kır artık zincirlerini, üzme bizi yılbaşı yılbaşı. Biliyorum sen de istiyorsun ama seninde elin kolun bağlı. :)
Hadi bi şaka yap bize :) ytd
Printable View
https://i.hizliresim.com/jz7n34k.png
Grafiklerde son durum:) ytd
Yarın gaplıyukarı açmaz sa iş uzayacak. Gaplı açıp şaşaırtması lazım :) ytd
Cümleten iyi akşamlar
Bugünkü umut, bunda bu kadarmış demekki. Diğerlerinin yanında bununki hiçbirsey olmuş oldu. Yarın için birşey demek güç, haftaya daha güçlü başlamasını isterdim. Ama olmadı!
Oldugu kadar olmadığı kader bu durumda. Yapacak birşey yok dinlenmeli yapıyor bir geri bir ileri. Ytd
Uzuncu maratoncular için bekleme yapıyor.. bir gözü 45 bir gözü 38 e bakıyor.. Ben artık fiyatına takılmadan alıyorum.. Kısacılara sabır dilerim.
Kıymetini bilen alır sadece, göreceğiz.
Günaydn,
Bugun de Tupraş belki petkim satıp kozal alacaklar belli oldu gibi gibi.
Du bakalım ne olcek. yine endex çalışması süper olacak gibi. :) ytd
bu gidişle vadelide insan kalmayacak :)
https://i.hizliresim.com/t0fynra.png
Son durum. ytd
Ben uyarımı yaptım, içim rahat. gerisi tahtacı da
Herkese iyi akşamlar.
Bugün giremedim ortamlara ama umutsuzlugum beni boşta bırakmamış.. yine mahcup etmemiş haftaya dün iyi baslasakta bugünkü durumdan zaten umutlu değildim.
Önemli olan p.tesiye iyi baslamakti, h.icinin önemi çok olmasada haftanın son gününü iyi kapatmak umudu var yine içimde...
Hem yilda bitiyor gari! Defterler kapaniyi, emtialar, kurlar herbirsey kapaniyi.. hayırlısı olsun. Ytd
Kuru az salmaları lazım ihracatçılar yara alıyor
Kuru az salmakla bu iş olmaz. Neye göre az salacaksın? şu an kurun olması gereken rakam en az en iyi ihtimal ile 21-22 civarı.
Zaten biraz hareketlense ortalık yangın yerine doner.
ihracaat yapan şirketler zor durumda. tl enflasyon var zaten dövizlerin %40 ı bozluyor.
Hayırlısı diyelim. ytd
https://i.hizliresim.com/ow52orw.png
yine 21 günlüğe dokunmadan yukarı aldı.:)
emirlerim 40.xx civarı idi malesef gelmedi, kısmet diyeceğiz artık.
sabah çokgüzel silkeledi.tekrar ala geçti sistem dikkatle izliyoruz. vadeye 2 ün kaldı.
istedikleri gibi at koturuyorlar. :) ytd
activex deli dana gibi bu :)
bofa short kadar alım yaptı bugün
ende 5300 altı sıkıntılı duruyor. hele birde 5270 altına kayarsa Gap i almadn donmez kerata ytd
Kraldan, kral kobra duruşu! Kralsın..
dimdik :)......
https://i.hizliresim.com/ntrw7lt.png
son durumlar ytd
Tüpraş şişe iyi tutundular 2023 de ikisinden de beklentim yüksek yeterki siyasi bir kriz çıkmasın
Şişecam 4 kategoride ihracat şampiyonu oldu
29/12/2022 13:46:21
Cam ve kimyasallar sektörülerinin global oyuncusu Şişecam, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından bu sene 4’üncüsü düzenlenen ‘İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde 4 kategoride şampiyon oldu.
Şişecam 2021 yılı ihracatçılarının ödüllendirildiği törende ‘Düzcam’, ‘Cam Ev Eşyası’ ve ‘Cam Ambalaj’ kategorilerinde ‘En Fazla İhracat Yapan Firma’ ödülünü almaya hak kazandı. Şişecam ayrıca, ‘Düzcam’ kategorisinde ‘İhracatını En Fazla Artıran Firma’ ödülüne de layık görüldü. Kamu, sektör temsilcileri ve ihracatçı firma yöneticilerinin geniş katılımıyla gerçekleşen törende Şişecam adına ödülleri Şişecam Satış Genel Müdür Yardımcısı Ebru Şapoğlu aldı. Şapoğlu’na ödülleri Türkiye İhracatçılar Birliği (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, OAIB Çimento Cam Seramik ve Toprak Ürünleri İhracarçıları Birliği Başkanı Erdem Çenesiz ve Başkan Yardımcısı Tansu Kumru takdim etti.
ForeksHaber
@ForeksTurkey
*İstanbul'da konutlarda kullanılan doğal gaz fiyatına 1 Ocak'tan itibaren yüzde 12 indirim yapılacak-TRT Haber
acaba,sanayi ye fazlamı zam veya farkı mı sanayiye eklerler diye düşünmüyor değil insan :)
Maşallah 🧿
Şişede her geri çekiliş alım fırsatı..Böyle küresel bir firmaya ortak olmak büyük onur..FK sı PD DD si olması gerekenin çok çok aşağısında.. Enerjik sıçramalar yapmasada büyük bir enerji barındıran şirket..27 yıllık borsacı olarak ilk kez çok uzun vadeli düşünce ile buradayım.
Günaydın,
Hayırlı olsun Forumdaşım, Umut ederim ki üzülmessin. Ha bu kinaye değil aman diyim sadece temkinli olmak için uyarı .
yaklaşık 20 yıldan fazladır bende borsadayım. Darbe de yedik üzüldük de,kazandık da sevindik de.
Öğrendiğim en önemli şey temkini asla elden bırakma olmuştur.
2023 de borsa da fazla olmayacağım dayanamazsam da hedge siz asla işlem yapmam. az kazanırım ama sağlam kazanırım.
Aylık 50k bana şu an için yeterli. Çoğunda inanın gözüm yok.
Şişe özelin de, hissemiz 100 tl olsa 200 tl olsa kimse neden oldu demez,diyemez.
Bugun vade sonu her şey olabilir. pek takılmayın. ytd
Yeni yıl herkese önce sağlık, huzur ve mutluluk vermesi dileğiyle. para bir şekilde gider gelir.. tahtacininda yeni yılını kutlarım.. ytd
sağlıklı mutlu senelere ortaklar....
bugünde tüpraşım güldürüyor bakalım 29,7 dolar tavan belki olur :)