kkm liler muhtemelen bom-nodan yararlanamayacak
Printable View
bırahamsss brıhamassss gel bakkiimm , ay çennn nasil da büyüdün böyle bırahamssss la bırahmssss hiiiiii şşşşşşş , hhhhııışşş laaa bırahmmsss laaa hoşşşşştt dddeeeğğğtttt laaaa
iyi de tl enflasyonu olurken, temmuz gibi maaşlar artacakken düşük kurdan bono mu alınır, fiziki mi ?
ne yapacaklar ?
2500 emekliyi 3500 yapıp 12,8 den 273-5 usd maaş mı verecekler..
yada 4250, 332usd yapar zamlayıp 400 mü verecekler.. :he: :he:
swap eğrisinin altı her yer kaldıraç açtırtır,
15 ay taşıma maliyeti.. 5,62 lira...
12,8 yaksa 15 aya 18 olmayacak diye bahse girme durumu bu...
11,8 yaksa komedi..
şaka bile utanır sıkınır, okadar şey :he:
Oooo süperbono mu? Alırım bir dal dayu. Ver getsin agaaaa. Kop kop
Süperi yok, :he:
Beton tanrıları beslenmek istiyor...
sadece dövüz bozdurana TÜFE+10 olacakmış iyi de bizim millet uyanık bozar dövizi alır bonoyo 69+10=79 faizi çeker eteden krediyi %20 den alır dövizi kor yerine al sana şam şeytanlığı hazine soyulduğu ile kalır :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Son dönemdeki tüm ürünler döviz bozmaya yönelik.
- KKM
- İhracat ve turizm bedelinin % 40’ının bozulması.
- Yabancıların vatandaşlık alması
- Yabancılara konut satışında döviz bozma zorunluluğu
- Yeni konut paketinde değerin yarısı kadar döviz bozma şartı.
Diğer yandan her yeni uygulama bir şekilde betona bağlanıyor.
Bu yeni bono işini hem döviz bozmaya hem betona nasıl uyduracaklar onu takip ediyor olacağız.
Mesele bozduracak dövizin, doların olabilmesi aga.. ben dolar bozamıyorum çünkü boz çöz bozulur sonra dolar. Bana bozulan doları nd yapayım. 15.99 muharebesinde turan taktiği mi uyguluyor bu dıj güçler yoksa kaybetmeye mahkum mu.
O testere disleri nedir öyle ya tam komedi 😁görülmüyor mu sanıyolar acaba
100 günlük SMA 14.66
200 günlük SMA 13.72
Fakirler Bodruma gelmesin cunku
https://odatv4.com/yasam/bodrum-da-s...-200-tl-239420
Borsa düşüyor, dolar düşüyor, altın düşüyor ne olacak böyle birinden birinin düşüşü yalandan bence acaba hangisi, çok tuhaf hareketler değil mi süper bono mono o da hikaye olacakda kısa vade de belki bir düşüş sağlayabilir uv. Yine mokoko mb. Yıl sonu dolar beklentisi 17.50 oda en iyimser şekilde cilalanmış altında dolara bağlı peki bist niye düşüyor? Seçim kararı falan mı açıklanacak yakın zamanda acaba?
Bu akşam dolar 15 e düşse elimizdeki dolarları 15.93den kkmye çevirebiliyoruz sanirim
CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Ekonomi Masası Üyesi Özgür Karabat, bireysel kredi kullanımına dair AKP'nin bir oyun kurguladığını öne sürerek AKP, vatandaşları daha fazla borca batırarak aslında onların gelirlerini kontrol ediyor dedi. Karabat, Yakında borçluların hesaplarına tek tek el konulacak iddiasında bulundu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...anlar%20Widget
Ne omo su abi ne aksami siz iyimisiniz?Zar' a ve Dxy 'ye koreleymis gibi poz verdiriyorlar anlamıyor musunuz...Yalnız tam tersindede tahtacı abilerden aynısından pozlama isteriz..
15,70 ten fona aktarıldı
Eskiden İstanbul mısırçarşına inilirdi alışveriş için .
Fiyatlar Trakya eski 125 Muş eski 115 Kars eski 105
Beyaz peynir en ucuz 75-80 orta karar 85-90 .
Örgü tarzı özel peynirler 150-180
Pastırmaya hiçbir yer fiyat etiketi koymamış ama 350 vs vardır diye düşünüyorum.
Zeytin 60-80 arası .
Buraları benim evin orada yaptığım şarküteriden daha pahalı nasıl iş anlamadım .
Bono hala mı yok ?....
24 e kadar beklerim..
tarih verip, bunu yayan bütün tayfaya block kombosu...
gökten vahiy gelsin tırt...
dedi kodu ya muhtaçsa 'piyasa' bir ara deme kısmını dinleyip, kodu kısmına başlarlar.
müstehak !.
Birleşik Kamu-İş: Gıda fiyatları yıllık yüzde 159.6 arttı.
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu, Halkın Enflasyonu araştırmasının mayıs ayı sonuçlarını açıkladı. Araştırmaya göre; yurttaşlar, 64 gıda maddesinden oluşturulan gıda sepetini satın alabilmek için nisanda, bir önceki aya göre yüzde 9.2 oranında daha fazla para ödedi. Gıda fiyatlarında Mayıs 2021 e göre yüzde 159.6 oranında artış gözlendi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
Reis:
"Micotakisi sildim"
"Isvec finlandiya vs.."
"Muhalefet tü kk"
"Uzaya.gov.tr"
Seyredemedim bono açıklandı mı?
15,95 lerden -%1,60... oralardan +%1,55 yapmasının sebebini bilen?
Şu adil deger veren timotyde milleti gazladi bugün omo diye...benjo tez canlı yatırımcı sevmez
Bugun migros sanalmarkette kuzu pirzola indirim ustune money puan fln derken 170tlye geldi, su ortamda firsat. Kiymanin 130-140tlye satildigi ulkede yatirim tavsiyesidir :)
Cok degil seneye 500tl ustu. En son benzin 7-8tl iken cevreme her firsatta bedava gezin diyordum sonunu gorduk birlikte.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...HN3EA&usqp=CAU
unutulmaz bu acı
derli dertli çal kemancı
her aşkta hüsran oldu gönül
bilmem bu kaçıncı
halime bak dertli çal
kemancı başımın tacı
gitme bu gece sen de kal
benim halim çok acı
değiştin kemancı
neden efkarlı çalmıyorsun loğ ?
benim dünyam yıkılmış
sen neden ağlıyorsun
gözümden kaçmıyor
benden hep bir şey saklıyorsun
yeter artık derken
kemancı neden ağlıyorsun
Dolar endeksi %1'den fazla değer kaybetti bugün.
Dolar tüm paralara karşı değer kaybetti, buna bizimki de dahildi.
Dolar endeksi hala düşük, ama bizde süper bono haberi çıkmayınca dolar endeksinin düşüşü de silindi gitti.
Bono haberi olmaması dolara doping yaptı.
DXY ile düşen dolar, bonosuzlukla kaybını sildi gitti.