biz kaybettik başka yerde burdakileri uyardım sürekli geriye dönük okursaniz en zivelerde hep satın sonra yanarsınız dedim, bildiğim vardiki dedim. Neyse bazılarının batmasi belkide iyi oluyor.
Printable View
Bu hisse endeks e gore d7sup çıkmaz ,doviize gore hareket eder, çok büyük döviz borçları var, bütün yurtdışı anlaşmaları dövizle, cevirlemesi cok bir durumda kısaca, bu fiyatlara sevinin derim, 10 lira üstünde maliyetli var mi acaba hala. Yazık oldu, geçmiş olsun.
7,19 maliyetle çok kötü sıkıştık.Allahtan az bir lotla girmiştim.
Arkadaşım, bilmeden konuşmayın şirket EUR ile2030 kadar yapılandırma si var buna karşılık ozvarligi ve yatırımları çok büyük kat kat okadar yatırım tabiki para ile olur içerde faiz yüksek diye döviz le borçlu aynı zamanda da önemli olan dolar yükseldi mi otomatik olarak dolara endeksli para yazıyor kasasına yani fark eden bir durum söz konusu değil EUR borçlu dolar la gelirli olan vatandaşların sırtına olur Nisan'da/15 zamlı zaten elektrik birde iki barajı var Arnavut lukda Aralık ayında faaliyete geçti orta ve uzun süreli değerine gelir ha diye kimse para kazanamaz tamammi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim satıyor hergün düşüyor takas paylaşırmısınız
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Citi
Peki Kardemir. D , Ereğli migros döviz açıkları kat kat üstün ama hiç fark etmiyor Pegasus döviz fazlası var ama aynı bilmem anlatabildim mi
Aynen i basan zaten yabancı ,onun için yabancıya güvenilmez sonuçta yatırımları büyük halka açık oran düşük
3.31 unuttuysan hatırlatayım ne yapacaksın bakalım.
sana katılıyorum bende öyle düşünüyorum fakat herkes yabancı soyle ye söyleye ben de tereddüt ettim , birşey sormak istiyorum yasaklı olan var bilgi n varmı bı açıklama yapsan
Peki yasaklı nasıl yapıyor
borsa duserken dusşuyosun onu anladıkta ee cıkarken nıye cıkmazssınkı
artık bu hissenin bir tepki yapması lazım bi %30-40
piyasa bozmazsa 3,50 kapanış
http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post2216943
Haftalık Hisse Yarışmamızda Final Haftası
Son hafta tahminlerinizi alalım.
Herkese hayırlı haftalar bol kazançlar olsun dostlar
burda zaten kımse kalmamıs bı halt olmaz bugun bıle yabacı ıtı satıyorrrr boyle bır gunde
citi nin durumunu göre bilen var mı?
bugunde satısta 70 bın
Bir kaç forumdaşa fikir de sorduk öngörülerine güvendik, onlarda ciddiye almadılar herhalde, cevap bile vermediler.
Bizim, maliyet yüksek burdan alsan zarar etmeden bekleyip iyi kâr birakir
3.40 - 3.30 Arası toplanırsa seçimlerden sonra muhteşem bir sonuç alınabilir gibime geliyor .
Geldiği fiyat çok enteresan . 14.40 TL den bu fiyatlara düşmüş .
Zarar bilançolar yüzünden . İlk defa bilançosu KAR getirdi . Biriktirmekte fayda var gibi .
Grafiğini dolar bazında inceleyin derim . 3.4X TL Fiyat iyi gibi geldi .
Bilançodaki Kar da düzelme çok ilginç . Fiyata yansımamış hala .
Dal dedi gözlerim . Nasipse geldik az az toplayalım bakalım .
Bu hafta 3 30 paraya almak nasipse .
Citi de nekadar mal kaldı...
Kim alıyor aceba
3.31-3.71 yaptırdı sonra bakacağız nasıl olsa geri gelir
citi ne durumda gören var mı?
3,82 de ne kadar var arkadaşlar yıkılmadı bir türlü
ulan böyle şans olmaz dün o kadar düşüşte inat ettim satmadım en kötü 3.90 görmesi gerekiyordu.
bugün sabah başka bir hissede yükselişi yakalayım derken geri almak kaydıyla sattım bir daha da alamadık.