Sektörde çalışan bir doktor olarak ky için bir mahkeme süreci olursa her türlü yardıma hazırım.......
Sektörde çalışan bir doktor olarak ky için bir mahkeme süreci olursa her türlü yardıma hazırım.......
Seviyesizlik iceren agresif tutum ve ifadeler icin tum paydaslardan ozur dilerim.
Unlu tahtaya sahip çıktı görünüyor...
Tabi ki geri satmazsa.
Patron garantiden sattı Tahtayı yapan tankutlar da alım yapmış olabilir.
Bir açıklama gelir mi acaba.
Borsada kar da olur zararda, hisse çok düştü evet. Olan oldu artık.
Umarım en kısa sürede 40 lı seviyelere tekrar gelir.
Yatırım fonlarına 17099 lot gitmiş.
2 Milyon lot daha ortaklardan biri borsaya hisse kote etti. Millet o kadar bıkmış ki bundan yazan olmamış. Gerçekten tam bir hayal kırıklığı oldu bu hisse halka arz olduğundan beri devre kesici ve ortak satışları dışında haber yok maalesef. Bilim adamları dedik güvendik hepsi "borsa kaplanı " çıktı...
https://i.hizliresim.com/emu34vv.png
Tankut sende şirket yöneticisiydin, hangi çabayı gösterdin hangi başarıyı sağladın da böyle methiye düzme hakkı görüyorsun kendinde? Gönül rahatlığı vicdan sahibi olanlar için geçerli olabilir.
Bağımsız yatırımcı & bağımlı manipülatör
Anatolia tanı istanbul endüstri ve ticaret serbest bölge şubesi tarafından yapılması planlanan ilave yüzey temizleme ve kaplama tesisi projesi ile ilgili çed süreci başladı
çevre ve şehircilik bakanlığı çevresel etki değerlendirmesi, izin ve denetim genel müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:
Istanbul ili tuzla, ilçesi istanbul endüstri ve ticaret serbest bölgesi, aydınlı serbest bölge mahallesi, matraş caddesi, no:18/z02 g22b13a3c pafta, 162 ada, 6 parsel (1620 m2) mevkiindeki anatolia tanı ve biyoteknoloji ürünleri araş. Geliş. San. Ve tic. A.ş. Istanbul endüstri ve ticaret serbest bölge şubesi tarafından yapılması planlanan ilave yüzey temizleme ve kaplama tesisi projesi ile ilgili olarak istanbul valiliğimize sunulan p.t.d. Dosyası çevresel etki değerlendirmesi yönetmeliği'nin 16. Maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin çed süreci başlamıştır. Ilgililere ve kamuoyuna duyurulur.
Günlük 2 milyon üç aylık 15 milyon hisse tahtaya geldi.Ak yatırıma yeni gelen 2 milyon lotu tahtaya basarak mı verecekler yoksa direkt Tankut a mı verdiler zamanla belli olur.
https://i.hizliresim.com/2nvrysj.png
KAP'ta SERMAYE VE ORTAKLIK YAPISI BİLGİLERİ kısmında bulunan "DİĞER" başlığı altında 40.417.357 lot gözüküyor, "fiili dolaşımdaki pay" ise 32.400.341 lot olarak gösterilmiş. Hala eskiden Tankut İkizler'de gözüken 8 milyon lotun kimde olduğu belirsiz ve fiili dolaşımda değil.
Deniz Yatırımın vermiş olduğu hedef fiyat zaten bu durumla ilgili.Bir çok fonun hisselere girebilmesi için iç tüzüğünde araştırma raporu vb. kurallar mevcut. Prosedürü gerçekleştiriyorlar.O hisselerin belli bir süre sonra fonlarda görülecegini düşünüyorum.Şu anda bu süreci yürütüyorlar.
Böyle sessiz forumları seviyorum. Ben aldım. Hala zarardayım ama bekleyeceğim. Her şeyin hayırlısı...
Alper şirkette Tankut tahtada bir bok yapamayacağına göre halka arz gelirlerini depremzedelere bağışlasınlar. Analarının kulakları daha az çınlar
SPK görevini yapsa böyle olmaz, ulan götler siz mevduat bankasımısınız parayı faizde tutuyorsunuz der halka arz gelirlerini kullanmak için son tarih belirlerim. Kullanılmazsa sizin paraya ihtiyacınız yok der halka arz gelirlerine faiz işletirim. Yüksek temettü ile parayı yıllar içinde hortumlayıp yok edecekler ama spk ahır gibi işletildiği için anlamıyorlar.
Anatolia Geneworks 2023 ECCMID'de
15-18 Nisan 2023 tarihleri arasında 33. kez Danimarka'da düzenlenecek olan ECCMID Kongresinde, alanında hizmet veren global katılımcılara, bu yıl ülkemizin biyoteknoloji alanında dünyaya hizmet veren şirketi olarak biz de dahil oluyoruz.
"Sağlığa yatırım" mottosuyla gücünü bilimden alan Anatolia Geneworks, alanında dünyanın en önemli üreticilerini, alıcılarını, tedarikçilerini ve uzmanlarını bir araya getiren ve Avrupa'nın Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları alanında en geniş katılımlı organizasyonu olarak bilinen kongrede küresel bir oyuncu olarak yerini alacak.
Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da Bella Center'da düzenlenecek ECCMID'de hol E, EN-11 numaralı standında ziyaretçileriyle buluşacak olan şirketimizi; İtalya, Hollanda, Polonya ve Türkiye'de görevlerini sürdüren çalışma arkadaşlarımız temsil edecek.
