[QUOTE=terzico;6257642]Sora sora, düşe kalka bizde bir şeyler öğreneceğiz, tecrübe böyle elde ediliyor. Demlenen keyfini sürüyor. Teşekkürler, iyi geceler.
Printable View
Satış mı var acaba!?
Tamam o zaman satılacak hayali kurup beklerim bende o zaman oldu oldu.Olmadı sağlık olsun. Nasıl olsa şirket kendi dinamiği ile değerini bulur.Farketmez.Benden çok daha fazla hissesi olan hissenin hakimleri var.Onlar düşünsün.
Kendime dedim kendime.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
1 milyon Eşek alan arkadaş var burda onun için Eşek gitmiyor çünkü çok kalabalık olduğu içi 1 milyon tane Eşek alacağına 300 tane
Al git koyun al inek al keçi al at al öküz al tavuk al horoz al .Arkadaş ilah Eşek alacak al o zaman beklersin sitin sene .
Bak vikinglere niye gidiyor çünkü adam paket yapmış .bunlar cep to cep yapıyorlar
Cepten cebe yapiyor .millet diyor ki malli topluyor halbuki aynı adam ha hasan ha kel hasan hasan aynı hasan Demli kardes gülüyor size. Onun için hep aynı yerden Eşek almayın.
Örnek viking neden gidiyor? Orda eşekci yok
Seçimler var dikkatli olun. Derim
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bu yazı ironi dır.
Al sat tut tavsiyesi değildir.
Ben deliyim bana inanmayın.kimseye inanmayın bende birsey bilmiyorum
Doğasına aykırı.illa ki gidecek.Çok sıkıştı.
2021 -3 ayda 2,21 $ dan satılan malı kimse yarı fiyatından vermez.O fiyat yani 43 TL geçmeden herkes burda sittin sene bekleyecek.
Dyo bu fiyatta kaldıkça piyasa Beethoven dinlerken patron da eşek anırtısıyla yetinecek.
Terzico nun şikayetlendiği milyon eşek lerden bahsediyorum.TEB deki milyon + Garantideki kontrol edemedikleri 2 milyon.
Sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa, bu hissenin özeti bu galiba.
y.aslan kardes bence 3 milyon Eşeği kontrol edemiyor .zaten bir kardeş de 1 milyon Eşek var. Bunun için spek üstünü başını yırtıyor .
Spek 3 milyon Eşeği Arıyor .bulamıyor.
Bulamaz da bulamayınca kızıyor.
Bak viking ne güzel adam paket yapmış
Koymuş cebine .istediği gibi oynatıyor.
Demli keyf kardes bu işleri iyi bilir gelmesinin
Bekliyorum.
Bu yazı ironi dır.
Al sat tut tavsiyesi değildir
Kimse birsey bilmiyor
Spek le inatlaşılmaz.Ne zaman isterse o götürür kağıdı.
Kısaca ca spek eşeklerini arıyor .
Bulamıyor bulamaz da.kimse Eşek vermiyor
Yapılacak birsey yok .
3 milyon Eşek lazım .nerden bulacak ki
Herkes Ahıra bağlamış bekliyor .eşekleri
Spek de kızıyor.spek diyor ki bana Eşek vermesiniz heeee siz görürsünüz diyor .
Yapılacak birsey yok .
Bu Eşek filimi bitmez .
Bu yazı ironi dır.
Bu fiyattan zor alır.Kredili eşek yok.Benim tanıdığım kadarıyla,kimsenin tek eşeği de bu değil.Mesela Parsn,Ttkom,gedza,erbos….Yani ya 40-50 arasına çekip mal alacak yada spek çekip gidecek.
Bist 100 ün en gariban kağıdı bu kaldı.Son 10 gün
Ben söyledim Eşekci başını kızdırmayın.
Bak viking 38 T l oldu.
Eşekci başı kızarsa böyle olur Adam Eşeklerini Arıyor.
Bu yazı ironi dır
https://www.borsagundem.com/haber/tu...-girdi/1713097
İnvesting sayfasına bakınca böyle bir haber gördüm.
Karar gazetesinin internet sayfasında da vardı aksam üstü
Ülkemizde boya sektörün en büyük temsilcilerinden olan İzmir merkezli markanın dünya devi bir boya şirketinin radarına girdiği haberi kulislerde boy gösteriyor.
2023'ün ilk günlerinde dünyada resesyon tartışmaları hızını artırırken Türkiye'de ucuzlayan işçilik maliyetleri ve değeri düşen TL karşısında dünya devlerinin dikkatini Türkiye'ye çekiyor. Bu artan trendin ilk meyvesi ise yakın zamanda olgunlaşcak gibi görünüyor. Ülkemizde boya sektörün en büyük temsilcilerinden olan İzmir merkezli markanın dünya devi bir boya şirketinin radarına girdiği haberi kulislerde boy gösteriyor. Sektör temsilcileri ise 2 ayı aşkın süredir devam eden görüşmelerde tünelin sonunun göründüğü belirtiyor. Satın alma öncesi hazırlıklara başlayan yetkililer şirketin isim hakkının holding bünyesinden şirket bünyesine devrini gerçekleştirerek son düzlüğe gelindiğini açıkça gösteriyor. Son 10 yılda Türk boya şirketlerini teker teker satın alan dünya devleri bundan böyle Türk boya sektörüne açık ara hakim olacak. Özellikle dövize ihtiyaç duyulan bu dönemde yabancıların doğrudan yatırım yapması ise Türkiye'ye olan güvenin artmaya başlayabileceğini gösteriyor.
Borsa gündem diye bir platform var .
