
Ermeni Haber Ajansı
@ErmHab
·
21d
Paşinyan: 'Koridor' değil ulaşım yollarının açılması konusunu Türkiye'yle müzakere etmek istiyoruz.
Bu arada Azerbaycan niye bize para vermiyor? Tek millet iki devlet degil miydi?
[QUOTE=ayvagobeknuri;5637905]Vol: 9493 ne be ya?
https://www.jonturk.tv/mutedeyyin-ve...urmus-halleri/
Çelişki yok. Adam zati "bir lokma bir hirka felsefesinde degilim" diyor.Alıntı:
Mücahit Birinci’nin eleştirilere “Aslında sıkıntı şu… Biz kimiz de o atkıyı takabiliyoruz dimi… Mütedeyyinler, maneviyata sahip insanlar kim ki… Dünyanın meşru nimetlerinden tek, azınlık ama egemen düşüncenin kurşun askerleri faydalanır. Bu azgın azınlığa göre biz, “Bizimkiler” dizisindeki kapıcılarız” diye karşılık vermişti.
Referansı Islam olanlar cinsel manada kuduruk olurlar. Bunda ne var abi? Ufak yasta bir cocuga musallat olmamis, biseksuellik yok. Biseksuellik de ozel hayat ama Kuran'a uygun degil. Yani Kuran biseksuellige mudahale ediyor. O yuzden biseksuellik yok diye yazdim.
Ama ufak çocuk???? Neyse...
Ihracatı yasaklamak gerekir mi?Alıntı:
Jean de Smyrna
@de_smyrna
·
13s
Efendiler, zeytinyağı alınız. Zeytinin anavatanından, memleketten bildiriyorum, fabrikalar deli gibi piyasadan 35-40 tl’ye yeni hasat yağ topluyor, muhtemelen yurtdışı müşteri buldular, iç piyasada ciddi yokluk yaşanacak. Sonra kışın litresi 100 tl’ye bile bulamayabilirsiniz.
Dt.AlbayTooth
@AlbayDt
·
16s
2 sene önce istediğim arabayı almak için 150 bin lazımdı yemeden, içmeden biriktirdim şimdi yine 150 bin lazım.
Ciğer buysa kedi nerde?
SONDAKİKA
Merkez Bankası: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ve Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası arasında merkez bankacılığı konularında iş birliğinin geliştirilmesine zemin oluşturmak üzere bir Mutabakat Zaptı imzalanmıştır.
Pandemi öncesi Dr.Vefa diye bir dizi vardı.
Bilincalti ya da bilincdisi kodlaniyor diye bosuna yazmiyorum.
Simdi Destan diye bir dizinin reklami var. 1.olmuş galiba.
Seyretmedim ama senelerdir yazdiklarimin tamami vardir o dizide.
Disil güc, ulkuculuk, orta asya. Hatta Çin'deki Uygurlar.
Turkiya'da siyasetin gelecegini o diziden takip ediniz.
https://m.bloomberght.com/deutsche-b...ahmini-2292839
Acil faiz arttirimi mi didi o.Alıntı:
Deutsche Bank, para politikasında herhangi bir değişiklik olmadığı sürece Türk lirasındaki zayıflamanın önümüzdeki günlerde de devam edeceğini öngördü. Banka, analizinde piyasaların halihazırda TCMB'den gelecek 100 baz puanlık acil bir faiz artırımına göre pozisyonlanmaya başladığını söyledi
Olumm siz Tayyip Agamı tanimamissiniz. Tayyip Agam sizin icinizden gecer.
TayyipbAgam bunu gorunce şöle diir:
Uleny Gavcıoğlu 200 baz puvan faiz endir...okka...
Aç kaleceğiz. Ossun be ya. Parasi olan da aç kalecek. Dolarin var deye sevinme.
:))))))))))))))))))))
https://i.hizliresim.com/ofi445l.jpeg
????????????????? - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
çok rica edecem bir daha olmassın saygıdeğer arkadaşım.
https://i.hizliresim.com/1tsy9dr.jpeg
https://i.hizliresim.com/32rt4sc.jpeg
https://tr.sputniknews.com/20211125/...051140286.htmlAlıntı:
Sohbet
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
Rusya devletine bağlı medya
Ayasofya'da kırılan taşın altından 5 parça İbranice yazı çıktı
Acayip bir Spuknik haberi. Yazilarin Ibranice olmadigini iddia eden cok mesaj var. Istihbari bir haber.
Ethiopian. Olabilir
Ibranicenin atasi bu
Böyle bir mesaj var.Alıntı:
Semi-Auto Heartbreaker
@rockzonrockzzzz
·
2s
@sputnik_TR
adlı kişiye yanıt olarak
Yazı ibranice değil. Eski Nors dilinde, Runik harflerle yazılmış bir metin. Vikinglerin kullandığı bir alfabe. Ayasofya'da başka örnekleri de var bildğim kadarıyla 8-9. Asırlarda, Bizans İmparatoruna hizmet eden elit Viking savaşçılara ait olmalı bu metin.
Rusların Kırım'ı ilhak etmesini kabul ettiler. Ama çok verimli bugday ekim alanlarina el koymasini kabul etmiyorlar. Ruslar cok buyuk yığınak yaptilar. Abd'nin Dedeağaç ve Bulgaristan'daki askeri varligi yetersiz.Alıntı:
MGK Bildirisi: "Kuzeydeki komşularımız arasındaki anlaşmazlıkların, uluslararası hukuk ve toprak bütünlüğüne saygı çerçevesinde çözülmesinden yana olduğumuz belirtilmiştir."
Burada konvansiyonel bir savaş çıkabilir. Abd, Türkiye'nin müdahil olmasını isteyecektir.
Ama Ruslarla savasmak, Turkiye'nin ulusal çikarlarina uygun degil.
Bu bolgede stratejik alan Moldova'dir. Sayet Ruslar Donets ve Donbass'ı ellerinde tutacaklarsa, çok hizli Moldova'yi ele gecirmeliler.
Abd'ye ragmen yapabilirler.
Ruslarin bugday ekim alanlarina ihtiyaclari yok.
Mantikli olan geri adim atmalaridir.
Ukrayna Dışişleri Bakanı:
•Ukrayna'ya yeni bir saldırının çok pahalıya patlayacağını (Putin'in) anlaması için çalışıyoruz ki bunu denemesin.
Duzeltme:
Sur icine girmemislerdir kocamustafapaşaya filan :)) Niye girsin Abi?
Isvecliler IQ da dunyada number one
Sur icinde bizanstan ganimet namina Havadan ve Bedavadan onlari korkutup uzaktan, sonra tabi
2 gemi altin alip
Viinnnn - geriye isvec e
Bence senaryo bu Yani anlamsızca Savaşıp ölmektense
Niye savasip girsin anlamsız zaten hediye dolu altın verdi Bizans onlara
Enayi mi ? Savaşsın viking
Hatirla ,
Dun yazdim ya Manukyan ornegi Hersey pera icin umumevleri kafeteryalar fabrikalar vs vb
Hakimiyet ikincil plan
Coin ler de pera içün
Not: tahmini , o altınlar
1 isveçi bayındır bi yer yaptı yoksa İsveç buzdan bi yer boşa çalış dur bi halt olmaz
2 belki o sayede biz de istanbulu rahat aldık yani parasız adamı dövmek daha kolay
İsveç bilir işini
Bi rulmandan kazanır
Bi büyük mobilya marketinden
Perasız kalmaz
ABD güdümlü füze destroyeri USS Arleigh Burke (DDG 51) Karadeniz'e girdi.
3 saat once girmis. Uyumuşum be ya.
Interpol başkanlığı seçimini, BAE den Ahmed Nasır el Raisi kazandı.
Erhan Altunay
@erhanaltunay
·
1 sa
Ayasofya'da bulunan yazı ile ilgili en büyük gizemler bence şunlar: herkesin gözü önünde bu poşet nasıl kondu? Yazıda yıldız görünce "İbranice" diyen kişi nasıl gazeteci oldu? Bu yazıların ve poşetin "tarihi eser" olabileceği kimin aklına geldi?
Nebati tweet dizisi yazmis. 72 tweet. Benim okuyacak zamanim yok.Alıntı:
Dr.Nureddin NEBATİ
@NureddinNebati
8) 2013’ten beri düşük faiz politikamızı her uygulamaya yeltendiğimizde güçlü bir itirazla karşılaştık. Bu sefer bunu uygulamada kararlıyız.
Coronavirüs’ün yeni varyantı B.1.1529’un bugüne kadar görülmüş en güçlü virüs varyantı olduğu belirtiliyor.
İsrail, B.1.1529 varyantının etkisi nedeniyle Güney Afrika, Lesotho, Botswana, Zimbabwe, Mozambik, Namibia ve Eswatini seyahatlerini yasakladı.
— Vice News
https://www.karar.com/dunya-haberler...kseldi-1640788
Alıntı:
Rusya'da patlama meydana geldi
52 kişi hayatını kaybetti
Fetullah Gülen ile ilgili haberler, iddialar paylasmistim. Dun bir video yayinlandi. Sağ oldugu kesin.
Zehirlendi iddialari ile ilgili videoyu izleyip karar veriniz. Bence dogru olabilir. Nette video var.
Offfffff ulan offfffffffffff....Alıntı:
DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
·
3s
MS | Galatasaray 4 - 2 Marsilya
Galatasaray, gruptan çıkmayı garantiledi.
Alıntı:
Çin'in BM'deki temsilcisi Geng Shuang, Türkiye'nin Irak'taki hava operasyonlarını eleştirip hava saldırıları nedeniyle sivillerin öldürüldüğünü iddia etti.
Ayrıca Irak'ın egemenliğine saygı duyulması çağrısı yaptı.
Türkiye- Pakistan ilişkilerinin limoni olmasınını da anlamış oluyoruz.Alıntı:
Bundan tam bir ay önce de (29 Ekim) Çin BM'de Suriye konusunda Türkiye'yi eleştirip insan hakları ihlali yapmakla suçlamıştı.
Hatta Geng Shuang ve Feridun Sinirlioğlu sert bir tartışma yaşamıştı.
S.Peker'in yaşamakta olduğıu eve İnternet erişimi kesilmiş olup,BAE güvenlik birimleri bölgeye giriş ve çıkışları yasaklanmış.
Yabancı bir HAVA TAKSİ firmasına ait bir jet'in örtülü olarak kiralandığı ve MİT'le ,tahliye operasyonu yapılacağı,ROTA'nın TÜRKİYE olduğu bilgimiz var.
DNA analizi sonuçlandı: “Müslüme Yağal'ın dedesi biyolojik babası çıktı.”