Kanseri erken yakalayan tanı kiti
Sabancı Üniversitesi’nden araştırmacıların geliştirdiği tanı kiti, kanseri birkaç damla kandan tespit edebilecek.
https://www.milliyet.com.tr/pazar/ka...i-kiti-6898240
ocları google yorumları siliyorlar.Puanlama bir anda düştü. Borsada yaptıkları operasyonun ortaya çıkıp konuşulması hoşlarına gitmiyor anlaşılan.Daha yoğun bir şekilde google yorumlarda yapılan operasyonu gündeme getirmek gerekiyor.
Bunlar anca üçkağıtı dolandırıcılığı bilirler dostum. Halka arzdan milletten topladıkları paraları hortumlarlar, hissede türlü oyunlarla hisse satışlarıyla manipulasyon yapıp haksiz kazanc elde ederler, sonra millet isyan edince de gidip yorum silip puan yükseltirler. Kendi bataklıklarında boğulur giderler umarım bu ve bunun gibi şirketler.
Cimere bildirimde bulunuyorum. Borsa soygununu anlatarak deprem yardımı geri alım programından kaçınması ile devlet kurumlarının tavsiyelerine uymayarak hisse satışı operasyonu ile haksız kazanç elde ediyorlar. Sağlık bakanlığı global ölçekli müşterilerine mail ile bilgi vererek bu soygunculardan ürün almalarının önüne geçilmesi gerekiyor. Borsada soygun yapanların ekmeğine yağ sürmeyip tepki verilmesi gerekiyor.
Genel kurula taşıma ruhtastlı silah ile geleceğim. Kapıdaki kibar guvenlik personeline teslim edip genel kurula katılacağım. Alpere 150 bin lotu hangi gerekçe ile sattığını soracağım.Hiçbir cevabını kabul etmeyip eşinin yanında ağır küfürlermimi devlet yöneticileri ile kayıtlara geçirip mahkemeye vermesi için teşvikte bulunacağım. Sonra özel denetim için avukatlar ile gerekli prosedürü başlatmaları için şirkete ağır hakaretlertde buluşacağım. ocları...
Şirket karı koca şirketi zaten yüzde 63 ü Akyüzlerin. Alper 150.000 lot satsa ne olur satmasa ne olur.
Ben ilk kurula gitmiştim yanımda ki yatırımcı beyin 1.000.000 lotu vardı.
Şirketin sağlıklı işleye bilmesi için bence Alper AKYÜZ daha en az 12.000.000 lot ( on iki milyon ) satmalı. Kademeli olarak ta AKYÜZ'lerin payı yüzde ellinin altına düşmeli.
Korkmayın bu öyle büyük bir şirket değil. Yatırımcı ışığı görsün iki dakikada hepsini alır siler süpürür.
Cimer yetmez. Halka arz olduğundan beri hissede yapılan rezillikleri ve verilen sözlerin tutulmamasını yatirimciyla resmen alay etmenin, 50 de satsaydınız ya o zaman diyen yatirimci iliskilerindeki "adamdan" baslayip yk başkanına kadar hesap sormazsak bize de yazıklar olsun!Sonraki genel kurulda hesaplaşma olması lazım. Tüm paydaşlar 1 lotu olan dahi katılım göstersin. Oradan da sonuç alamazsak başka yollar da vae
Hisse fiyatını kendi haline bıraksalardı bugün cok farklı konuşurduk. Halka arz oldugundan beri yaklaşık 1.5 senede sadece %23 artış göstermiş... Borsa İstanbul %258 Dolar %104 bu kabul edilemez. Şirket paylarındaki fırıldaklıklari sayın Rick Guerin önceki sayfalarda detaylı yazmış yeniden yazmaya gerek yok. Genel Kurul'u ve diger paydaşların da yoğun katılımını dört gözle bekliyorum bahar ayında...
Genel kurula yüksek katılım sağlanması önemli olur.Ama utanacakları bir yüzleri olacağını sanmıyorum. Piyasa kararı gibi zırvalıklar söyleyeceklerdir. Eski gazozcu yeni CFO şirket değerinin düşük olduğu hakkında Alper e resmi bir rapor hzırlaması lazım.Geçen genel kurulda bağımsız üyeydi etkisi yoktu.Şimdi karar alması ve uygulatması gerekir.
Google yorumlardaki borsa soygunu ifşa mesajları tekrar silinmiş.Duşen şirket puanlaması silinen mesajlar ile tekrar attırılmış.Bu yorumlardan rahatsız olmaları güzel. Daha güçlü bir şekilde yaşadıkları rahatsızlığı arttırmalıyız. Alper kimse halka açılın diye yalvarmadı sana.Ya gereğini yapacaksın ya da sonuçlarına katlanacaksın.
Baskılamanın miktarını ayarlayamazsan korku duvarı yıkılır.
Genel kurul ne zaman.
Borsa Soygunu ifşasını google yorumlardan sildiren şirkete daha ağır bir darbe vurmak adına yatırımcılar topluca hareket ederek güç birliği ile hareket etmek zorundayız. Manipülatör ve tahta yapıcılar Tankut İkizler ve Alper Akyüz ün isimleride zikredilerek kariyerlerine şüphe ile bakılması sağlanıp yatırımcılar gibi kayıp yaşanmaları sağlanmalıdır. Bu isimler bu durumun ana karekteri ve sorumlusu. Tankut İkizler ve Alper Akyüz unutulmamalıdır.
#angen #tankutikizler #alperakyuz @Anatolia_G