Mecburen Türkiye'yi destekleyecekler. Bankalara sağlanacak fon Türkiye'de AB ye lazım olan iş kollarına bankalar aracılığıyla kanalize edilecek. El mahkum.
Cari açıkmış siyasetmiş şuy muş buy muş hiçbir öneminin olmadığını bu 6-9 ay göreceğiz.
Printable View
Mecburen Türkiye'yi destekleyecekler. Bankalara sağlanacak fon Türkiye'de AB ye lazım olan iş kollarına bankalar aracılığıyla kanalize edilecek. El mahkum.
Cari açıkmış siyasetmiş şuy muş buy muş hiçbir öneminin olmadığını bu 6-9 ay göreceğiz.
Kademeler full değil, hımmm..:Sad:
https://www.borsagundem.com/haber/bo...ulundu/1691128
Ne olacak geçirdiler herkesin kullandığı kredi faizlerine oldu bitti.
Kredi faizleri % 42,5 ve üzerine çıkarılan bir sürü kurum var.
O yüzden parasının harici yatırım yapanlar çok fazla gaza gelmeyin. Çünkü faturası sizi gaza getirene kesilmeyecek.
NEW YORK- ABD Anayasa Mahkemesi, yarın sabah 10.00’da yapacakları toplantıda......
Bize göre seans kapanışından sonra olacak sanırım ..
Toplantıda "yine bi cacık olmaz beklentisi " hakim gibi...:drunk:
İngiltere Hazinesinden bir kaynak, Kwarteng'in bankalardan sterline karşı pozisyon almamalarını istediği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi
Ne oldu kendiniz bizim ülkede operasyon yaparken iyiydi kendinize operasyon çekilince kem küm. Cümle alem biliyor işte vermişsiniz bu talimatı.
Herifler Miri de yedi.
Nasil bir kumpastir bu arkadas.
Ne zaman gidecek bu dolandiricilar acaba.
%1,5 kabulse full dalayım bare..:drunk:
Muahahahahaha. Matematik yanimizda degil evet.
Hatta daha da ileriye götürelim, olumlu durumda ( %1,5 ) % 200 getiri olsun, olumsuz durumda(%98,5) %50 kayıp olsun.
1,5*200 = 300
98,5 * 50 = 4925
abboowww külliyen zarar, olumlu durumda getirisi % 3300 falan olmalı ki girelim yaw..:drunk:
%20 olumlu, % 80 olumsuza olabilir bak.. :party:
Yahu o rakamlarin her tarafini spekule etmissin. Herifler vadelilerin birseyine oynuyorlar iste. Artik nasil ayarlamislarsa onlari kumarhanede.
Olumlu haber gelirse yatirimcisina 1 sene daha rahat yok ayrica. Ortalama karar suresi o kadar.
Kisa vadeli diyorum ben. Bugun girdin 2 gun sonra ciktin. %10 kazanirsin, %5 kaybedersin. Oyle birseyler yani. Ben aldim, mahkeme kumarimi oynarim.
Ata Yat.daki hissedaş da bizim gibi umutlu sanırım.. :evil:
https://i.resm.im/Tmp07ZC.png
alıyorum deyip nasıl çakıyorlar 4 te soluklanırız en iyi ihtimal
hiç kumar oynamayın çakacaklar
Koyun-bacak. Risksiz kazanc yok burda.
Herifler uckagatci. Herseyi dolandiricilar ile beraber yapiyorlar, yani neyin nasil olacagini onceden biliyorlar. Bir de vadelideki hikayeler var ustune.
EBRD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti
- Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), beklenenden daha güçlü iç talep ve ihracattaki ılımlı toparlanmayı takiben Türkiye için 2022 büyüme tahminini yüzde 4,5'e yükselttiğini açıkladı.
Bankanın "Bölgesel Ekonomik Beklentiler" raporunun Türkiye'ye ilişkin bölümünde, bu yıl Türkiye ekonomisi için mayısta yüzde 2 olarak tahmin edilen büyüme beklentisinin yüzde 4,5'e çıkarıldığı belirtildi.
