Nerede balatcilar kimse kalmamis
Printable View
Nerede balatcilar kimse kalmamis
Bi r de 1000 e gidiyormuş Rex bfren gibi
https://i.hizliresim.com/4v3gshi.PNG
aylık balat grafiği....hayali çalışmadır.hissede bariz smetrik üçgen formasyonu var... altta 10,25 destek üstte 14,50 direnç....hangi tarafa kırarsa artık...yukarı kırarsa orta vade 100 tl potaya girer....ytd
Hedef az 1000 olsun
Rex hiç gelişme yok
Rex battık bunda
hayırlı tavanlar...
https://i.hizliresim.com/n1egai6.PNG
balat 6 şar aylık grafik...her mum 6 aylık durumu gösteriyor....herşey ortada saklı birşey yok şov yapabilir...ytd
şova devam..bol şans
güzel bir haber fizana götürür..
bu ay için 30-35 tl bandı teknik olarak mümkün..ytd
tavan kapatabilse süper olacak...
hareketler daha sert olmalı artık..
Usd aylık grafik fizan diyor
Bu hisse ile ilgili çok merak ettiğim bir konu var. Eski zamanlarda 400 kusurlerden kuruslar çok sert inmiş. Üstelik o surede ciddi bir sermaye arttırımı da yok. Bu hisse neden bu kadar rekor düzeyde sert düştü. Nedenini bilen yazarsa çok memnun olurum.
https://i.hizliresim.com/9e8mb6l.PNG
balat 6 aylık grafik...umarım hayallerimiz gerçekleşir....ytd
yakın vade alım fırsatı vereceğini düşünmüyorum...ytd
durmak yok yola devam..yılı 30 tl ve üzeri kapatırız insallah..ytd
geri çekilsede grafikte bozulma yok..tam yol ileri..
yılı 30 tl üzeri kapatalım yeter...
Cevap için teşekürler. Bu halde gelde SPK ya güven. O yüzden yeni halka arzlara katılıyorum ama belli bir kar marjı koyarak. İsterse 100 e katlasin ben en fazla 3 katta cikarim
1 nolu gap boşluğunu doldurarak bedelliye gireceğini düşünüyorum spk tarafından bedellisi onaylanırsa %100 bölünecek olan hisse bilonço beklentileriyle 2 gap bölgesine hareket edebilir orta ve uzun vade için bedelliden gelen para ile vergi borçlerının ödenmesinden sonra olumlu haber ve yeni yatırım ve yeni cihazların üretim sahasında üretimi hızlandırması olumlu bilançolarla hisse kendini ve sektörünün değerini fiyatlaya bilir. AMOR
durmak yok yola devam bedelli gelsin işimize bakalım...
bu hafta artık 30 tl diyelim spek..
Neden bedelli yapiyor, zaten halka acik kisim çok yüksek
satacağım yok spek senle birlikte toprağa gömecek kadar para bağlamışım tercih senin..
Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Bu yatırımcı 2023 deki girişimlerinizi ve başarısızlığınızı asla unutmuyacaktır. 1) Bedelli Sermaye artırımı süreç 6 ay sonuç OLUMSUZ 2) Erka Balata Birleşme sonuç OLUMSUZ , 3) Oto Semih Dispiratôrluk anlasması sonuç OLUMSUZ..4) Zamanında bilanço açiklamamak .sonuç OLUMSUZ Bu yatırımcı bir daha size nasıl güvenecekte hissenizi alacak bana birisi bunu bana anlatsın . Basiretsizce alınan kararlar. YTD
hocam 6 ay uzatan spk onu eleştirmek lazım..otosemih erka olayı kapasite artırımıyla alakalı kapasite artmayacaksa bunlara gerek yok zaten....ben şirketin yatırım için en ucuz yöntemi yani bedelliyi tercih ettiğini düşünüyorum olmadı bu yatırımın olmayacağı anlamına gelmiyor....bir şekilde ya ortaklar para koyacak tahsisli sermaye artıracak yada kredi tesvik vs. ile bu kapasite yatırımı olacak...önemli olan pazar bunu şirket gördü ve yatırımı mutlaka yapacaktır...
tez zamanda 20 tl üzerindeyiz inşallah..
Bu şirket bilançosunu neden her zaman zamanında açıklamıyor acaba ? SPK mevzuatı ile kafamı buluyor, benden demesi SPK finansal raporları zamanında açıklanmamasından dolayı tahtayı kapatabilir. Uyuyan deve kuşlarının kafasını çölden çıkartması için arasın biri şu Ali'yi 🙂
siz 4 tl den beri kasıtlı olumsuz konuşuyorsunuz...hisse 25 tl ye çıktı kayboldunuz...bedellisi onaylanmadı hisse endekse ayak uydurdu düştü anormal birsey yok....şirket bedelli onaylanmayınca %100 tahsisli sermaye artırımı yapacak borç ödeyecek...bence manipulasyon yapmayı bırakın...