Artik zamani geldi pespese haberler gelmeli
SM-A528B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Artik zamani geldi pespese haberler gelmeli
SM-A528B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıkca söylüyorum. ATIYORSUNUZ. Arkadaşımdan rica ettim ve gitti davayı takip etti. Ve dava salonuda yatırımcı olan 2 kişi de davaya izlemeye gelmişti. ve onlar ile sohbet etti. Nerden çıkardınız belli kişiler dışında dava salonuna alınmadığını. Ayrıca arkadaşım şirket hissadarı bile değildir. Ve KVKK ile bu mahkemenin yada duruşmanın bir alakası yok. Bilmiyen ve sallayan sizsiniz. Şirket alehine açılan bir davada kişisel verileri koruma da ne demek?
“kişisel veri”, kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade etmektedir. Kişisel veriden söz edebilmek için, verinin bir gerçek kişiye ilişkin olması ve bu kişinin de belirli ya da belirlenebilir nitelikte olması gerekmektedir. Yani saklanan veya işlenen veride kişinin net olarak belirtilmiş olması şartı vardır." Şirket "gerçek kişi" değilidir. Ne diyeyimki . Gerçekten maniplasyonmu yapmaya çalışıyorsunuz yoksa iddianızda ısrarcı olmak gibi bir durumu var bilemedim.
Kısaca Andersenden masallar :)
Arkadaşın rengi belli
Patron tayfasından
Bilmem ne kadardır bu forumu takip ediyorum
Kendimce doğru olan her şeyi yazıyor ve paylaşım yapıyorum
Daha doğrusu buradaki herkesin ben dahil rengi belli
Ülkedeki mahkemelerin nasıl işlediğini
Kurumların nasıl yönetildiğini sadece kendisi biliyor olduğunu zannediyor
Akıl vermeye çalışıyor kendince
Yalnız arkadaşa ben yan tarafta kum havuzu var oraya takılmasını söyleyeyim
Yaş grubu buraya takılmasına müsait değil :cool:
Saygılar
Son Kap haberlerine bakıyorum da
İcra ile ilgili haberleri anında paylaşmış Patron bozuntusu
Ama nedense
Bilançoyu her zaman ki gibi en son gün yayımlamış ve şirketin içine etmiş
Bilmem ne zaman almış olduğu teşvik ile ilgili hiç bir KAP haberi yok
Bilmem ne zaman almış olduğu teşvik ile ilgili hiç bir sipariş haberi yok
Bilmem ne zaman Vodafone ile yaptığı anlaşma ile ilgili hiç bir KAP haberi yok
Bilmem ne zaman Vodafone ile yaptığı anlaşma ile ilgili hiç bir sipariş haberi yok
Fuarlarda almış olduğu siparişler ve Ciroyu çok güzel etkileyecek diye
Patron Tayfalarından atılan yalanlardan sonra yaptığı siparişlerle ile ilgili hiç bir KAP haberi yok
Önceden yalandan da olsa iki ayda bir yayımladığı Basmane ile ilgili hiç bir KAP haberi yok
Değerlemeleri zaten hiç etti
Gelmiş vatandaş mahkeme ile ilgili bize çok değerli bilgiler veriyormuş sonradan da pişman olmuş muş
Hadi oradan sizi gidi Patron Tayfaları
Hisseleri toplamaya devam ediyoruz NOKTA
Saygılar
bunlar degerleme de 136m degerleme farkı cıktı demıs, hadı nere degerlendıgı net bellı degıl ama ege yıldız ve eplas demıs
egeyıldızın %91 ı eplas ın ıse bu eplas a artı yazmaz mı ?
136m deger artısı bılancoya hangı kalemde yansımıs bılen varmıdır ben göremedim ?
Kendini çok bilmiş, boş konuşan, lafları çarpıtıp başka yöne çeken arkadaşlara kapak niyetine ekteki fotografı yolluyorum. Burada icraat yapan yatırımcı arkadaşlara itibar ediniz ! ! ! Ek 28448
Okunmadığından tekrar yolluyorum farklı formattaEk 28449
ben de patroncuyum :)) saldirin
Okuyamadınız sanırım kısaca özetleyim, yukarida diyor bu sirketlerin küçük yatırımcısı olan 7 kişinin istinaf başvurusudur. ( hepsi bu forumda ama pek yazmıyorlar şu sıralar )
Sonra diyorki hakim bizim taleplerimizi hiç gündeme getirmeden bizleri dinlemeden bizim söz hakkımızı vermeyerek karar aldı, bu kararı aldığı ara karar ile mahkemenin seyrini bir tek bilirkisi raporlarına bakarak yönlendirdi. Bu sebeple hem ara kararın hemde gerekceli kararın iptalini istiyoruz.
Düşünüyorumda iyiki tam okunaklı çıkmamış okunur olsaydi bazılarınız kelimeleri nerelere çekerdi kim bilir [emoji1]
https://i.hizliresim.com/aras28c.jpeg
ANLAYANLARA....!!
Yanlış anlamak için tetikte bekleyenlere doğruyu anlatamazsın.
Bu yazıya 31-3 de cevap vermiştim. Ve o yazı forma düşmüştü. Şimdi formdan silinmiş. İlginç?
Hakaret yoktu. sövme yoktu. Sadece "ATIYORSUNUZ" demiş ve neden attığınızında ispatını yazmıştım. Mahkemeye başkasını gönderdiğimi ve mahkemede başka yatırımcı da olduğunu- KVKK nın bu dava ile hiç bir ilgisinin olmadığını, bu bağlamda kvkk nın ne olduğunu bilmediğnizinde ortaya çıktığını falan yazmıştım. Neden kaldırıldı acaba?
Kusura bakma bir kısmınızı cevaplayamadım, ama sana bir cevap vereyim, o mahkemeye giden ne öğrendi sordunmu, hakim ekranına bakıyor diyeceginiz varmı diyor iki tarafta beyanımızı sunduk diyor hakim ileri bir tarihe atıyor. Bilirkisi raporu geliyor 50 sayfa hakim gene soruyor diyeceginiz varmı diye avukatlar beyan dilekcemiz dışında diyeceğimiz yoktur diyor. Ne öğrendi senin arkadaş yoktur kelimesinden ne çikardı. Bir konuda hatalı yazmışım haklısın kvkk dosya içeriğiyle ilgili mahkeme salonunda dosya içeriği pek konuşulmuyor. Zaten duruşmaların hiç biri sözlü duruşma da değildi. Madem tüzel kişiliğin kvkk ile ilgisi yok buyur git dosyaya bak bakalım bakabilecekmisin. Yetkisiz olarak baktığı tespit edilen bir avukatın şuan ceza mahkemesinde yargılandığınıda sana ileteyim bu vrsile ile bir şey daha öğrenmiş olun.
Yukariya baktım yazın duruyor, kvkk nın açılımı kişisel verileri koruma kanunu, bak ne diyor kişisel diyor, gerçek kisiler veya tüzel kişiler dememis kişisel veri demiş, tüzel kişilik te bir kişidir unutma.
Boş işlerle uğraşmayı bırakın gelinen nokta şirkete ait fabrika üzerinde 14 milyon dolarlık şerh konulmuş durumda
Bakalım küçük yatırımcının son çırpınışları ne işe yarayacak bu 14 milyon dolar bu adamdan alındı bu kısma itiraz eden yok bu adamda parayı bi yerine sokmadı ilasl bu şirketlerde kullandı şimdi bu neyin çabasıdır anlamış değilim.
Bu para ödenecek kemal zorlumu ödeyecek yoksa egeplast mı davası görülüyor ilginç bir dava. Neresinden bakarsan şirketin patronu Kemal zorlu için itibar kaybı rezillik aldığını ödemediği içinde adam mücadele ediyor bizim bilgimiz bundan ibaret. Savunulacak konuşulacak bir taraf yok.
BUNDAN BAŞKA BİR ŞEY ANLAMLANDIRABİLEN VARMI ?
Merhaba,
Yazmayayım dedim de, sen özetle yazınca, bir şeyler ekleyeyim.
Ksnvsn gelmiş, "Anlayanlara" diyor.
Belgede anlaşılacak, anlaşılması gereken ne var?
KZ nin bu parayı alıp, şirkete resmi olarak borç vermek yerine, neden gayrı resmi yollarla harcadığı ve ne kadar harcadığı belli mi?
Önceki icra gelinceye kadar, bu paradan, borçtan kimsenin haberi var mı?
Benim borcum, dedi ama 4 senedir ödemek için ne yaptı?
En aptal insan bile, siyasi konjüktüre bakıp, doların 15 Tl yi geçeceğini öngörebilirken, ekonomistler bas bas bağırırken, siyasilerin doları yükseltmek için, rahip Brunsonla başlayıp, geçen seneki faiz indirimleri sonuna kadar doların patlayacağını KZ ve ekibi nasıl tahmin edemez? Sözde cari açığın kapanması için, dolar kurunun yüksek olması gerektiği söylemi hep vardı.
Dolar 3-4 lirayken ödeyeceği borcu 15 liradan ödeyecek, niye? Hadi o zaman para yoktu. Geçen sene fabrikanın parası ödendikten sonra bile milyonlarca lot satıldı. Geçen sene bu borcu karşılayacak para da vardı, dolar da yarı yarıya idi.
Her işinde olduğu gibi, bir sürü karanlık nokta, hile ve belirsizlik. Geçen sene, önceki sene bunun için karşılık ayıraydı. Ve döviz olarak da bloke edeydi.
Öyle yapsa, bu kadar lotu insanlara kolay kitleyemezdi.
Yukarıdaki belgede ne var?
Yukarıdaki belgede yine KZnin beceriksizliği var. Avukatlar becerememiş, o ara 2-3 tane de ky müdahil olmak istemiş, mahkeme reddetmiş ve karar açıklanmış. Ky avukatları da kararın iptalini istemiş...
Vay be...
Neler olmuş, neler...
Adam gibi, insan gibi borcunu öde. Ne kıvırıyorsun?
Senin bu kıvırmaların, belirsizlik ve üç kağıtların yüzünden "Tahsisli sermaye arttırımın" bile hala onaylanmadı. halbuki, alan razı, satan razı pozisyonu var.
Belki de bu borç yüzünden "Hani para nerede" diyerek bunu da reddedecek.
Her işin hile be.
Düzgün insan olsan, şirketlerin 5-6 milyar olmuştu şimdiye kadar.
Fabrikayı da 2 katına aldın, bile bile.
Neyse, melasisin dediği gibi, boş işler bunlar.
İyi bir gece diliyorum, saygılarımla.
Yorumları okuyunca Patronun beceriksizliğiyle ilgili akıl tutulması yaşıyorum.
Becerikli kavramı patrona görede değişir, o şimdi biz küçük yatırımcıları iyi sövüçlüyorum diye kendini beceriklide görebilir
Bu patron şirketini niçin kötü yönetir, etrafında yol yordam gösteren yokmudur
etrafındakiler patişahım çok yaşa diyorsa Kemal de iltifatı, şakşakı👏👏👏 şatavatı seviyorsa iltifat şarhoşluğundan daha uyanamamıştır yanındakiler ekonomist değil muhasebeci gibiyse bi şey olmaz. Gerçi şimdi herkes ekonomistim, ekonominin kitabını yazdım diyor 😳 Kemal efendide ben ekonomistim derse hiç şaşırmam.
diğer mezra köyde bir paylaşım yapmıştım cevap veremezler. Burada paylaşayım...
Rahmetli Mazhar zorlu 2004 yılında vefat etti 2004’ sonra şirketleri 1 milim ileri gitmiş midir?
