Originally Posted by
temelci
şimdiye kadar hangi beklentileri tuttu ??? hani 60 -70 kuruş temettü verecekti ???
normalde bunun kat kat üstünde kar açıklar. ama vergi ödemesi v.b. giderler gösterilecekse böyle bir rakam anca gelir. hergün tarifesini yenileyenler zamlı fiyatlarla yenilerken gelirleri nasıl olurda bu kadar düşebilir. geçen yıl 8,5 milyar yatırım yaparken , borçlarını çevirirken bile 5 milyarı aşan toplam kar yapmıştı.fiberleşme oranımız yüzde 95 i buldu diye açıklama yapılmıştı. demekki yatırımlar bitiyor. daha önceden olduğu gibi kur ataklarından da zarar etmiyor artık.bakalım süpriz giderler karşımıza çıkmazsa yine beklentileri ezip geçecek bir bilanço bekliyorum.
şirket art niyet olmazsa altın çağını yaşayacak.yatrımlar tamalanıyor.lisansı uzatılacak.5g ye geçiş yapılacak.karlılığı artırılıp yatırımcıları cezbedecek hale getirilecek ve satılacak.
hatta ben blok satış olabileceğini bile düşünüyorum.millete blok satış yok halka arz edilecek demeleri bile yalan olabilir.bir beklenti oluşturupta fiyatın manipile edilmesini engelleme çabası olabilir.
sonuçta şirket varlık fonuna geçti.fonda altın yumurtlayan tavuğu bedavaya satacak değil yani.....