CB nın,Balkon konuşması muhtemelen dağılmayın safları sıkı tutun tarzında moral konuşması şeklinde olacak muhtemelen millet uyumadan önce gündemi belirlemek için.
Printable View
CB nın,Balkon konuşması muhtemelen dağılmayın safları sıkı tutun tarzında moral konuşması şeklinde olacak muhtemelen millet uyumadan önce gündemi belirlemek için.
Genel seçim olsa bist 5 tavan yapardı
Şu an durum muallak bence
Saldırgan olcaklar
2025 erken genel seçim ve Mansur Yavaş yeni Cumhurbaşkani. çok net görüyorum. Hayirlisi olsun. Allah utandirmasın.
Mansur da bir şey yok.Mütevazi hayatı dışında ANKARA ya yaptığını görmedim...Esas olay ALTINOKUN çok ama çok hatalı bir tercih olmasıydı...
Kaseti çıkan-Mafyatik yapılanma ile(A takımı) anılan-sahte diploma ve 1.000 tane ev.... gibi AKP nin tabanı ve halkın kabul etmeyeceği
olaylarla anılan TURGUTU aday gösterirsen bu TOKADI HAK EDERSİN..
CHp başka aday çıkarsa da kazanırdı.
erken seçim ihtimali münasabetiynen borsa önce aşşağı, sonrasinda mansur rallisi..ama öyle böyle değil, 20 yilda bir gelir. Hazir olun.
Çalışanlara verilen seyyanen zam (8 bin tl) emeklilere yansıtılmadığı için , gelir dağılımındaki fark açıldı:meşhur bir atasözümüz var ''Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar'' seçime bu şekilde yansıdı hayret ediyorum o kadar danışmanları var çuvallar dolusu maaş alıyorlar yani niye öngöremediler hayreti mualla.Ben sade vatandaş olarak böyle olacağını öngördüm ve sonuçlar ortada.CNN deki sunucu hakan Bey de aynı yorumu yaptı Ak partinin oy deposu diye nitelendirdiği emeklinin gerçekten zor durumda olduğunu yani bunu dikkate almadıkları şeklinde yorumu oldu.16 milyon emekli var aileleriyle birlikde 30 milyon eder.
Lafa bak. Gene kendine pay biçmiş..
Tohummuş..Koltuk meraklısı beceriksiz.
......
Kemal Kılıçdaroğlu: Ekilen tohumlar fide oldu, fideler çınar olacak…
Yahu arkadaş siyaseti bilmiyor muyuz?
Ne erken seçimi...MV,özlük haklarını alması için en az 2 yıl görev yapmalı..Bir de Buna TBMM karar verir veya CB
CB karar verirse kendisi aday olamaz...Ama TBMM karar verirse 5 yıl daha RTE CB olabilir.
Bir de ekonomi düzeltilmeden neden TBMM erken seçim desin ki.ve özlük hakları yanacakken...
Bakalım Mehmet bey in arkasındayız söylemleri devam edecek mi.....
Evet, emekliler acımadı.
Ankara 25 puan fark, yutulur gibi değil..
Mansur Yavaş yeni CB.. Olur..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni cumhurbaşkanımız Mansur Yavaş
Hayırlı uğurlu olsun
4 yıla kalmaz erken seçim kapida
erken seçim olacaksa bile önümüzdeki 2-3 sene olmaz... 3-3,5 sene sonra RTE yeniden girebilmek için yapacaktır onu, o zamana kadar kim öle kim kala...
yarından itibaren ekonomik gündem tamamen mehmet şimşek'in makamında kalan ömrüne odaklanır... ve tabi M.Ş. sonrası faizlere ne olacağına... diğer her şey de, bist dolar vs vs , buna göre şekillenir zaten...
yerlisi yabancısı herkes de bu eksende bakar bu seçim sonuçlarına...
siyaseti bilmek ayrı..
siyasilerin karakterlerini bilmek ayrıdır :)))
hukuğun bilerek bitirilmek istendiği ve göz yumulduğu mafyatik düzenle yönetilen ülkede.