Çok güvenilir olmayan bir yer
Ben cidi bulmadım .
İnşalah doğrudur . Fakat ben inanmıyorum
Bunlar kolay kolay kimseye şirket satmazlar .
Bu benim yorumum . Ben inanmıyorum
Olursa da benim için büyük bir sürpriz olur.
Burdayız kesinlikle ben inanmıyorum.
Bunun emareleri olur .bunlarda böyle politika yok.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Bu yazı ironi dır
Borsa gündem diye bir yer var bu haber orda çıkmış. Gogela borsa gündem yaz çıkar
Haber değil bence yorum .
Y.t.d kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bu yazı ironi dır
Yaa bunların politikasında böyle birsey yok .
Görünen köy kılavuz istemez .bunlarda
Basiret diye birşey yok.
Bunca yıl ne yapmışlar ki ben kesinlikle
İnanmıyorum.
Olursa da bana biyuk sürpriz olur.
Bunlar yabancıya karşı alerjisi var .
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Bu yazı ironi dır
https://www.karar.com/ekonomi-haberl...eliyor-1718034
https://www.haber365.com.tr/turkiyey...asladi-h302790
Buralarda da haber olmuş yanlızca borsa gündemde değil. Şirketin artık bu konuya bir açıklık getirmesi lazım. Böyle bir haber doğru veya yanlış diye..
Bu haber olsa kaynağı nedir .Bu haberin kaynağı kim? Artı böyle birsey olsa şirketin açıklama gelir. Bu çocuk oyuncağı değil.
Görüşüyoruz filan derlerdi .Artı hisenin
Fiyatı bunu fiyatlar dı.
Ufukda böyle birşey olacak olsa bunu hise
Fiyatlamazmı . En azında düşmezdi
Ben kesinkle böyle bir hava görmüyorum .
Insalah olur diyeyim genede
Çünkü böyle şey ler kendin beli ediyor .
Adamın biri bir yazi yazıyor yorum yapıyor
Ne derece doğru. Bizim burda yaptığımız yorumlar gibi. Burda kimse birsey bilmiyor sadece yorum yapıyoruz .bence bu haber böyle birsey heee inşalah doğrudur.
Bu yazı ironi dır
Ben birsey bilmiyorum salıyorum
[QUOTE=Mama_said;6260494]Şirket eninde sonunda bir açıklama yapmak zorunda, bu kadar haber sitelerine düşmüş, ben hissedarı olarak açıklama beklerin var yada yok desinler bir zahmet yoksa SPK ya şikayet ederim bunları.[/QUOTE
Tamam da bunda şirketin ne kabahati var.
Adam in biri yorum yapıyor. Şirket her yorum yapana cevap vermek zorundamı .
Agzı olan konuşuyor.. Ben bunların fıtratına bakarım ben şunu anlamıyorum yaaa
Hise bunu fiyatlamazmı .
Bu yazı ironi dır.
Fiyatlama konusuna gelince Sn terzico, son hacimsiz düşüş özellikle malı toplayan bankofun göze soka soka satışları, bir de bunları karşılayanlar bana fake gibi geldi, gerçi siz daha iyi yarumlarsınız bu konuyu, burası sizin uzmanlık alanınız ben çok anlamam bu cep to cep işlerinden
[QUOTE=Mama_said;6260542]Bu haber borsa Acık ken gelmiş .
Tamam da bu haberi neden Fiyatlamıyor
O zaman . Yarın Ne olacak göreceğiz
Zaten haber doğru ise hise fiyatlar
Haber sitesi çok önemli değil ki
O haber sitelerini kimler kullanmıyor ki
Adam o haber sitesinde yalan yanlış haber yapıyor bunda kim fayda sağlıyor bir düşün
Onun için o sitelere özel haber yaptıranlar var sen fazla cidiye alıyorsun.
Burda buyuk hatta çok fazla Eşek taşımak
Bence . Bak viking tavan tavan gidiyor
Ayces öyle pinar süt de başladı
Büyük Eşek alınırsa gitmez bu kadar basit.
Bu yazı ironi dır
Ben birşey bilmiyorum
Sa. Ben birsey merak ediyorum ? Diger hisseler almis basini giderken bu karektersiz evladinin bu hisseyi goturecegine inan arkadaslar goruyorum gercekten bu kadar inaniyormusunuz ? Bu kapcik iskence yapiyor yapmaya devam edecek gibide hala hisse su kadar olacak diyen arkadaslar benide inandirin inanmak istiyorum ! Ytd.
Mama öyle yada böyle sonuça bak .
Bu saatten sonra kim almış kim satmış.
Hiç önemi yok .Adam götürmüyormu önemli olan .cep to cep olsa ne olacak . Bunu bilsen ne olacak zana bir faydası varmı yok.
Yarın borsa düzeltme yaparsa .Bu düşmeyecekmi zannediyorsun. Bu furyada kazanan kazanacak kazanamayanlar
Bi 10 sene daha bekleyecek. Sen istediğin
Kadar hiseye aşık ol en iyi hise giden hise gerisi boş .varmı viking yok önemli olan bu
Yok hise böyle iyi yok böyle güzel bunlar boş
Bu furyada kazandın kazandın sonra avucunu yalarsın .
Seçimler de var borsa lar seçimleri sevmezler
Kesinlle yatırım tavsiyesi değildir
Bu yazı ironi dır
Amerikalıların söyle bir sözü vardı yanlış hatırlamıyorsam. "Asansörde iki kişi varsa ve biri yellenirse, hiç konuşmasalar bile ikisi de kimin yaptığını bilir." forumu çok meşgul ettim, kusuruma bakmayın.SON.