Yeni kabine açıklanmış iş bilen Bi ekip gelmiş sanki
Printable View
Yeni kabine açıklanmış iş bilen Bi ekip gelmiş sanki
Cevdet yılmaz ODTÜ yü birincilikle bitirmiş çok iyi
Bilmiyordu tabi
Hazine ve Maliye Bakanlığı Devir Teslim Töreni'nde konuşan Mehmet Şimşek:
"Önümüzdeki dönemde hedefimize ulaşmamızda uluslararası normlara uygunluk temel ilkemiz olacaktır.
Türkiye'nin rasyonel* bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır."
*rasyonel: Rasyonel kelimesi dilimizde akla uygun, akılcı, aklın kurallarına dayanan, ussal, mantıklı gibi anlamlara gelir. Kısacası akılla ilgili her şey rasyonel kabul edilir. Felsefede rasyonel ise tüm ilkelerde aklı kullanmak, daima sorgulamak anlamına gelir.
Kısacası Memet Şimşek bugüne kadar uygulanan ve Tayyip Erdoğanın faiz sebebtir enflasyon sonuç, ben biliyorsunuz ekonomistim vs söylemlerini ve uygulamalarını irrasyonel (akıldışı) olarak nitelendirmiş olmuyor mu bu söylemle? Dakka 1 gol 1 mi?
https://i.ibb.co/4sSBcTP/IMG-20230603-200851.jpg
Biliyorduysa bu neeskiden 2şer kilo aldığımız havuç bu yarım kilo anca aldık
Neyse biz tometech imize bakalım ısı pompaları paneller iverterler bataryalar şarj üniteleri üü say say bitmiyor
Bu gün pazar Tarık bey fabrikada mıdır sizce
Bu top con en iyi verimlilige sahip
KAP: FNY QNBFI [CWENE ] QNB FİNANS YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1155934
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8882cfa51d06f4
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2023-06-03
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi .
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi
A.Ş.'nin ("Şirket") 26-27-28 Nisan 2023 tarihlerinde 108,60 TL
birim fiyat ile talep toplanarak halka arz edilen payları, 5 Mayıs 2023
tarihinden itibaren BIST Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlamıştır.
Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan izahnamede Kurumumuz
aracılığı ile gerçekleştirilmesi planlanan fiyat istikrarını sağlayıcı
işlemler için ilan edilen 30 günlük süre 3 Haziran 2023 tarihinde
sona ermiştir. Şirket paylarının BİST' te işlem
görmeye başlamasını takiben geçen 30 günlük süre
içerisinde Şirket payları üzerinde (2 işlem gününde) fiyat istikrarı
işlemleri gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen işlemlere
ilişkin detaylar ekte yer almaktadır.
169 geçilirse direnç falan kalmıyor. Son fibo 169.90 lar. Gerisi uzay boşluğu istediği yere gidebilir :)
twiteeri bu sabah biraz gezdim...emin şimşekin geçmişte attığı twitleri gördüm...geçmişte yenilenebilir enerjiye çok değer verdiğini gördüm...türkiyenin cari acığının kapatılmasında yenilenebilir enerjinin büyük bir rol oynayabileceğine dair açıklamalarını okudum...eğer emin şimşek geçmişte düşündüklerini bu gün de uygularsa ?? yenilenebilir enerji sektörü bu yeni dönemde de çoşar...yenilenebilir enerji hızla fosil yakıtların yerine ikame edilebilir...emin şimşek sektör için büyük şans...
160 lardan kurtuluyoruz..:) şu dakikada 172,50 deyiz...:) durmak yok yola devam...emin şimşek ile sektörün beklentileri daha da arttı...
türkiyenin yumuşak karnı ve cari açığın %80 inin nedeni petrol ve doğal gaz gibi fosil yakıtlar idi...bol güneşi olan bir ülkeyiz...bu enerji açığını yapacağımız güçlü yatırımlar ile yenilenebilir enerji kaynakları ile kapatabiliriz...konjöktür bazen değiştiğinde hiç umulmadık şeyler oluyor...türkiye bir taş ile bir kaç kuş vuracak bu konjöktür değişimi ile...:)
Kekocum demek burdasin, Gesandan kayboldun gittin,
bende aranizdayim, biraz ustten maliyetlendik ama olsun, burda oldugunu bilsem , coktan alisimi yapardim ,:)
dostum butun bu yenilenebilir enerji sirketleri , bakir gibi cam gibi hammadeyi nerden aliyor
Sarkuysan
SISE icin bunlar buyuk firsat degilmidir ?
onlar için de elbette olumlu...ama o maddeler bir ges santralinde maliyetlerin çok az bir kısmını kapsiyor...asıl kar panel yapanda ve bunu monte edende...bu işlerin ihalesini alanlar da güzel kar yapıyor...
geçmişte gesandan güzel kar yaptık...nasibimiz kadar faydalandık...şimdilik de sermayemin bir kısmı ile buradayım...bakalım nasibimizde neler olacak ?? sabırla bekliyoruz...:)
sabah sektörü biz ateşledik...:kahkah: devamını da europower getirdi...geçen günlerde europowerin de 100 tl hazırlığı yaptığını söylemiştim...cwene hissemiz ise ilk etapta 180-200 tl ama asıl olarak 200 tl hazırlığı yaptığını söylemiştim...şu anda endekste ciddi bir sıkıntı olmadığı sürece sektör hisselerinin hedeflerine gideceğini ve devamını da getireceğini düşünüyorum...
cwene hissesinde arzın seçim arafesine denk gelerek fiyatın da arz fiyatına kadar inmesi bir çok yatırımcı için büyük şans oldu...çok uygun yerden maliyet yapmalarını sağladı..
Patron 1.3 milyon lotu geri almasa daha da aşağı düşerdi ama patron adam gibi adam su BIST de daha emsali yok şu adamın. Bu kadar işinin başında, motive ve Almanya'da yan gelip yatmak varken varini yoğunu işine yatırmış bir insan, böyle insanların hissesini almak böyle adamların arkasında olmak lazım ya.
bir arkadaşım sabah 173 ten trade amacı ile satmıştı...sonra cwene 176 a gidince çok pişman olmuştu..bakalım kendisine alım fırsatı sunacaklar mı ?? son bir ayda bir kaç kez trade yapmıştı...ama tradelerinin sonunda yine aynı lotunu alabildi....:kahkah: o kadar çektiği stres yanına kar kaldı..ben ise hiç dokunmadan tutuyorum...
kendisini ne kadar da trade yapma elinden kaçırırsın diye uyarıyorsam da kendini tutamıyor...bakalım neler olacak ??
Bakalım hangi kurum devreye girecek ben bankof diyorum
ben şu anda inan hiç bir hesaplamaya girmedim...kendimi sadece olayların akışına bıraktım..ilk gün de bunu söyledim...ikinci çeyrek bilançoları da görmekte fayda var...şirkete güzel bir nakit girdi...mevduat faizlerin %40-50 lere geldiği bu günkü ortamda milyar tl lik nakit girişleri şirketler için can suyudur...nimettir...
cwene şu anda panel üretim kapasitesi 1800 brimdir..yapacağı yatırımlar ile bu kapasiteyi 3000 bine çıkaracak...ayrıca lityum pil üretmeye başladı...eva gibi ürünleri de kendisi üretmeye başladı...arge si güçlüdür ve sürekli yeni ürünler üretiyor...yenilenebilir enerjide oldukça yenilikçi bir firmadır bundan dolayı da önü açıktır...
kısacası şu fiyat pahalıdır diyecek bir rakam yok kafamda...tek bildiğim şirketin büyüğüdür ve level atladığıdır...patronlar da dürüst görünüyor ,şirketlerine her türlü desteği veriyorlar...ufukları geniştir...gerisi de nasiptir diyorum...
Endeks de %5 artı yapmış
Patron bakti spekler sadiriyor kap değil twit atıyor hahahaha twit yemezse sağlam bir kap hepsinde şu tahtacı az salsın tahtayı endeks kadar arttırması insafsız.
Endeks %5 artı benim hisselerede Bi poh olmamış kafayı yiyecem yine az kaldı
sabah 173 ten trade yapan arkadaşa yerine koydun mu diye sordum..bana teknikte şişme var diyor...teknik al derse alacam diyor...:) oysa geçen gün ona bu hissede tekniğe bakılmaz demiştim...geçmişte ben gesan alırken defalarca beni arayıp teknik sat diyor yerinde olsam satardım diyordu...:kahkah: tabi ona hiç bir zaman uymadım...uysaydım herhalde gesandan en fazla bir kat kazanabilirdim..
kendi düşen ağlamaz diyorum...kimseye zorla para kazandıramayız...yenilenebilir enerji sektörü her zaman süprizlere açıktır...teknik bana göre çok az işler...asıl olan temeldir...
Ekleme yapılır mı buralardan teknikçiler nerede
herkes kısmeti kadar kazanacak...bakalım kimin kısmetinde ne var ?? sabır sabır sabır diyorum...200 lere fazla kalmadı...kokusunu hissetmeye başlıyorum...umarım bu hafta sonuna kadar 180 lerin üzerine çıkarız...
bence teknikçilerin en çok yanıldığı sektör bu sektördür..çünkü sat dedikleri anda bir de bakıyorsunuz ki sektör hisselerinden birine süpriz güzel bir kap geliyor ve hisseler hep birlikte çıkmaya başlıyor...:kahkah: ben cweneyi buralardan trade edebilenin cesaretine hayran kalırım...böyle bir kişiye ben ya teknikte kendine çok güveniyor derim yada cahil cesareti vardır derim...
tabi bunlar benim kendi düşüncelerimdir dostlar...siz bana bakmayın ..kafanıza göre hareket edin...içinizden nasıl geçiyorsa ve kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle davranın...ben son zamanlarda sabrı çok öğrendim..ben de kendimi öyle daha iyi hissediyorum...durmak yok...inşALLAH yola devam...
Şimdi buradan hacimsiz Bi tavan çekerse hacmi tavan fiyattan yaparsa tüm teknikçileri avlamış mı olur
Sn keko şu senin teknikçi arkadaşına Bi söylesene şu aztek e Bi baksın taknik ne diyor