öyle bildiğin siyaset işlemez...
:drunk::drunk:
olacak demiyorum ama kimse bilemez.
22 yildir yonetimde olanlar ayni grupken, ekonominin duzeltilmeye muhtac olusunun sorumlusu kim?
Ozluk haklarinin yanmamasi icin yurdu atese atanlari savunur gibi gorunen mesajiniz, bu basliga yansittiginiz inanciniza, kul hakki kavramina uygun mu?
Cevabiniz her ne olursa olsun, yanitlamayacagim.
Sadece aklimdan geceni yazdim.
Kaybedeceği seçime girmez. Zaten emekli olacağını söylemişti. Rant bitti ortaklık biter..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çanakkale zaferimiz..
Pek az bilinmekle birlikte, Çanakkale Savaşları'nın komutasının Alman Generali Liman von Sanders'te olduğunu ve onun komuta heyetinde birçok Alman subayın da yer aldığını hatırlamak gerekir.
Çanakkale Alman komutanı kimdir?
Çanakkale Savaşı'nda önemli görevleri olan Alman Otto Liman von Sanders'in, Carl Mühlmann'ın ve Hangs Kannengiesser'in hatıraları konumuz açısından çok önemlidir. Çalışmamızda bu zevâtın hatıratına fazlasıyla müracaat edilmiştir. Ayrıca bu savaşa iştirak eden pek çok Alman subayının hatıralarına da başvurulmuştur.
Alman Kaynaklarına Göre Çanakkale Savaşı ve Zaferi
https://belleten.gov.tr/tam-metin/279/tur
bıktım her şeyi dinlere atıf etmenizden....
Büyükşehirlerin tamamında kontrolü kaybetmişsin, kime hangi sekilde hizmet edeceksin ? Hani sen hizmet partisiydin ? Vatandas senden memnun değil. Kaçak göçmen meselesine hic girmeyelim. Tabi ki de erken seçim. 2025 Ekim tarih olarak iyidir.
bu seçimi kaybedenlerden biri de dem partinin oylarının erimesi...... pkk darbe aldıkça bu parti küçülecek.....
Şu seçimden bunu mu okudun? Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
savaş bir strateji işidir..
alman generalleri boşuna tutup dışarıdan getirmemşiz.
ha sen diyon iman gücü..
iman gücüyle savaşı değil.. yerden toz tanesini kaldıramazsın.
kafanız öyle bulanıkki.. doğru düzgün düşünemiyorsunuz bile.
Afgan Suri pici şeriat ister
Şeriat gelir koşa koşa kaçar ülkesinden
hakaret, küfür aşağılama yok,
biraz sakin.........
RTE bence balkon konuşması yapmaz.Yapsada kısa öz olur.
Ankara büyükşehir belediyesinin önünü gösteriyorlar çok büyük kalabalık var.
şuan aracı kurumlar canlı yayına geçtiler....panik havası var ...speklerde.....bunlardan biri info....yatırım.. ortamı yumuşatmaya çalışıyorlar.......cümbüş var yarın.....soygunlar iyi olacak.....
balkon konuşmasını bugün mansur yapıyor...
:drunk:
NOW da Mansur başkanaım konuşuyor hala chp kimi getirse kazanır deniliyor:)
topel neden İyi partiden aday oldu chp den aday olmasını Mansur Başkan kabul etmedi .
6-7 ilçe onun bilgisinde aday gösterildi sağ kesimden oy alacak kişiler bunlar.
Aynı seneryo İstanbulda Ekrem başkana yaptırıldı .
Erken seçim olmaz
Etken seçim isteyen avaldır
Millet seçimden bıktı
Şu an muhalefet erken seçim desin seçim olsun şamarı yer oturur
Sandığa girmeyen çok ciddi bir kesim var hepsi iktidar seçmeni
Turguta kafayı gömdü mansur başkan
İ.melihede sapladı
İ.melihin oğlunada soktu çıkardı.