Arkadaşım ; Siz tam bir kavram ve olay karmaşası yaşıyorsunuz. 1.cis mahkemeye kimse alınmıyor dedini ,böyle olmadığını ispatladım2. si kvkk dediniz alakası olmadığını belirttim. 3 sü arkadaşım son karar duruşmasını izlemeye gitti ve izledi. karar için ara verilmesi ve daha sonra kararın okunmasını dinledi. 4-. sü de sizin habersiz mahkeme dosyasına bakan avukat meselesini yanlış biliyorsunuz bence. Ben avukat arkadışımdan rica ettim dosyaya bakmasını , hakim müsade etmedi önce ilgisini sordı. MKK kayıtlarımı attım , hissedarım diye - hakim yine vermeyince Avukat arkadaşım hakimin kararı ve dosyayı incelettirmmesi üzerine hakim hakkında şikayette bulundu. İsinsiz dosya ya nasıl bakılıyormuşki Avukat hakkında ceza davası var diyorsunuz? Avukat müvekkil adayım var dı . davayı alıp almamak için dosyaya bakmak istedim ,ön inceleme yapmak istdeim diyebilir. Anlamadım ne yaptığınızı yada neyi savunduğunuzu?
1. si arkadaşın avukat olduğu için girmiş, karar da gizli saklı bir şey yok bir tek onun okunmasını dinlemiş, çıkıştada da birşey anlamadığından 2 müdahil kendisini bilgilendirmiş..
2.si kvkk konusunda neyi belirttin de haklı oldun anlayamadım, senden izinsiz senin veya senin iş yerinin banka hesaplarını inceleyebilirmiyim ben, gerçi epey mesafe var ama oraya gelip çalıştığın bankaya gitsem verirler mi, seninkini vermezler ama sirketininkini verirler demek istiyorsun sanırım, tapu dairesine de gideyim şirketinin üzerine ne mal kaydi varsa öğreneyim söylerler değil mi, tüzel kisilik kvkk ya tabi degil demiştin değil mi, komik olma..
3 sü nü muhabbeti uzatmak için yazmışın cevabı 1 de verdim..
4 sü ise bence sen yanlış biliyorsun, müdahil olmak istemişin ama avukatın önce dosyaya bakayım işime gelmezse avukatlığını yapamam mı dedi sana da hakim e gitti dosyaya bakmak istediğini söyledi ve bakamadı. Kücücük bir harç yatırıp müdahil olmak için dilekce niye vermiyor. Gerçi onbinlerce sayfadan oluşan dosyaya bakması epey bir zamanını alırdı. Hakim bence iyi yapmış sen avukatina bi sor bakalım cumhuriyet savciligına mı sikayet etmiş hakimi, yoksa taraflardan birimi dosyaya bakani savciliga sikayet etmiş. Cumhuriyet savciligina bir avukatın şikayet edilmesi konusu ne olabilir, sanırım uyap üzerinden erişilmiş, üzerinde de yetkisiz dosyaya bakma ile ilgili bir seyler yaziyorsa ne manaya gelir bi sor bakalım.
Sen oradan hiç bir seyi bilmeden atıp tutuyorsun ben ise sana gördüğümü söylüyorum, baskasindan duydugumu iletmiyorum.
Sizlere bir şey söylüyorum karşınizdaki düşmanmış gibi söylediklerimi çürütmeye çalışıyorsunuz. Sanki karşınızda bir düşman var, madem çok akıllısınız sizler adam gibi birşeyler yazın da bilgilenelim. Ama gerçekleri duydukça ben daha akıllıyım yarışına girip saldırıya geçiyorsunuz. Hep dediğim gibi at gözlüğünü çıkarın olaylara geniş bir açıyla bakın. Hatırı sayılır bir eplas yatırımcısı olarak ben ayrıca mazhar yatırımcısıyımda, bir kaç sorum olacak sizlere kimler biliyor merakla okuyacam ama başka da birsey bu foruma yazmıcam, isteyen istediğini yazsın hiç umurumda olmaz.
Eplas neden fabrikasını kendi kaynaklarından almadı, mazhara hisse sattırarak aldı?
Mazhar neden parasını verdiği fabrikayı kendi üzerine almadı?
Mazhar ın eplastaki payı % kaç tan kaça düştü?
Binbirgıda borcunu şirketler öderse, şirketler bu parayı kime borç yazacak?
Hisse fiyatları neden baskılanıyor?
Basmane çukuru alınıp inşaat başlamadan değilde epey bir para harcandıktan sonra (2 yıl sonra) dava açılıyor, neden inşaat başlamadan açılmıyor?
Basmane cukuru durdurulmasaydı bu sırketlerin şuan ki konumu sizce nerelerde olurdu?
Binbirgida geri ödenemeyeceğini bildiği bir parayı neden verdi?
Siz bir sürü borcu olan her şeyi rehinli icradan satılan birine borç para verirmiydiniz, verirseniz niye verirdiniz?
Gücbirliğinin engellenen projeleri ve kimlerin engellediği hakkında bilginiz varmı?
Eplas neden tahsisli sermaye arttırımı yapıyor buna ihtiyacı varmıydı?
Bu şirketin kötü kaderi hangi yılda degişmeye başladı?
Neden neden neden neden hasta ettin beni ya
Neden gözaltı pazarından çıkarken nafiz hisselerini sattı
Neden Eydep bilgesi aldı
Neden sermaye artırım haberi geldikten sonra hisse boşaltılmaya başlandı
Sonradan açıklama yaptı bu şirket için 440 milyon piyasa değeri makul diye
Neden Kemal zorlu değerlendirme yapacağım dedi hisseleri 26 27 den boşaltıp buralara geldi
Diyorsun ki ödemeyeceğini bildiği parayı neden verdi Dava açmak için mi verdi yani sen diyorsun ki bu iş anlaşmalı öyle mi hasta ettiniz yemin ederim var ya. En sonunda İzmir’e geleceğim alayiniza limon sıkacağım beynimi yaktınz gece rüyalarıma giriyor artık :) Kemal
:):wave::wave: siz tartışmalara devam edin birileride şöyle olacak böyla olacak. YATIRIMCI olun BU FİYATLARDAN kağıtmı satılır akıllı olun YATIRIMCI olun.. diyerek kağıdı baskılayıp yükselen borsada fındık(:halay:) gibi borsada arbitraj la para kazansın .... PNSUT. BJKAS... GİBİ
Zalim ve kan emici kz kulakların çınlıyormu
EPLAS hissesinden şunu iyi anladım ki katiyyen aile şirketlerine bulaşmayacağım bu son.
bak baskılayıcı bu günde FLAP tasın sen .... bu işi biliyon... HELE TAHSİSLİ haberi SPK sonrasında , içinde balık yetiştirilen BASMANE haberi bile GELİRR...
Merhaba...!!!
Yazmayayım yazayayım diyordum ammma....
Bu formda ne yazsakda birlik ve beraberliğe....
Bütün eski yatırımcıların menfaatlarinin boşa çıkarılmaması adına....
Bilinçli yatırımcıların MÜDAHİL olduğu Davada....
Sonuna kadar yatırımcıların mağduriyetini savunmak ve her duruşmaya katılarak....
Mahkemeye biz yatırımcılar olarak bu salonda bulunmamıza ragmen.....
Bizlere ve avukatımıza söz hakkı verilmesede....
Duruşma kayıtlarında her zaman MÜDAHİL olduğumuz geçmiştir.....
Kısacası ortağı olduğumuz şirketlerin yatırımcıları olarak.....SORUYORUZ.....!!!
BİNBİR GIDA şirketi.....Tüccar ilişikligini....neye dayanarak K Z adına ŞAHSİ borç verirsin....??
Şirketiniz bu kadar büyük meblağı MALİYE defter kayıtlarında ŞAHSA borç adı altında nasıl gösterdin...??
