İnce işçilik yapan tahtacı 9.72 ye kadar götürüp motorları soğutmaya çalışıyor...
Zıraat tüm alımların % 82 inine karşılık 4 milyon lotu geçti, diğer alanlar sadece 49 bin lot, diğer satanlar 1.5 milyon lot...
Printable View
İnce işçilik yapan tahtacı 9.72 ye kadar götürüp motorları soğutmaya çalışıyor...
Zıraat tüm alımların % 82 inine karşılık 4 milyon lotu geçti, diğer alanlar sadece 49 bin lot, diğer satanlar 1.5 milyon lot...
4.350 milyon lota çıktı...
Tek haneli rakamlara adios diyebilecek mi bakalım, bir kaç gündür hacimin artmasından beliydi, endeks değişiminden fonların poz değiştirmesinden de olabilir.
Hey maşallah. Balıkesir'e bu sefer uğrar inşallah
Tam da gidecek hisse endeks tekrar kırmızıya döndü, hep de öyle günlere denk getiriyor.
TL hacim ne kadar?
Bu hisse İstanbul a gelecek birgün.
aceleye gerek yok...2025 ve 2030 kadar yükselen trendin bozulacağını sanmam...bu hisse, aşağıdan alma ihtimali dışında satılmaz, bana göre...her tarafı beklenti...bir de kadın eli değdi mi
**Yerine Şirket Genel Müdürü pozisyonuna halen İş Geliştirme Direktörü olarak görev yapmakta olan Sn. Didem Tunçbilek'in atanmasına,
2025 yılında konjonktür olumluya dönecek gibi, haliyle Aksa ve sektör kötüyü geride bırakabilir, ayrıca kadın eli demişken Nilüfer hanım da yönetimde zaten.
Bugün zorladı ama çift hanelere gücü yetmedi, sıkıntı çıkmazsa haftaya tekrardan merhaba deriz umarım.
Herkese iyi tatiller.
Tam da 10'lu rakamlara merhaba diyecekti ki endeks bozuldu, en kırılgan borsa bizimki maalesef.
İyi bir hafta olması dileğiyle.
Şimdi de 10 la imtihanımız başladı kanırtmadan gitmez bu hisse, 🤷bildim bileli böyle.
https://www.kadindostumarkalar.org/y...idem-tuncbilek
--çekirdekten yetişme...çok iyi bir karar almış yönetim tebrik etmek lazım..
-İhracat rakamları
..........ekim.........kasım..
2023=839.865---801.621
2024=840.929---855.847
2023=274.625--266.904
2024=274.337--259.878
2023=1.493.653--- 1.430.114
2024=1.573.607--- 1.489.931
sırasıyla: tekstil ve hammaddeleri; HALI ve hazır giyim-konfeksiyon; üstteki 2023
gidişat idare eder...bir tık yukarı...
2025 faizlerin cazibesini kaybedeceği bir sene olacak gibi, yatırım ve tüketimin artması ile bu sektörü hareketlendirebilir, zaten dipten tepki vermeye başladı bile.
Hisse bugün çift hanelere tekrardan merhaba diyecek büyük olasılıkla, geç bile kaldı.
9,80 - 9,90 bandında biraz zorlanabilir e 10 da psikolojik bir direnç yani buralarda biraz oyalanabilir sıkıntı yok
Kimya sektörü eylül ayında 2,2 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirerek en çok ihracat yapan ikinci sektör konumunda
Aman nazar değmesin. Balıkesir'e geldik....
Bir daha tek haneleri görmemek dileğiyle.
Benim duruşum net.
Bursa dan İstanbul a feribot koyarlarsa, Yağlıova, Koca nın eline bakmadan, doğrudan İstanbul yaparız inşallah. O günler de gelir.
Lodrikos fırtınası, rüzgarı olmazsa, karbon fiber kat kat araman ile İstanbul un fethine ulaşırız inşallah 29 Mayıs 1453 te.🤣🤣🤣
Başından beri 10 usd ye gelsin vedalaşacağım diyordum. Bölündü, hedef 0.9 usd.
Bu hisse istanbul a gelecek!!!!
.
Şahsi hedeflerim ve görüşlerimdir.
Ytd.
Ft2 üstad aksa mi Ülker mi toplarsın su durumda
10 üstünde ivmelenme hızlandı, tavanın kıyısından döndü, bakalım bugün ne yapacak tahtacı.
Bu neyin nesi, bildiğim kadarıyla açığa satış da yok, 89 dan 63 e paraşütsüz indi, yine kim parmak attı bu hisseye.Bi çekin elinizi bu hisseden ya.
Bugün yukarıları zorlasa da aşamadı, biraz güç toplayıp yoluna devam etmesi daha iyi olur, sıkıntı yok.
https://i.hizliresim.com/geufpin.png
aylık--RSI
--tarih tekerrür edecek gibi....bunu destekleyecek alt yapı da var (artan kapasiteler, tekni tekstilde ciddi yatıırımlar, basınçlı kaplar, epsilon kompozitin alınması ve yenilenebilir enerjiye geçiş, DOWaksa nın artacak kapasitesi-sektör çeşitlenmesi...vs vs)...
--hikaye ve beklenti çok...
10,65 direncini geçersek üstüne 50 şer koyarak devam :halay::halay: 11,15 - 11,65 sonrası sonra tabi endeks sıkıntı yaratmazsa
Yine birini köşeye sıkıştırıp malını 10.35 ten kaptılar.
Bu fiyattaki oynaklık neyin nesi anlamadım.
Bankalara ve borsaya yarayan gelişmeler, AKSA'yı bozuyor
Gönül rahatlığıyla 2 gün izlettirmiyor tahtacı, üzmekte ve algıyı bozmakta üstüne yok, artı 1.5 endekste yapma bari.
Yıllardır hep aynı hikaye. hızlı (kendi performansına göre) yükselt, sonra günlerce, haftalarca yavaş yavaş aşağı çek. İnsanlar bıktı be, bi kere de değişik bi taktik uygula.
Kaç gündür yine burnumuzdan getirdi aksa, her nedense piyasadan negatif ayrıştık.
İyi haftalar.
İyi de, borsadaki bu yükselişe sebep olan olaylar, AKSA'ya ters mi geliyor?
Son 3 gündür düşüyor, 10.88'den 10,22'ye düştü, çift haneleri sindiremedi galiba, tek hanelere dönüyor rezil.
Perşembe %1.41 eksi
Cuma %1.62 eksi
Pazartesi %1.16 eksi
Herkes Lodrik efendiden bir hareket bekliyor ama o hala tatilini bir türlü bitiremedi.Hissede kaç gündür bir garabet bir müsibet.
**hiç mi düzeltme yapmadan gitsin??...patronlar iyi hava endeks 30 hisselerinde avlanıyordur...kötü havada gelirler...
İnşaat sektörü tavan yaptı bugün. Suriye'nin yeniden inşasında AKSA'nın ürünlerine de çok ihtiyaç olacak. Önümüzdeki günlerde göreceğiz sonuçlarını...
bir düzeltme yapması normal 10,20 lere kadar sarkma bekliyordum orası kesmezse 9,80 ler. 10,70 lerde yarısını satmıştım bu gün 10,24 bir kısmını aldım belki gelir diye daha yüklü alım için 9,80 civarını bekliyorum tabi yukarı dönerse artık nereden yakalarsak:whistling: