Nasıl başvuru yapılıyor?
Biz de deneyek.
Printable View
birşey olmaz gss yi kilitylemişler yıllardır. 3 haftaya bunlara da alışılır :p
Ben de yapayım. gelir yok bende.
sosyal yardım alanlar öncelikli
sosyal yardım alanlar e devletten başvuru yapabiliyor diye biliyorum
almayanlar gelir durumuna ilişkin belge ve diğer istenen belgelerle ilçe sosyal yardım merkezlerine başvurmalı
Alıntı:
Sosyal Yardım Başvurunuza ilişkin nihai iş ve işlemler resmi ikametgahınızın bulunduğu(Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nde kayıtlı güncel ikametgahınızın bulunduğu) İl/İlçedeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti tarafından yürütülecektir.
Sosyal Yardım Başvurunuzun değerlendirilmesi için ikametgah adresinizin güncel olması gerekmektedir. İkametgah adresinizi kontrol etmek veya güncellemek için bu sayfayı ziyaret ediniz.
Başvuran kişinin :
Adresinin yurtdışı olması
Adres gizliliği kararının olması
18 yaşından küçük olması
T.C. Vatandaşlığının olmaması
Son 15 gün içerisinde hanenizden herhangi bir Sosyal Yardım Başvurusu bulunması durumlarında e-Devlet Sosyal Yardım Başvurusu değerlendirmeye alınmayacaktır.
Başvuru süreçleri e-devlet üzerinden takip edilebilecektir.
Değerlendirmeler ilgili mevzuat gereği hane bazlı yapılacaktır.
Detaylı bilgi için tıklayınız.
:he: Bira içecekler diye 200% daha elektrik zammını oteller taşıyabilrse ok...(dutyfree turist birası)
Bira dengesinde, tatile değil, mermi atmadan işgale gelirler...
Yabanci turist icin tr de tatil yapmanin avantaji ucuz fiyatlardi. Ucuz konaklama , ucuz yeme-icme , ucuza tatil. Ispanyada , italyada , yunanistanda 1 haftalik tatil yerine turkiyede 3 hafta tatil yapiyorlardi. Bilmiyorum bu yaz nasil olacak. Et , balik , sebze-meyve ve sut urunleri fiyatlarinin daha fazla yukselme ihtimalide var. Diger tatil destinasyonlari ile nasil rekabet edecegiz bilmiyorum.
Desteksiz bir şekilde coin yazdığınız zaman mıknatıs gibi beni başlığa çekiyorsunuz. :)
Olabildiğince primitif bir şekilde bakalım tekrar;
25.01.2022 de eski başlıkta kalan bir yazım var. Ne kadar geçmiş üzerinden? 3 hafta.
Yazımda bahsi geçen altcoin(HERO) bu süre içerisinde ne yapmış? Yanıt: %100, şuan düşüyor denen durumda %68 de :)
Yani 3 haftada USD bazlı %100 alabilirmişsiniz, almamışsanız şuan pozisyonu kapasanız 3 haftada USD bazlı %68 le kapatabilirsiniz. Bu vadede böyle bir kazancı nereden elde ettiniz en son?
Demek ki neymiş? Nereye yatırım yaptığından ziyade neye yatırım yaptığını bilecekmişsin.
Bir şey bilmiyorsan nereye gidersen git öpmek için sıraya girerler, sende kendi kayıplarının travmasıyla başkası da kayıp yaşıyor sanarak neşelenirsin.
Şunu cümleyi arada bir tekrar etmek faydalıdır; Bilgi kandırılmanızın(kendinizi kandırmak dahil) önündeki en büyük engeldir.(alıntı)
Selamlar
Sağlık Bakanı Koca 65 yaş üstüne Kovid-19 uyarısında bulundu
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 65 yaş üstü vatandaşlardan, sonucu Kovid-19 çıkabilecek şikayetlerini, önemsiz gibi görünse de dikkate almalarını istedi.
Bakan Koca, sosyal medya hesabından 65 yaş üstü vatandaşlara Kovid-19 uyarısında bulundu.
"65 yaşınızı geçtiyseniz veya herhangi bir bağışıklık sistemi sorununuz varsa ihtimalleri hafife almayın." ifadesini kullanan Bakan Koca, önemsiz gibi görünen şikayetlerin nezle ve soğuk algınlığı ile karıştırılmamasını istedi.
Bu durumdaki vatandaşlara test yaptırmaları tavsiyesinde bulunan Koca, "Molnupiravir etken maddeli ilaçla başlayan yeni dönemde erken tanı riski azaltıyor. Zayıf bir sebebin ağır bir sonucu olabilir. Tıpkı virüsün Omicron varyantı gibi. 65 yaş üstü ve hangi yaşta olursa olsun bir bağışıklık sistemi sorunu olanlar kendilerini korumalı. Her birimiz kendimizi ve risk grubundakileri korumalıyız." değerlendirmesini yaptı.
Bir bayi, su satan firma temsilcisi ile konuşurken kulak misafiri oldum.
Yazın pet şişe su fiyatları çok artacak diyordu.
Soğuk su, elektrik maliyeti nedeniyle daha pahalı olacakmış.
Misal 0,50’lik kasadan alınan pet su 3 TL ise,
Aynı su soğuk olduğunda 4 TL’ye satılabilecekmiş.
Olur mu? Olur bence
Putin , kankalarından bir şeyler kaptıysa eğer ukrayna işini hafta sonu halleder. Ya da ukraynalıların özel bir günü falan varsa herkes meşgul iken öper. Bizim borsa ve diğer para birimleri hiç bu riski satın almışa benzemiyor. Tam Türk usulü....
Dolar / TL kurunu 1 haftalığına ( 15 -20 aralıktaki gibi ) 16 civarına müsaade etseler , insanlar elinden dövizi çıkararak konut- araba- arsa hatta yat alırlar. Şahsen ben ; 4- 5 tane 2+1 daire kenara atacağım. :kahkah:
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bist bogazi kesilmis tek ayak bosta kurbanlik gibi tepiniyor.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ukrayna Rusya baya kızışmış. Haberler vahim
Vallahi bu kur yaz aylarinda da buralarda, ya da daha asagida olursa sikinti olabilir. Personel gideri artti, devasa elektrik zammi var. Ne diyecen klimayi acma mi turiste? Gida, temizlik urunleri vs uctu gitti.
Bir turizmci olsada soyle bir aydinlatsa bizi.
Goreme de Urgup arasira gittigimiz mekanlar vardi. Yani iste ne kadar luks olabilir butik yerler cogu. 70-80 lira diyor bir biraya. Dedim kalsin dayu. Cekik gozluler gelsin yazin onlara cakarsin.
En ust yuzde 20 lik tabaka harici bu yaz kimse tatil yapamaz ulkede. Onlarin icinden bile yapmayan cikar. Yani bilmiyorum otel fiyatlarina vs baktiniz mi son zamanlarda ama yazik yani.
Son dakika: Ukrayna'nın doğusunda bulunan Rusya yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk şehrinde büyük bir patlama yaşandı.
Bizim MB 24:00 e kadar dayanmaya çalışıyor :) Yakmaya devam...
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tatil fiyatları bir yana ev fiyatlarına bakıyorum geleceğe yönelik umutlarım kırılıyor. Güzelce de ihlas Bizimkent yapıldı. Kasım ayında 2000k-2500k arası olan 3+1'ler geçen hafta 3500k-4000k arasına gelmişti, bugün baktım 5000k'lı fiyatlar başlamış. Ev almak gerçekten hayal oldu.
Bu makaleyi bulamadim birisi yardimci.olabilirmi?
https://i.ibb.co/WHBV5H7/Capture-202...8-13-47-35.png
Cezalar.
https://spk.gov.tr/u/?u=ae6f44b2
Bakın bu adam yıllar önce yazdı herşeyi.Cem gürdeniz zamanında bu kitabı okusaydı makale falan yazmasına gerek kalmazdı.Da zaten o da her şeyi bilir,işler az bişi kendine dokununca elbet yahu o işler öyle değil demeye başladı.