Sonrasında BORSAYA kayıtlı olan HALKA arz edilmiş ORTAK YATIRIMCILARI olan.....!!!
Şirketlerin kayıtlarında BİNBİR GIDA nın ilişkili borç ile alakalı hiçbir belge fatura kayda alınmamışken...!!!
İcraya BAŞ vurarak ŞİRKETLERDEN ne olursa olsun tahsil edemezsin KANUNDA bunun karşılığı yok...!!!
Sen BİZLERİN ortağı olduğumuz şirketleri DAVA edeceksin, sonrasında da MÜDAHİL olduğum Davada bana savunma hakkı vermemekle...ESASEN değil USULEN...dava İSTİNAF edileceği kanaatindeyim...!!!
SONUÇ olarak hepimiz aynı gemideyiz, yatırımcı olarak elde tutulur REAL olan şeylerle mücadele ettiklerimizi BİZ değil BİZLER adına yapıldığını ANLAMAK bu kadar zor olmasa gerek...!!!
Yatırımlarımızla ilgisi vardır.... Saygılar....
Ne yani borç var şahsi borç sadece bizim şirketi ilgilendirmiyor öyle mi dava bu olsun istiyor Kemal zorlu
Kendisini söyleyecek hiçbir şeyi yok Borçu inkar etmiyor Yatırımcılarından medet umuyor
Diyelim ki istinaf Mahkemesi kabul oldu
Genede yanlış bir şeyler yok mu ortada
Niye aldın bu parayı ve neden ödemiyor.
Tam 14 milyon $ az bir para değil diyelim ki esnaf kabul etmedi ne yapacağız
En kötü mantıkla bile diyorum ki %10 ortak olduğu şirkete !4 milyon doları %90 ortağa nasıl ödetmeye çalışırsın? Borç alırken bize sordun mu ? Bu çaptaki işler genel kurulda bile oylanır, sadece YK kararı bile yetmez !
Öyle bir karar almış mı ? Yok olsa kapta bildirmek zorunda..
Tamamen borcu ky'e yıkma çabaları.. iyi niyet görmüyorum..
Avukatları savunma bile yapmıyordur....
Müdahil arkadaşlar, istinaf için biz başka bir avukat mı tutsak ne yapsak ??
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamın başka bir tarafı yok zaten şahsi borçu olduğunu kabul etmiş ortaklığın sorumlu tutulması diye dava açmış. Demiyorki kardeşim benim borcum var bu parayı aldım yada almadım
Ortaklarım en yakın zamanda bu işi çözeceğim siz sıkıntı yapmayın dedi mi maalesef demedi.
20 senedir bu grup çalışıyor 0,01 TL temettü verdi mi yok
Kendi kızını ve oğlunu hiçbir sıkıntısı yok kafalarına göre takılıyorlar
Ne güzel bir dünya değil mi
Kemal zorlu ne kadar Rahmani bir adamdır Onun kararınıda siz verin
Kemal Zorlu, bu 14 milyon dolar borcu neden Binbir Gıda firmasından aldı bunu kimse bilmiyor. Binbir Gıda firması da bir bakkal dükkanı değil sonuçta. Bu borcu bilançosunda diğer alacaklar bölümüne mutlaka kaydetmiştir .
Ama borç neden bu şirket üzerinden verildi?
Nevzat Demir neden Kemal Zorlu’ya kendi cebinden vermedi bu borcu? Cevabını bilmediğimiz sorular.
Şimdi gelelim mahkemenin Eplas ve Holdingi borçtan müştereken sorumlu tutmasına. Kemal Zorlu bu borcu aldı tamam anladık. Ne yaptı bu parayı? Pavyonda yemedi , kumar oynayıp kaybetmedi. Demek ki bu parayı şirket işleri için kullandı. Hammadde aldı, makina aldı, maaş ödedi, Vergi Ssk ödedi falan. Bilirkişi de demek ki banka kayıtlarında bunları tespit etti ve bu doğrultuda rapor yazdı. Mahkeme de bu 14 milyonu şirketin kullandığına kanaat getirdi ki müştereken sorumlu tuttu.
