Yarın tavan açmaz Hulk sonradan endexse göre
yarında perşembe aksi gibi
Printable View
Yarın tavan açmaz Hulk sonradan endexse göre
yarında perşembe aksi gibi
Dua edelim de HALKB tavanı bozmasın, bozarsa piyasa iyice gümler
ayı kardeşlerim bir el atında şu 8850 kırılsın. 8775'e kadar foşşş sonra.
veriyomu nee
:drunk:
Ben ne çağıracam yahu gökten taş düşse benden biliyonuz :he:
Alperim kıymatlım oynadı barajın kapaaynan
Long için fırsat kolluyorum.
8700 üzeri bende hep long.
8815 bir parti long
İki gün ki aldığının gazı mi bu yoksa çok kötü bişi mi oldu ortalık kan kırmızısı
Küçük enişte bofa çok kızdı birşeye hiç acımıyor banka sanayi fark etmez diyor:)
Ver bankalara da çatırti kopsun
Bana uzun atlamalı kağıtları geliyor geleni bir paket cigara parasına veriyorum
Yarın için insan biraz mal alır kardeşim :)
55 dk al birşeyler ortaya karışık
7620 ler de ki Gap alınacak haffalik kapanışlar harici ralli malli olmaz
Marketlerde kasiyerlerin yanında yine maske satışına başlanmış. Olağan bir duruma dönüşmez umarım. Elin Japonları yirmi senedir böyle dolaşıyor.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bankaların tavan olduğu gün .. shorttan para kazanmak.
dayu viop akıl işi değeel :oleyo:
:drunk:
Herkesin gözü halkb tahtasinda, bir tavan bozsa fukara sümüğü gibi yere yapıştırir bisti
Okullarda yarı nüfus var hep. Herkes salginda. Geçer gider kazasız belasız. Maske mesafe temizlik adamını hergün TV de görmeyelim de.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
doğa insanoğluna . sen gelme ulan ayı diyor. :kahkah:
alışın buna. virüzlere yani :drunk:
çok enteresan bi yerden döndürmüş
7.696
ilginç ..tersden okunsada sakat
Alman BioNTech, kanser ilacına odaklanıyor
Kovid-19 salgınına karşı aşıları ilk geliştiren şirketler arasında yer alan Alman biyoteknoloji şirketi BioNTech, gelecek yıllarda kanser araştırmalarına daha fazla odaklanacağını duyurdu.
BioNTech'den yapılan açıklamada, bugün San Francisco'da düzenlenen JP Morgan sağlık hizmetleri konferansında şirketin "2024 stratejik öncelikleri ve gelir beklentisine" ilişkin sunum yapılacağı belirtildi.
Açıklamada görüşlerine yerilen BioNTech Üst Yöneticisi (CEO) ve kurucu ortağı Prof. Dr. Uğur Şahin, şu anda çeşitli kanser türleri için ileri bir geliştirme aşamasında olan çalışmalar yaptıklarını, 2024 sonuna kadar on veya daha fazla potansiyel olarak onayla ilgili çalışmaya sahip olmayı hedeflediklerini belirtti.
Şahin, "Bu yıl, 2026'dan itibaren beklenen ilk onkoloji tanıtımlarımıza doğru yenilikçi ürünlerimizi genişletmeye ve geliştirmeye devam ederken BioNTech'te önemli bir uygulama yılı olacak." dedi.
Şirket, bu yıl büyük ölçüde Kovid-19 aşılarından elde edeceği yaklaşık 3 milyar avroluk gelir hedefliyor.
Açıklamada, Biontech'in 2023 sonu itibarıyla yaklaşık 17,5 milyar avro nakit ve menkul kıymet yatırımı olduğu ve şirketin Kovid-19 aşılarının düşen satışlarına rağmen araştırma ve geliştirmeye yatırım yapmaya devam edeceği vurgulandı.​​​†‹â€‹â€‹â€‹
Kaynak : Anadolu Ajansı