Ben marka ve model secerken artik ikinci eli ne durumda, satmasi kolay mi, servis agi iyi mi ona gore secer oldum.
Station arac bizde hala tutulmuyor mesela.
Ikinci elde satamam diye cok sevmeme ragmen alamiyorum.
Syg,
Ben marka ve model secerken artik ikinci eli ne durumda, satmasi kolay mi, servis agi iyi mi ona gore secer oldum.
Station arac bizde hala tutulmuyor mesela.
Ikinci elde satamam diye cok sevmeme ragmen alamiyorum.
Syg,
Rusça bilen biri bir zahmet söylesin, çeviri doğru mu?
Doğruysa doların köküne kibrit suyu dökülür.
Putin-Avrupa'nın muhatabı bundan sonra Türkiye' dir
https://mobile.twitter.com/cetinkaya...42416686047232
Doların dibine kibrit suyu, Türk hisselerinin dibine gübre olur. T*praş uçar gider herhalde artık buradan. :kahkah:
ytd
Avrupa nin fikrinide almak lazim.herhalde , alici onlar sonucta
Bu devlet bankalari en cok ne kadar kredi veriyor?
Dudu abi, tecrübeli bir borsacı olarak ara sıra hisseler hakkında yazarsanız garipler ( mecazi ) nasiplenir. Öyle hep bana rab bana yapma. Kıyısından köşesinden bize de koklat..
Mevduat işi biteli çok oldu. Yapan yapsın ama borsa işi simitçiye, kapıcıya, kaynakçı çırağına kadar yayılmışken voleyi vuran vurana. Yakında -yandım anam - diyenlerden olmamak için kurt abiler yol göstersin. Elbette yolda bir iki koyunu iç edebilirler.
Nkolay birçok ppf'nin altinda kaldi .
aylik bakarsak 1.83-1.92 arası getiriyor.
On hesap bostaki parayla bile 23.52
yeni dip seviye %31.67
https://pbs.twimg.com/media/FfP3slnX...png&name=small
Bugün de 18,58...
Demirbank hayırlı günler diler.
Nkolaya 23,5'tan bağladığım ve hiç bozmadığım mevduatın getirisi, yaptığım hesaba göre 31 gün sonra 22,5 oranını amorti etmeye başlıyor. Tabi bu arada oranı daha da düşürmezlerse. On hesap'ın sağı solu belli olmuyor, her an kafalarına eser oranı düşürüverirler, bir de 250k limiti çok düşük.
Maasiniz 20.000 net ustudur , bu miktaru almak icin
Reyiz 2023 basinda fayizi tek hanede gormek isterim demis...
Ne gerekiyorsa yapin diye de talimat vermis..
Yassa benim reyizim..
En cok parayi senin doneminde yani son 20 senede bunun da buyuk kismini son 10 senede kazandim...
Dusur su fayizi de sirketlerim ucuz ucuz kredi kullansinlar..:)
Kahrolsun Gidivanizm..
Syg,
Temizlikci kadin geldi yazdan sonra ilk defa...
400 kaat aldi gitti...
Fiskiriyeaaaaaaaaaaaaah
Kahrolsun Gidivanizm..
Syg,
Ağustos ayında yazdık..
Sene sonuna kadar her toplantıda 1 puan indirimle 9 a çekecekler faizi..
Dolar konusunda belli ki yurtdışından bir giriş var...
Seçimlere kadar fışş fışş fışşşşşşşşşşşşşş fışşşşşşşşşşşşkırtmanın kralını yaşayacaz..
Borsa seçimlere kadar ralli modunda.
İner çıkar arada ama yeni zirveler devam edecek.
Batacaz edecez iflas moratoryum ödemeler krizi fakirlik millet aç diyen fos fos bakmaya devam eder yastık altı dolarları ile.
Reis gazı daha da kökleyecek.
BİST taban yaparken manipüslasyon oluyor da hiçbir haber yokken toptan tavan olması olmuyor mu?
İnsanları zarara uğratan ayılar tutuklandı ya.. :he:
Haftada 6 gün çalışsa ayda 10 bin yapar. Çoğu genç beyaz yakayı geçiyordur. Koskoca gıda şirketleri ilaç fabrikaları yeni mezun mühendisleri 6-7 bin liradan başlatıyor. Öğretmenler, bankalar aynı şekilde.
Müşteri sıkıntısı da cekmiyorlar işini iyi yapıyorsa, eşim telefonda neredeyse yalvarıyor gelsin diye boş gününü bulmaya çalışıyor randevu usulü, hep dolular, rica minnet geliyorlar.