Kemal Zorlu borcunu ödemedi.
Binbir Gıda yerinde olsanız siz ne yapardınız?
Borcunu ödemeyen biri var karşınızda. Alacağınızı almak için her yolu denemez miydiniz? Onlarda her yolu denedi ve buradan yakaladılar. Fabrika binasına da hacizi koydular.
İstinaf kararı bozarsa Eplas ve Holding borçtan sorumlu olmaktan kurtulur. Binbir Gıda, Kemal Zorludan tahsil etmek için uğraşacak ve büyük ihtimalle büyük bölümünü alamayacak. Adalet mi bu? Binbir Gıda açısından bakınca haksızlık bu.
Peki bu para o dönemde gerçekten Şirket finansmanında kullanıldıysa ne demek lazım. Bize ne KZ borcu aldı o ödesin mi diyeceğiz. Belki o dönemde bu para alınmasa Eplas diye bir şirket olmayacaktı.
Belki de KZ o zor dönemde bu borcu alarak şirketi kurtardı.
Tabiki bu hisse sahibi yatırımcılar da mağdur oldu.
Mahkeme kararı ne olursa olsun, bir borç alınıyorsa zamanında ödenmelidir. Adalet bunu gerektirir.
Davaya müdahil olan arkadaşların emeklerine sağlık. Orada tüm yatırımcıların haklarını savunuyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum.
Adalet demişsin ya , sana buradaki adaletsizliği tarif edeyim . Bu borcu alıp bilançoda gösterme, yatırımcı şirket bilançosuna bakıp yatırım yapsın ve süprizzz... 14 milyon borcumuz var. Bu arada, Patron ve kardeşi de son 1 yılda mal boşaltmış olsun. Bu para şirket için harcandı ise neden bilançoda yok? Yatırımcı bilançoya bakar, borcu var der; ama şu kadar da malı var; ona göre karar verir... Şirketin mal varlığı çok diye kağıdı aldık ama sürekli borç ve mal satışı dışında ne oluyor kağıtta ? Borcu varsa malı da var , satıp ödesin. Neden almanyadaki arsayı satmıyor mesela? Binbir gıda ile empati kurup yazmışsın. Şimdi de KY ile empati kurup düşün. Kemal neden mal satıp bu borcu ödemiyor? Madem s... s.... bu borcu ödeyecek? Neyi bekliyor? doların 30 olmasını mı?
Bu borç da , mahkeme de tiyatronun daniskasıdır. Daha önce de yazdım. Binbir gıda bu parayı şirketten alabileceğine emin olsa hesaplarına bloke koyardı. Alacaklarından bal gibi tahsil ederdi. Kemali hiçbir şekilde zolamıyor. Fabrika çalışıyor, istinaf süreci devam ediyor. Böyle hacize can kurban...
Vermeseydi kardeşim. Ne garanti aldın da bu kadar muazzam borç veriyorsun?
Kime verdiysen ondan iste, o kişiye yapış.
Benim gördüğüm bu çözüme Nevzat Demir de razı, Kemal zorlu da razı..
Yıllardır şirketi yaptığı karlar nerede ?
Dr bilançoda bakıp, fabrika arazisi için vakıfbankta bir yerde kardan para ayrılıyor yazıyordu. O hesaptaki paralar ne oldu?
