Allahın rahmeti üzerine olsun ışıklar içinde uyusun
Printable View
Allahın rahmeti üzerine olsun ışıklar içinde uyusun
Haluk Hoca'nin vefati beni cok uzdu.
Isiklar icinde uyusun, mekani cennet olsun.
Euzü Besmele nin anlamı nedir?
Euzü Besmele ise yani "Euzübillahimineşşeytanirracim": "Kovulmuş şeytanın şerrinden Allah'a sığınırım" anlamına gelmektedir.
Bu ifadede Seytan negatif enerji'nin metaforudur.
Bugun, 60 yas civarinda olanlar dahi bunu bilmez.
Eger bu sekilde anlatilip, ogretilseydi, pek cok insan negatif enerji'nin kotuluklerinden korunabilirdi.
Negatif Enerji, Yuce Yaradan'in rahmetini durduran, engelleyen bir enerjidir.
Yuce Yaradan'in, cok degerli kullarina en buyuk rahmeti, surekli olarak gonderdigi tesirlerdir.
O nedenle Euzu-Besmele cekmek, bu tesirlerin surekliligini saglar.
Sözcü TV de konuşan Ekonomist Nedim Türkmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan ın emekli maaş zamlarına eklemede bulunacağını söyleyerek oran ve tarih verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan üstünü tamamlayacaktır diyen Türken, şunları aktardı:
Emekliler şu an için yüzde 37,56 zam alacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan üstünü tamamlayacaktır ancak Şubat ayında tamamlayacak. Yasa çıkması gerekiyor. Şubat ayının ortasına doğru burada bir düzenleme ile refah payıyla bunun yüzde 50 ye tamamlayacağını söyleyebiliriz.
https://www.karar.com/ekonomi-haberl...m-icin-1824674
Tabii,tabi ona bağlı saftirik halkı nasıl uyutacak,nasıl olsa balık hafızalı millet anında verileni unutur hesabında olduğu için seçime yakın vereyimde beni görsünler misali :seyt:...%100 verse ne olacak yine kurtarmaz bu piyasada,gerçek enflasyon olmuş 100'ün üstünde,bize ne kasayı soyup soğana çevirdiği,bu onun suçu,bulup buluştursun versin,Türk halkını yönetmek kolay değil,guya ülkeye abuk,sabuk bedevi vs sokarak halkımızı asimile etmeye çalışıyor,yedirmezler bu toprağın gerçek sahipleri bunu,zaten geberik olmuş,çünkü bu toprağın laneti ona bulaşmış,ebedi süründürür,tabiki o sürünürken insanlarımızda sürünüyor,taki gerçek liderini bulana kadar,bulduğu an yok olacaklar,bunu bildiklerinden yok olmamaya çalışıyorlar,su akar yolunu bulur sistemden kaçış yoktur bu kesindir.
Burada anlatiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=LN6D...yBuharal%C4%B1
Arda Turan, 19 Aralık 2022’de Umre’deyken Seçil Erzan’a verdiği paranın akıbetini soruyor. Erzan 22 Aralık’ta yolladığı mesajında paranın hazır olduğunu, Arda Turan’dan kendisine birisini yönlendirmesini istiyor. Arda Turan’ın yanıtı, “Allah’ım sana geliyorum. Annene Kâbe ile Medine kokusu aldırıyorum. Onları koklat” oluyor.
"İstim arkadan gelsin" Reyis emekliye % 50 verecekte bunun için yasa çıkması lazımmış.
Arkadaşlar şakamısınız yoksa İsveçte falan mı yaşadığınızı zannediyorsunuz, eğer Reyis isterse verin % 50'yi emekliye der, yasa masa arkadan gelir.
enf oranları nerde dogru gercek oranları herkes biliyor.protesto kimse etmiyor nedense....
https://i.hizliresim.com/pw3yuvv.jpg
Ben bildim bileli bu daly.raklıkta gazeteciler ısrarcıdır ulan damadın birinci olduğu yerde Rahmi Koç 3. öylemi veya Güler, Ali Sabancılar, Murat Ülker, Kel Ferit nerede, bu gayrimenkul v.s. iradı vergisidir yani kira gelir beyan edersin bu vergiyi ödersin.
Diğeri ise kurumlar vergisidir burada şahıslar görünmez şirketlerin adı vardır, gelelim damada Tüpraş, Otosan, Oyak, Eczacıbaşı sayın sayabildiğiniz kadar, burada damadın ilk 100. arasında yer bulması için milyar dolar ciro yapması lâzım.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Çok güzel bir site ile herkese önemli bilgiler kazandırmış oldu.
Allah rahmet eylesin
https://www.instagram.com/reel/C1PJg...I4YzE2YTYwMA==
bunu gordukten sonra derdim var demeyin abi :drunk:
aynen Reha abi
https://haber.sol.org.tr/haber/icisl...-gelsin-316859
İçişleri Bakanı: Yıkamıyoruz diyorlar, siz yıkın mahkeme kararı bizim arkamızdan gelsin
Dillendirtmedikleri kimse kalmadı .. İşler çok kötüye gidiyor .. Vakit doluyor gibi ..
''KUR ARTIŞI BEKLEYENLERİN YANILACAĞI BİR YIL OLACAK''
İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, enflasyon konusunda Merkez Bankası'nın hedefi tutturacağı bir yıl olacağına inandığını dile getirdi.
İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, açıklanan aralık ayı verisinin enflasyon konusunda iyimserliği desteklediğini belirterek,
enflasyonla mücadele konusunda Merkez Bankası'nın başarılı olacağına düşündüğünü söyledi.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...etirdi-/302168
Ohh bi rahatladım çocuğun ywni okul kaydını yaptırdım kuş gibi hafifledim
Ben de bizim kızın seneye gideceği 12. sınıf üniversite hazırlık kursuna kaydını yaptırdım 90.000 TL hafifledim :)CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskiden olduğu gibi şöyle %1,35 oranla nakit avans dağıtsinlar da bir daha yumulayim. Geçen yaptıklarında Ayhan başkan biliyor benim durumu. Beş kuruş param yok iken hem düğünü yaptım hem kredi kartı borcunu kapattım nakit avans dahil. Üstüne onun 2,5 katı kadar da paramız oldu. Biraz terledim ama değdi. Şuan borsa yapmıyorum yapsaydım çoğunu geri vermiş olurdum. Ben nakit avans çektiğim de ki kağıt şuan %30 aşağıda.
:oleyo: sabancı style
https://www.indyturk.com/node/596296...%C5%9Fayabilir
Okur’un "Bir insan için ne kadar para gerekli?" sorusuna yanıt veren Sabancı, “Milyar dolarlar değil yani milyon dolarlar da yetebilir” dedi
Aklıma nereden geldiyse 5.500 gayme kök maaş alan emekli varsa, zam yerine 3+1'ni alıp oturacaklar.
1 Papua Yeni Gine Kinası = 7.98 TL...
Uuuuuuuuvvvvv...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gerçekmi bilmiyorum,ama gerçek olan enerji hiç ölmez,ondan ölüm olaylarında ışık olayını eklerim,ışıkta bir enerjidir ışıkta ölümsüzdür enerjinin bir parçası olduğu için,hangi boyuta geçerse geçsin orada varlığını sürdürür,iyi kimselerin varlığı sistemde devamlıdır,sistemsel olarak dış dünyada yani şu anki bizim mekanımızda etkisi devamlı vardır,bu görünmez bir enerjidir bazılarına mesaj verir,bu kuantumlan ilgilidir,kuantumu bilim adamlarımız öğrendi,ama enerji boyutunu çözemediler,çünkü sistemi çok karışıktır sisteme etkisi hala bilinmiyor sadece etki yönünde ip uçları biliniyor,seçilmiş kişilere görüntü ve mesajlarlan iletilir seçiciliğe uygun olanları bulunur,sistemde hiç birşey kaybolmaz devamlı kayıt edilir,metafiziksel olaylarda cennet,cehennem vs denilir devamlı,esasında bu belirtmiş olduğumlan ilgilidir bunu devamlı dine bağlarlar,alakası yoktur,çünkü dinsel olaylarda bir öğretici vardır,islam dinini örnek alırsak oradada varaka vslerin bilgeliği ön plana çıkar,önemli olan bu bilginin köküdür,bunu kimse çözmüş değildir,çünkü bilgi kaynakları ya imha edilmiş yada bir yerlerde kopyası mevcutmu oda bilinmiyor,antik,kadim uygarlıkların kütüphaneleri hep yakılıp yıkıldı,cahil ömer bile kuranda olmayanları imha edin demiştir,ama esas bilginin nereden geldiğini bilmiyor,neyse konu çok uzun,holografik evren topiğinde bunu zamanlan belirtiyorum,kötülere gelirsek onlar devamlı eziyet görür sistemde,onlarında enerji boyutu vardır onlarda kişileri seçer kötülüğe uygunmu diye,kurandada belirtilir bu durum ademin yaratılış bölümünde,şeytan,melek adem tanrı olayında,şeytan devamlı yani kötü enerji tanrıya karşıdır ben daha üstünüm diye enerjiden hasıl olduğu için,orada şeytan kötümü iyimi tartışılır,ademde sadece bir parçası vardır,adem madde ile bağlantılı bir varlıktır görünür varlıktır,görüntü olayı çok daha karmaşıktır,gözlerimizde bizi yanıltır,geçen bilim adamlarımız evren derler hologram şeklinedir dediler,çık işin inden şimdi,yani kuantım dolanıklığıylan bağlantılıdır,zaten konu çatışması buradandır,enerji boyutunda yaşıyanlar,varlık metabolizesinde yaşıyanlar,bu çatışma ebedidir,sonra bu olay çözülürmü onuda bilmiyoruz,çünkü insanımsı varlık hala pirimatımsı varlıktır,pirimatımsı varlıklar doğası bakımından hep saldırgandır,çünkü devamını sağlamak için yaşamaya çalışır önüne geleni besi kaynağı olarak görür ona saldırır,buda beyin ile alakalıdır,nöronlara emri akıl verir,akılda eğitimlen alakalıdır,iyi ailede yaşamışsan,öğrenme,araştırma becerin yüksekse iyi bir sistemin içindesindir,kötü ailede isen bu süreç karmaşıktır,iylik durumu ağırlık kazanması lazım,bazen deriz,kötüden alim iyiden zalim çıkar deriz,iyiden çok az zalim çıkar iyi kötüye göre bir nebze iyidir,şu an ülkemizde kötü enerji hakimdir,bunu pirimatımsı varlığını sürdüren halkımızın anlamasına imkan yoktur,ülke zaten ikiye bölünmüştür iyi kötü diye,ama devamlı belirttiğim gibi iyiler galip gelir sonunda kötülerde cezasını çeker,tabiki tekrar bir kötü çıkana kadar,o zaman tekrar sil baştan aynen evrendeki sistemsel faaliyetler gibi,o kadar yıldız doğar bir o kadarıda yok olur süreç böyle devam eder,bu ebedidir,bu yönde örnek verdiğim kişiler muhiddin arabi,ibni meserredir,biri olayı metafiziksel olarak anlatır,diğeri kuntum olayına daha yakın olarak anlatır:yes: