https://res.naokr.com/storage/questi...0bf367d4ce.jpg
:whistling:
Printable View
RTE'nin emirkulu Cevdet konuşuyor,borsa dün limoni kapanmıştı,bugün bakalım bu konuşmadan sonra nasıl kapanacak,bilindiği gibi bunların her konuşması sonucu borsa sarsılıyor...VİOP yatay açılış yaptı
Al birini vur ötekine,valla uçuyormuşuz,anlamadığım herşeye zam yapılıyor seri şekilde,enflasyon nasıl düşüyor :bravo::yahoo:
Yargı bağımsız olmadan bu ülkede hiçbirşey düzelmez tek çare erken seçim.
https://pbs.twimg.com/media/GWnfKynXUAAy8Q4.jpg
:whistling:
2025'de enflasyon %17 olacakmış :notr:acep hokus pokuslanmı !!!
Önce milli savunma bakanlığı soruşturma yok dedi teğmenlerimiz için,sonra zat benim peşimden sonra olmuş dedi vermiş talimatı savunma bakanlığı bugün soruşturma açmış,çünkü çok korkuyorlar hala ordudan !!!
%30 la hedefler şaşsın, tuttursunlar gene kabülümdür.
Dilan Polat’in tahliyesi sonrası bugün yapılan duruşmada Engin Polat dahil tüm tutuklu sanıklar tahliye edildi
Egzoz muayene gecikme ücreti ne kadar?
Egzoz Emisyon Muayene Ücreti 2024 - Magdeburger Sigorta
Egzoz muayenesi süresi dolan araçlara idari para cezası verilir. Egzoz emisyon gecikme cezası 2024 yılı için 9.943 TL'dir. Gecikme cezası alan araç sahipleri 15 gün içerisinde cezayı öderse %25 indirimden faydalanabilir.
Yuh yani,bunların ucuz bişeysi yokki,hepsi katlamalı,sanki doğayı düşünüyorlar,yargıyı tek adama teslim edersen olacağı budur.
Tahliyeyi kendileri veriyor,tepki geldimi,yani yukarıdan emir geldiğinde tekrar incelemeye alıyorlar,garip bir ülke olduk adalet yerlerde sürünüyor,teğmenler içinde öyleydi,tekrar ediyorum bu şekil adalet sistemiylen dışarıdan tek kuruş ve yatırım gelmez,adaleti tek adamın emrine verirsen olacağı budur...sıra imamoğlunda,ne demiş soyluya ahmak demiş :kahkah:,neymiş hakaretmiş bu,bunun üzerinden rant elde etmeye çalışıyorlar istanbul için,duyumlara göre karar açıklanmış imamoğlu aleyhine zamanını kolluyorlarmış,yani tek adam hiç rahat durmaz,çünkü eşboblluğunu yapmaya mecbur öyle emir aldı,ben haticeye değil neticeye bakarım su akar yolunu bulur.
Akşam,akşam iyi çaktılar borsaya,nede olsa cuma hafta sonu 9700 cıvarında sayılır.
https://pbs.twimg.com/media/GWyhIujX...jpg&name=small
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Gaziantep ve Maraş çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
Afad: Kahramanmaraş ilimizin Pazarcık ilçesinde, saat 09.31’de 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Gelişmeleri takip ediyoruz.
Sanki not artışını fiyatladılar da düşüşe geçti. Zaten sürünüyor aylardır.
Alıntı:
Türkiye'de piyasaların merakla beklediği açıklamada geldi. Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Fitch, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti. Fitch'ten yapılan açıklamada, Türkiye'nin uzun vadeli döviz cinsinden kredi notunun B+'dan BB-'ye yükseltildiği, not görünümünün ise durağan olarak belirlendiği aktarıldı.
Dikkatimi çeken unsur zatın ülkemizi yönetmesi 21 yıl,2 sene sonra 23 yıl oluyor,çavuşeskuda ülkesini 23 sene yönetmişti halkına kan kusturmuştu peşi malum halk isyanıylan tutuklanıp anında kurşuna dizilmişlerdi,askerlerde isyana katılıp halklan beraber olmuştu,halkı ne kadar sıkıştırırsan sıkışan kazan nasıl patlarsa anında halkta patlar,romenlerde sabırlı millettir sonra ne olduğunu gördük,ne derler biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar derler,neden kafam bu 23 sayısına takıldı,şu an 21 senedir ülkeyi yönetiyor,23 senesine 2026'da giriyor,bekleyip göreceğiz sonucu,zamanlan geri adım atsa sadece aldatmacadan ibaret,inat kişi davasından hiç vazgeçmez,yaptığı herşey bilinçli,hiç bir zamanda ne aldatıldı nede kandırıldı,onun fıtratında var inatlık,bir hedef tutturmuş o hedefe doğru gidiyor arkasından ülkeyide sürüklüyor,en son sisi olayı guya darbeciydi onun nazarında,sonra anlaştı,çakarlı konvoylardan yolcu etti,arkasından el salladı görüntülerde rabia işareti yapmış olarak göründü arkadan,çekimi yapanlar kendi adamlarıydı tam detayı göremedik,zaten devamlı yapıyor ve mağdurlara oynuyor guya neyse su akar yolunu bulur hep beraber sonucu göreceğiz eşbobcunun.
Kuzey korede asgari ücret bile 1630 dolarmış :notr:...tl olarak 55.000 tl ,yani yoksulluk sınırında sayılırlar,bide utanmadan uçuyoruz diyorlar,evet uçuyoruz ama uçurumdan aşağıya.
Bakan Yerlikaya : Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu.
Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.
Doğuda kadınların,kızların önemi yoktur,ben mesela 80 öncesi ve sonrası güneydoğuda görev yaparken bazı vatandaşa soruyorum kaç çocuğun var,vallah 3-5 vs neyse çocuğum var diyorlar,peki kaç kızın var diyordum 2-3 vs,neden toplamını doğru söylemiyorsan dediğimde boş var onları insandan saymıyoruz diyorlardı...bakanlıktan görevli bir kişiyi deprem bölgesine götürmüştüm,tutturmuştu bende geleceğim dedi,maksadını anlamıştım eşinden boşanmıştı,neyse reis dedi bana izin ver ben kız aramaya gidiyorum demişti istersen sende gel dedi,görev yeri liceydi oraya 75 yılında deprem olmuştu biz 77 yılında gitmiştik yapılan konutların kontrolü için,neyse bende geldim onunlan bir köyde mezraya girdik,sorduk soruşturduk nerede kız var diye,bir evin kapısını vurduk bir adam çıktı niyetimizi açıkladık,adam odanın kapısını açtı içeride 3-5 kız vardı beğenin istediğinizi alın dedi,bizim vatandaş bir tane seçim beğendi,şimdi alırmıyız dedi bizim vatandaşa tabi dedi,adres vereyim dedi,babo adresi ne yapacağım ben dedi alın hayrını görün dedi yeterki benden çıksın dedi ne ararım,ne sorarım dedi,delikanlı sanada lazımmı dedi,yok ben istemem dedim,sonra görev bitti,bizim arkadaş imam nigahı kıydı orada gelmeden önce ankaraya bakanlığa döndük,80 yılına kadar çalıştım almanyaya gitmeden önce,devamlı takılıyorduk yenge nasıl diye,valla ne söyliyeyim bir lafımı 2 etmiyor çok memnunum dırdırıda yok diyordu,boşandığı karısı defalaca kapısına gelmiş kovmuş barışmak istiyormuş vede her dediğine razıyım dermiş,bakanlıkta 80 öncesi işçi memur kesiminde maaş dolgundu,ben dolara vurursak 2500 alıyordum en aşağı,göreve gittiğimizde bu 2 misli oluyordu,harcırah mahrumiyet,mesai vs ilave oluyordu...siz yazmıştınız bende anımı yazdım ve güney doğu gözlemimlen,van çatakada gitmiştim onu ayrı bir konudaişlerim,ne diyeyim ışıklar içinde uyusun,kaybolmasının vardır bir sebebi belirttiğim gibi orada kadınlara önem vermezler,ecevit defalarca köy,kent projesini devreye sokmaya çalıştı muhalf kanadı destek vermedi,yani köy enüstülerinin devamı gibiydi :notr:
Zat hiçbir şeyi şansa bırakmak istemiyor !!!
Teğmenler Tartışması Hesaplaşmaya Döndü! Ahmet Zeki Üçok'tan Erdoğan'ın Sözlerine Sert Tepki.
https://www.youtube.com/watch?v=qY7zUd79Lhc
Helal Gıda peşinde koştukları kadar onu aldıkları paranın HELAL olup olmadığınada bakabilen varmıdır?
Mustafa Kemal'in Askeri'yim.
Kem küm geride ne yazdıysam aynen öyledir,bu bölgede kadın ikinci sınıf vatandaştır,yani önemsizdir,burası yavuz sultan selimden beridir böyledir aşiret sisteminide kuranda odur,bu sistem değişmedi gitti,sadece ecevit çok uğraştı oda olmadı çatlak seselerin yüzünden :(
günaydın iyi haftalar
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, 'Narin Güran cinayeti soruşturmasıyla ilgili Diyarbakır 5'inci Sulh Ceza Hakimliği'nin verdiği yayın yasağının kaldırılması kararı resmi internet sitemizde yayımlanmıştır' açıklamasında bulundu
Apple yeni ürünlerini tanıttı ..
iPhone 16 256 gb Türkiye’de 64999, IPhone 16 Plus 256 gb 73999 tl
iPhone 16 Pro 256 gb Türkiye’de 82.999 tl , iPhone 16 pro max 256 gb 99.999 TL ‘den 13 Eylülden itibaren satışa çıkacak
iPhone 16 Pro max 1 tb Türkiye’de 119.999 TL’den satılacak ..
Alt tarafı bir telefon,bu telefonlan ne yapılır,çoğunlukla alo denilir,internete girilir,bide foto ve video çekilir,üstelik çoğunluğu bunu bile doğru dürüst yapamıyor,yani çekmesini bilmiyor,diğer telefonlarda aynisini yapıyor,özellikle çok para,marka değeri olduğu için alıyorlar,insanlık markayı ne yapsın ne işine yararki yeterki sükse olsun...zaten alt model telefonlara güncelleme vermiyorlar telefona firması gönderdiği sinyallerlen donmasına sebep oluyorlar,aynen sistemini korumak için virüs sistemi yüklersin,kullanım günü bittiğinde o yüklediğin sistem virüs gibi çalışır sistemini kullanmaz hale getiir,sebep tekrar alsınlar amacı taşır aynen hepsi böyle,çıktığı yol kapitalist sömürü sistemi, elektronik sanayisinin hepside böyle,demode olsun çöp olsun amaç,bende devamlı mal pazalıyarak daha fazla kazanayım hırsı yeni model altında,oysaki çok basit bunun önüne geçmek için,desteklerini verseler cihazı devamlı yani olur tekrar almasınada gerek olmaz,gerçekten yazık insanlık için,yapay zeka çıktı,bu devreler herşeyi yapabilir anlamında telefonunda,yada cihazında devamlı dğişiklik yapma kapasitesine sahip olacak ileride,yani eski teknoloji diye bir şey kalmıyacak her zaman yenillenecek,tabiki bu durum üretici firmaların işine gelmeyecek dünyada sömürü düzeni devam edecek,çünkü sistem bu,insanlığın acgözlülüğü,çünkü bünyesinde mevcuttur...