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beyfendi belki de buradaki işçilerin hakkını vermiştir. Borcunu zamanında öder, kul hakkını yemez, yatırımcısını her zaman bilgilendirir. Bu arada Altay kulübünün yöneticisi'de istifa etmiş borçtan dolayı...
https://www.izgazete.net/sendika/tek...lu-h32896.html
Sen arıza mısın ne demek ya parayı pavyonda yemedi nereden biliyorsun belki orada yedi yanında mıydı bir şey bilerek mi konuşuyorsun. Oruç mu kafana geçti. Burası bakkal dükkanımı Kayıtsız para girişi olur mu olursa finansal dipnotlarda yazar okuduk. belki haklısındır yıllardan beri zaten kafalarına göre at koşturuyorlar
Zaten
20 yıldır bir kuruş temettü yok
Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş.’nin (Şirket), 400.000.000 TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde,
20.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin, mevcut ortakların yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanmak suretiyle, Borsa Toptan
Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü (Prosedür) çerçevesinde belirlenecek pay satış fiyatı esas alınmak suretiyle 140.000.000
TL satış bedeli karşılığı hesaplanacak nominal tutarda artırılması nedeniyle ihraç edilecek ve Mazhar Zorlu Holding A.Ş.’ye tahsisli
olarak satılacak paylara ilişkin ihraç belgesinin Kurulumuzca onaylanması talebinin;
a) Pay satış fiyatının nominal değer ve Prosedür çerçevesinde hesaplanacak baz fiyattan aşağı olmayacak şekilde
belirlenmesi,
b) Mazhar Zorlu Holding A.Ş.’nin sermaye artırımından elde edeceği payları Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK) nezdinde
hesabına geçtiği tarihten itibaren 3 yıl boyunca Borsa’da ve Borsa dışında satmayacağına, bu payların Borsada satılması sonucu
doğuracak herhangi bir işlem gerçekleştirilmeyeceğine ve Borsa dışında yapılacak satışlarda da satışa konu payları alanların
burada yer alan kısıtlamalara tabi olduğu hususunu alıcılara bildireceğine ilişkin verdiği taahhüt çerçevesinde gerekli işlemlerin
tesis edilmesi için MKK’ya bilgi verilmesi
suretiyle olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
SPK en büyük SPEK, fiyat limiti koymadan onayladı. Bu dam daha 4 ay önce 26 dan sattı arkadaş. Hiç mi bakmadınız ??? yazıklar olsun. Memlekette 1 tane haysiyetli memur yok mu arkadaş.
7.1. Borsa’da İşlem Gören Ortaklıkların Payları İçin:
Payları Borsa’da işlem gören ortaklıkların paylarının; şirket yönetiminin el değiştirmesi
sonucunu verecek miktarda ve anılan ortaklığın dahil olduğu grup dışındaki önceden
belirlenmiş alıcı kişilere işbu Prosedür kapsamında satışında fiyat serbest bir şekilde belirlenir.
Payları Borsa’da işlem gören ortaklıkların dahil oldukları aynı grup içerisinde ve grup içi
ortaklar arasında yapılacak pay alış veya satışlarına ilişkin işlemler ile şirket yönetiminin el
değiştirmesine yol açmayacak işlemlerde; işleme baz alınacak fiyat;
- başvuru tarihi itibariyle bir önceki haftanın son iş gününden geriye doğru veya
- başvuru tarihinden önceki iş gününden başlamak üzere geçmiş 10 iş günü boyunca
oluşmuş ağırlıklı ortalama fiyatların ortalaması alınıp en yakın fiyat adımına yuvarlanması
suretiyle tespit edilir. İşlem fiyatı, baz fiyata +/- % 20 uygulanarak bulunan fiyat aralığında
serbestçe belirlenir.
Başvuru tarihinden itibaren 10 iş günü içerisinde ortaklık tarafından işlem gerçekleştirilmediği
için yeniden başvuru yapılması halinde, işlem fiyatı yeni başvuru tarihi esas alınarak yeniden
hesaplanır.
Hukuksuzlugun daniskası...
Bu kararla ky birkere daha ezilmiştir
Nerede ortak satis ortalamasi..
Ayni spk neden eplas ta bu hesaplamayi sart kosmadi..
Önceki taleplerden birinde ortak satis ortalamasini sart koşmustu..
Bu cifte standartin hukuki boyutu nedir..
Yaziklar olsun...