Türk bankalarının iyi sermayelendirilmiş olması ve yüzde 3'ün altında seyreden takipteki kredi oranlarıyla Türkiye ekonomisinin kuvvetli yönlerinden olduğu vurgulanan raporda, ekonomik faaliyetin nispeten güçlü kalmaya devam ettiği aktarıldı.
Raporda, Türk lirasındaki hızlı değer kaybı ve yüksek enflasyonun temel kırılganlıklar arasında yer aldığı bildirildi.
Türkiye'nin, 180 milyar dolar tutarındaki kısa vadeli dış borcuna ilaveten cari açığının arttığı belirtilen raporda, döviz rezervlerin zayıflamasının önemli endişeler arasında görüldüğü aktarıldı.
Raporda, Türkiye ekonomisinin 2023 yılında, planlanan seçimler öncesi hanehalkı ve kamu harcamalarının etkisiyle yaz başındaki tahminlere paralel olarak yüzde 3,5 büyümesinin beklendiği kaydedildi.
Raporda, küresel jeopolitik gerilimler ve gelişmiş ülkelerdeki agresif parasal sıkılaştırma gibi küresel faktörlerin de Türkiye'nin büyümesini etkileme riski taşıdığı belirtildi.
- EBRD'nin faaliyette olduğu bölgelerde bu yıl için büyüme tahmini artırıldı
Raporda, EBRD'nin faaliyette olduğu bölgelerde bu yıl için büyüme tahmininin 1,2 puan artırılarak yüzde 2,3'e çıkarıldığı, 2023 yılı için büyüme tahmininin ise 1,7 puan düşürülerek yüzde 3,7'ye çekildiği bildirildi.
Orta Asya ekonomilerinin bu yıla ilişin büyüme tahmininin 1,2 puan artırılarak yüzde 4,3, 2023 için de 1,1 puan yükseltilerek yüzde 4,8'e çıkarıldığı aktarılan raporda, Güneydoğu ve Doğu Akdeniz bölgesinin bu yıl için ekonomik büyümesinin 0,4 puan artışla yüzde 2,9'a yükseltildiği, 2023 yılı için ise 0,1 puan azaltılarak yüzde 4,7'ye düşürüldüğü kaydedildi.
Türkiye, EBRD'nin en büyük pazarı olma özelliğini taşıyor. Ülkede çoğunluğu özel sektörden olmak üzere 380'den fazla projeye yatırım yapan Banka'nın, ülkede 16 milyar 877 milyon avronun üzerinde yatırımı bulunuyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Lunar hoca sağolasın da böyle kimse okumaz ( en azından ben okuyamıyorum yoruluyorum ) sadece bizim için önemli yerlerini yapıştırsan diyorum zahmet olmazsa ..:drunk:
Kademeler satış ağırlıklıydı neden düşürdüler yahu :kahkah:
https://i.resm.im/gym4Hns.png
'Çıkarmadan 5' i şehir efsanesi sanıyorduk. Değilmiş.
Bizim değil de VakVakın mahkemesi var sanki :hah:
Hep xxx yaziyorsun yav. Neymis acaba o 5li. Muahahahaha
kademeler evlere şenlik ..biri tombul parmağınla dokunmasın tuşa taban yapar
Çakallar elimi görüyorlar resmen ..:wu:
Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, Milletvekili Seçimi Kanunu'nda değişiklik yapan kanunun bazı hükümlerinin iptal istemini oy çokluğuyla reddetti.
Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, Milletvekili Seçimi Kanunu'nda değişiklik yapan kanunun bazı hükümlerinin iptal istemini oy çokluğuyla reddetti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
ABD Anayasa Mahkemesi, bugün Türkiye saatiyle 17.00'deki toplantısında Halkbank’ın temyiz talebiyle yaptığı başvuruyu ve başsavcılığın yaptığı itirazı değerlendirecek.
Toplantıda, Anayasa Mahkemesi hakimleri dosyaya giren evrakları inceleyerek, Halkbank davasının mahkemede takvime alınarak görülüp görülmemesi konusunda kişisel görüşlerini bildirecek. Anayasa Mahkemesi hakimlerinin toplantısı kapalı oturumda gerçekleşecek.
Bir tüyo müyo olsa da alsak ya da satsak yaw :drunk: